Şimdi Ara

CHROME Kullanarak Konulara Girdiğimde Sayfa Kitleniyor -EDİT GELDİ- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
6.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adlbock kullanıyorsanız yanına Disconnect ve µBlock ekleyin sorununuz kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

4 sayfa olmuş halen bir açıklama yok. Birde conjureyi deneyelim.

AÇıklamayı yaptım: Admuncher

Siz yönetimde değilsiniz veya donanım haber çalışanı. Onların açıklama yapması gerekirdi. Halen sallamıyorlar.
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    hocam adbIock sıkıntı çıkarıyordu banada ama şimdi bir şey olmuyor
  • Bende kaç gündür mobilden giriyorum. Demek sorun bundanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58sivas34

hocam adbIock sıkıntı çıkarıyordu banada ama şimdi bir şey olmuyor

Bendede sorun düzeldi. Sanırım sorun çıkaran reklamı kaldırdılar. adbIock artık donmuyor.
  • aynı sorun bendede vardı. 3 gün felan adam gibi okuyamaz olmuştum konuları. sonra biden geçti işte :(
  • Sorun kaldı mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Sorun kaldı mı arkadaşlar?

kalıp kalmaması şu dakikaya kadar hiçbişey yazmamış olmanızı değiştirmez. Açıklaması var mı bu sorunun?
  • quote:

Düzelip düzelmemesi bir kenara mesele artık yönetimin tutumu oldu. Bana kalırsa bir özür dileyin. En ufak bur açıklama bile yapılmadı, milletin bilgisayarı yanmış. Ayıptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

quote:

kalıp kalmaması şu dakikaya kadar hiçbişey yazmamış olmanızı değiştirmez. Açıklaması var mı bu sorunun?

Her açılan konuya cevap yazamıyoruz malesef, başka bir konuya yazmıştım ilgilendiğimizi.

Konu içi sağ taraftaki reklamlardan biri bozuyormuş, sorunu gidermemiz için çokça deneme gerekti dün çözebildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Düzelip düzelmemesi bir kenara mesele artık yönetimin tutumu oldu. Bana kalırsa bir özür dileyin. En ufak bur açıklama bile yapılmadı, milletin bilgisayarı yanmış. Ayıptır.

Forumdaki bir scriptin bilgisayarı "yakması" mümkün değil. Belli ki şaka yapılmış, siz de şakalanmışsınız.
  • quote:

quote:

quote:

Forumdaki bir scriptin bilgisayarı "yakması" mümkün değil. Belli ki şaka yapılmış, siz de şakalanmışsınız.

Konuyu saptırmayın derim, neye vurgu yaptığımı sizde biliyorsunuz. 4 sayfadır bir yönetici mesajı göremiyorum. Hatalar geçiştirilmez. Size kalmış, insanlara karşı kendinizi yanlış konumlandırıyorsunuz. Yönetim olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuyu saptırmayın derim, neye vurgu yaptığımı sizde biliyorsunuz. 4 sayfadır bir yönetici mesajı göremiyorum. Hatalar geçiştirilmez. Size kalmış, insanlara karşı kendinizi yanlış konumlandırıyorsunuz. Yönetim olarak.

Yönetim dediğiniz ekipte ben yokum, forumda bir hesabım da olmayabilirdi. Bize sorunlar iletiliyor biz yapıyoruz. Konuyu da gördüğüm için yorum yaptım.

• Citizen kullanıcısına yanıt
    Hem yönetimi hem seni konuya defalarca kez çağırdım Burak. Sorunu çözmeden gelmek istemedin galiba.
  • Sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar AD Guard ' ın hem eklentisini hem programını kurdum gayet güzel şuan, linkleri ile beraber + 6 aylık lisans almayı artılanan mesajıma koydum anlatımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Haziran 2015; 1:10:20 >
  • Oha.Az önce hışımla sinirle konu açmaya girip bu konuyu gördüm. İş yerinde de evde de konu ya açılıyor ya açılmıyor sayfa yarıda kitleniyor.

Ad blok uygulaması kurulu 2 bilgisayarda da.Şuan ad guard denilen programı kurup ad blok programını kaldırdım.Çat diye açıldı konu.

Tamam haklısınız reklam sizin en doğal hakkınız.Üyelerde bu reklamları istemiyor.

1.si sanırım tıklama ile para kazanıyorsunuz.Eğer öyleyse reklamları görsekte bir şeye tıklamıyoruz.
    2.si eğer illa reklamları görecekseniz diyorsanız, reklam engelleme uygulamaları olan pclerden erişimi engelleyin.
    3.sü şuan pclerini kasten yavaşlattığınız reklamlara tıklasın diye cebelleştiğiniz üyeler olmasa zaten o reklamları alamayacaksınız.

Siz diyorsunuz ki hem bütün üyeler forumda dursun, reklamlara hepsi tıklasın, bizde sorunsuz yolumuza bakalım.
    Ben de milyarder olup Barbara Palvin ile evlenmek, mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

Artık ne anlarsanız.

• Saat öğlen 3'ten beri ne 3g ile ne de wi-fi ile adam akıllı dolaşamadım forumda ve halen ağır internet sorununu yaşıyorum. Diğer siteler için sıkıntı yok ne olursa dh'ye girdikten sonra oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma bir gün, sadece bir gün sorunsuz olarak girebilecek miyiz çok merak ediyorum.
  • Sorun hala devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.