Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

şimdi de böyle bi hata alıyorum

sefa-MacBook-Pro:macos MrKaya$ ./idevicerestore -t /Users/MrKaya/Desktop/iPad2\,2_6.1.3_10B329_Restore.ipsw
    NOTE: using cached version data
    Found device in Normal mode
    Identified device as iPad2,2
    Extracting BuildManifest from IPSW
    Product Version: 6.1.3
    Product Build: 10B329 Major: 10
    Device supports Image4: false
    Variant: Customer Upgrade Install (IPSW)
    This restore will update your device without losing data.
    Found ECID 2124752511821
    Getting ApNonce in normal mode... b6 c7 f4 57 d9 f4 f1 50 7f 04 63 13 ba 51 0d d8 34 84 61 f9
    Trying to fetch new SHSH blob
    Unable to get SEPNonce from lockdownd
    Getting SepNonce in normal mode... failed
    Request URL set tohttps://gs.apple.com/TSS/controller?action=2
    TSS server returned: STATUS=94&MESSAGE=This device isn't eligible for the requested build.
    ERROR: TSS request failed (status=94, message=This device isn't eligible for the requested build.)
    Sending TSS request attempt 1... ERROR: Unable to send TSS request
    ERROR: Unable to get SHSH blobs for this device

Aynı sorunu almaya başladım, çözüm bulursanız bekliyorum.

4s için olan 6.1.3 ipsw dosyası custom mı? Ben o dosyayı orijinal ipad 2 6.1.3 ipsw ile değiştirdim yukardaki hatayı verdi. Eğer bu iş için ipsw ler özelleştiriliyorsa ipad 2 ipsw dosyasını bulma konusunda sizden yardım bekliyorum.

• arkadaşlar bir problem ile karşılaştım

http://i.hizliresim.com/5dZOXj.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tübba -- 8 Temmuz 2015; 23:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tübba

http://i.hizliresim.com/5dZOXj.jpg

O yüklediğiniz programı kurarken windows seçeneği ve openssh seçeneği var openssh seçeneğine tıklayıp tekrar kurun
  • SSH kayıt olmadan ios 7.1.2'ye döndürülebiliniyor mu? Ios 6.1.3'te wifi bugu vardı. Tuş kilidini kapatınca wifi de otomatik kapanıyordu. Mobil veri de yoksa bildirim filan gelmiyordu. Ayrıca bu yöntemle cihaz tethered mi yoksa untethered mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 8 Temmuz 2015; 23:38:01 >
  • yine olmadı ne yapmak lazım acaba
  • quote:

yine olmadı ne yapmak lazım acaba

Şimdi tekrar windows seçeneğini işaretleyerek kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

SSH kayıt olmadan ios 7.1.2'ye döndürülebiliniyor mu? Ios 6.1.3'te wifi bugu vardı. Tuş kilidini kapatınca wifi de otomatik kapanıyordu. Mobil veri de yoksa bildirim filan gelmiyordu. Ayrıca bu yöntemle cihaz tethered mi yoksa untethered mi oluyor?

Şöyle diyim, sanki apple imzaları açmışta iTunes ile yapmışsınız gibi. tamamen aynı
  • Wıfı bug vs de yok gayet süper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş yine olmadı banamı cinslik yapıyor bu bilgisayar
  • quote:

arkadaş yine olmadı banamı cinslik yapıyor bu bilgisayar

anlatın çözmeye çalışıyım
  • serial number hatası aldım host dosyası yok bilgisayarda ne yapmak lazım yardımcı olun lütfen
  • son adıma kadar geldik cmden restore ip sw diyoruz libeay.dll hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tübba -- 9 Temmuz 2015; 0:21:19 >
  • quote:

son adıma kadar geldik cmden restore ip sw diyoruz libeay.dll hatası veriyor

bunu "C:\OpenSSL-Win32" içine atarmısınız
    https://yadi.sk/d/gi0nRGP7hkgCN
  • Bende deneyemedim ama 6.1.3 e geçireceğim. Inşallah olur
  • Bende deneyemedim ama 6.1.3 e geçireceğim. Inşallah olur zor mu bunu yapması anlamadım herkes çok uğraşıyor
  • bende opensll win64 yazıyor attım ama yine birşey değişmedi
  • attım yeniden denedim yine aynı hatayı alıyorum acaba telefonda yanlış bir uygulamamı yaptım? şuan telefon dfu modunda hata nerede?
  • arkadaşlar serial nımber hatası aldım sonra windows 32 den etc altına hosts u sildim. herşeyi baştan başlattım ancak şimdi de cmd yi çalıştıramıyorum.... bilgisayarınıza uygun sürümü yükleyin diyor ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.