Şimdi Ara

7800 GT'ye fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. benim 7800 gt özellikle nfs carbonda acayip ısınıyor. fan % 100 çalışmasına rağmen sıcaklık bazen 93 dereceye kadar dayanıyor. artık kara kara fan almayı düşünüyorum. tavsiye ediceğiniz güzel bi fan var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

bu arada ben bunları buldum. tavsiye eder misiniz?
    zalman revoltec

Opteron 165, MSI K8N SLI, 4x512 mb ddr400 Twinmos, MSI 7800GT, 250 gb Seagate Sata II 16 mb, Leadtek Win Tv2000, Audigy 2 zs + Logitech z-5500, Nec 3540A, LG 4163B, Feel Hurricane II, 560W High Power PSU
  • zalman en iyi ekran kartı ve işlemci soğutmasında bir numaradır yalnız sen ekran kartının fanını değiştirirsen garanti dışı kalacak kart haberin olsun bizim arkadaşta x850 xt vardı kartta sorun oldu vegaya giderken orjinal fanını taktığımız halde anladılar aklında bulunsun onun yerine kasa içinde soğutmayı artırmanı söyleyebilirim kasa fanı işlemci fanı felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

zalman en iyi ekran kartı ve işlemci soğutmasında bir numaradır yalnız sen ekran kartının fanını değiştirirsen garanti dışı kalacak kart haberin olsun bizim arkadaşta x850 xt vardı kartta sorun oldu vegaya giderken orjinal fanını taktığımız halde anladılar aklında bulunsun onun yerine kasa içinde soğutmayı artırmanı söyleyebilirim kasa fanı işlemci fanı felan

kasa feel 2 zaten, kasanın içinde bi sorun yok işlemci vs. sıcaklıkları normal. ekstra olarak bi fan da ben taktım kasaya ama yine fayda etmedi. gpu'nun sıcaklığı bi türlü düşmüyor. mecburen alıcaz bi fan.
    Opteron 165, MSI K8N SLI, 4x512 mb ddr400 Twinmos, MSI 7800GT, 250 gb Seagate Sata II 16 mb, Leadtek Win Tv2000, Audigy 2 zs + Logitech z-5500, Nec 3540A, LG 4163B, Feel Hurricane II, 560W High Power PSU

• hayır genel olarak kasa içi sıcaklık mutlaka ekran kartının çalışma hızınada etki etmektedir onun için fatality güzel bir ekran kartı soğutucusu özellikle vida yerlerine bakıyorlar dikkat edersen hiç bir şey olmaz
  • cevaplarınız için teşekkürler. peki şu revoltec hakkında ne düşünüyorsunuz? güzel bişeye benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arctic Cooling Accelero X1

Zalman VF900-Cu

Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro

Üçü arasında yazı tura at.

• o kartın okadar çok ısınmaması gerek
    sen bence kasanın havalandırmasını kontrol et
    yada ekran kartının fanının tam olarak oturup oturmadıgını kontrol et
    olmadı orj macununu silip kaliteli 1 macun sür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 29 Kasım 2006; 19:45:12 >
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT
  • Hiç düşünmene gerek yok Arctic Cooling Accelero

ben kartı soutma mod için inceledim ve zamanım olsa bakır silindir tabanlı bi prescott hs+ramsink takıcam ama ben satın alcam dersen:::: Zalman VF900-Cu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.