Şimdi Ara

Cloudy G2 3.1 [UX 4.0]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloudyfa LG G2 için G4'ün arayüzü olan UX 4.0 arayüzüyle birlikte CloudyG2 romunun 3.1 sürümünü yayınladı.Hadi yine iyiyiz G2 kullanıcıları.

LG G2 -- CloudyG2 3.1 [UX 4.0]

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ; Konuda yapacağınız her şey sizin sorumluluğunuzdadır.Kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum.

KURULUM

KITKAT SÜRÜMÜNDEN GELENLER İÇİN

-Cloudy G2 3.1 romunu indirin.
    -Romu indirdikten sonra rom dosyasını dahili hafızaya atın.
    -Linkteki dosyayı indirin : D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip
    -İndirdiğiniz dosyayı dahili hafızaya atın.
    -Cihazınızı Towelroot kullanarak rootlayın ve AutoRec_D802 ile TWRP Recovery yükleyin.
    -Recovery kurulduktan sonra "To Recovery" seçeneğine basın.Böylece TWRP arayüzüne giriş yapmış bulunuyorsunuz.
    -"D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip" isimli dosyayı flashlayın.
    -Dosyayı flashladıktan sonra TWRP arayüzünden "Reboot"a daha sonra da "Recovery"e basıyoruz ve cihazımız kendini yeniden başlatarak tekrar TWRP arayüzüne giriyor.
    -Tüm wipeleri yapın.
    -Rom dosyasını flashlayın.
    -Cihazınızı yeniden başlatın.

Güle güle kullanın.

LOLLIPOP SÜRÜMÜNDEN GELENLER İÇİN

-Cloudy G2 3.1 romunu indirin.
    -Romu indirdikten sonra rom dosyasını dahili hafızaya atın.
    -TWRP Recovery'nin en son versiyonunu linkten indirin.D802 olanı indireceksiniz. TWRP Recovery 2.8.6.3
    -TWRP Recovery dosyasını da dahili hafızaya atın.
    -Cihazınızı rootlayın ve TWRP Recovery yükleyin.

How to Root Stock Lollipop Firmware with SRK Tool

-Rootlama ve TWRP Recovery yükleme işlemlerini tamamladıktan sonra TWRP arayüzünden "Reboot" seçeneğine daha sonra da "Recovery" seçeneğine basın.Cihazınız kendini yeniden başlatacak ve tekrar TWRP arayüzüne giriş yapacak.
    -Önceki adımlarda TWRP'nin son sürümünü indirmiştik.Bu dosyayı cihazımıza flashlıyoruz.
    -Tekrar TWRP arayüzünden "Reboot" seçeneğine daha sonra da "Recovery" seçeneğine basın.Cihazınız kendini yeniden başlatacak ve tekrar TWRP arayüzüne giriş yapacak.
    -Tüm wipeleri yapın.
    -Romu Flashlayın.
    -Cihazınızı yeniden başlatın.

Güle güle kullanın.

BİLGİLENDİRME : Kitkat romlardan direk geçilebileceğini söylediğim arkadaşlardan özür diliyorum.Ben de denedim ve geçemedim.Eğer siyah ekranda kalma sorunu yaşarsanız cihazınızı kapatın ve Lollipop KDZ flashlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 3 Temmuz 2015; 15:15:33 >

• Hocam nasil gecicez buna suan kk boatloader var telefonda bundan mi gecmek lazim yoksa vk yukleyip ustune mi kurayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk geçebilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

Hocam nasil gecicez buna suan kk boatloader var telefonda bundan mi gecmek lazim yoksa vk yukleyip ustune mi kurayim?

ustam lg flash tool 2014 ile lolipop kdz (30b) yükle temiz olsun sonra root sonra autorec lolipop sonra at hafızaya cloudyfa zip sonra rekovery gir wipe yap sonra cloudyfa zipi yükle
  • Hobaaaa süper oldu. Yükleyen arkadaşlar geri dönüş yaparsa ve ilk mesaja +/- ler eklenirse süper olur

Ben tahminen haftaya yüklerim, yarın taşınıyorum tel internet adres değişikliği falan filan derken konunun takibinde kalayım

• quote:

Orijinalden alıntı: agashakur

Hobaaaa süper oldu. Yükleyen arkadaşlar geri dönüş yaparsa ve ilk mesaja +/- ler eklenirse süper olur

Ben tahminen haftaya yüklerim, yarın taşınıyorum tel internet adres değişikliği falan filan derken konunun takibinde kalayım

TTNET'in azizliğine uğradım yine.Yarıda kesildi 2 kez.3.kez indiriyorum şu anda.Hala kuramadım yahu.

Size katılıyorum hocam.Yükleyen arkadaşlar geri dönüş yaparlarsa hani bir kişi değil de genel olarak bir +/- tablosu çıkarıp ilk mesaja eklerim.

• Bu d802 icin degil mi onceki 3.0 versiyonda sakata gelmistik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de flash tooldan kdz yukleyecek durumda degilim cloudy 2.2 den direk gecemiyoz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

Bir de flash tooldan kdz yukleyecek durumda degilim cloudy 2.2 den direk gecemiyoz mu

BİLGİLENDİRME : Kitkat romlardan direk geçilebileceğini söylediğim arkadaşlardan özür diliyorum.Ben de denedim ve geçemedim.Eğer siyah ekranda kalma sorunu yaşarsanız cihazınızı kapatın ve Lollipop KDZ flashlayın.

EDIT: Bir hata düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 17 Haziran 2015; 11:30:38 >
  • Dosya indirilemiyor neden acaba ?

• Cloudyfa nin çıkardığı G4 romumu bu yoksa baska bir rom mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Bir de flash tooldan kdz yukleyecek durumda degilim cloudy 2.2 den direk gecemiyoz mu

D802 desteği var.

Cloudy G2.2'den direk geçebilirsiniz.

2.2 den direk gecilmiyor yanlis bilgi vermeyelim,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    C 2.2den yapilcak islemlerin sirasiyla nasil gecildigini anlatirmisiniz hocam. Bi cok kisinin ise yarar

• oncekı 2.2 gibi temızleyıp kurulum yaptım 1kac kez flashladım ama lg logsundan sonra sıyah ekrana dusuyor ve orda kalıyor yardımcı olurmuusunuz???
  • uyarugur U kullanıcısına yanıt
    Yeni rom flashla hocam bende de oldu hallettim ya da kdz yukle 2.2den direl gecilmiyormus herlese guvenmeyeceksiniz

• quote:

Yeni rom flashla hocam bende de oldu hallettim ya da kdz yukle 2.2den direl gecilmiyormus herlese guvenmeyeceksiniz

orjınal lolipop flashadım download modda sonra root ve twrp kurdum attım 3,1 i kurdum ama sıyah ekranda kalıyo lg logosundan hemen sonra sıyah ekran a dusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyarugur

quote:

orjınal lolipop flashadım download modda sonra root ve twrp kurdum attım 3,1 i kurdum ama sıyah ekranda kalıyo lg logosundan hemen sonra sıyah ekran a dusuyor

kaptan uyuma ya kafayı yıycem brı yardımcı olsun
  • smart notice ve g4 kamerasi yok..kisaca cop

• quote:

quote:

quote:

kaptan uyuma ya kafayı yıycem brı yardımcı olsun

Telefona hard reset at düzelicektir.

• Mis gibi stok lolipopu yukleyin tamamdir ne ugrasiyorsunuz bunlarla.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.