Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucyy

Aslında teamwiever üstünden yardımcı olacak varsa cok güzel olur beyler ya telefonu 8.4 güncellendim suan

Ustad yardımcı olayım size telefonum o5458948355

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

quote:

Aslında teamwiever üstünden yardımcı olacak varsa cok güzel olur beyler ya telefonu 8.4 güncellendim suan

Ustad yardımcı olayım size telefonum o5458948355

Alıntıları Göster
    Dönüş yaptıktan sonra 'Servis Yok' hatası alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Dönüş yaptıktan sonra 'Servis Yok' hatası alan var mı ?

hocam o ilk windows sürümünde herkesin başına geldi ama ben son win ve mac yöntemleriyle yaptım hiçbir sorun teşkil etmedi şükür
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Dün ana konuda ki işlemleri uygulayarak dönüş yaptım hocam , son yöntem hangisiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir turlu jb olmuyor yardımcı olacak yokmu Allah askına pp nin de denedik jb Programını. iOS 8.3 kurup mu denesek jb ne yapsak anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Dün ana konuda ki işlemleri uygulayarak dönüş yaptım hocam , son yöntem hangisiydi ?

son işlemde daha ilk kez siz şebeke hatası oluyor dediniz hocam ,ilk defa karşılaştım yani
    ama sorununuzu biraz daha açarsanız belki çözüm sunabiliriz.
  • quote:

Beyler bir turlu jb olmuyor yardımcı olacak yokmu Allah askına pp nin de denedik jb Programını. iOS 8.3 kurup mu denesek jb ne yapsak anlamadım

hangi sürüme yapamadınız hocam jb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Beyler madem ipad 2,4 sahibi olarak ios 6.1.3 e düşürme hayalim suya düştü ben de 8.3 ten 8.4 e güncellemeyi düşünüyorum ipad 2 de veya iphone 4s te 8,3 ten 8.4 e geçen arkadaş varsa mesajımı alıntılasın lütfen.

8.3 ile 8.4 arasında performans farkı var mı şarj sürelerinde bir fark var mı ? 8,3 ile tablletten ciddi anlamda nefret ettim

Kimse cevap vermediğine göre kendi soruma kendim cevap vereyim belki geçmeyi düşünen birilerine yardımcı olur.

Kesinlikle 8.3 e göre gözle görülür bir hızlanma var tablette şarj konusunu fazla denemedim ama şarj da daha iyi gidecek gibi

• Beyler jb halettim iOS 6 nasıl yükleyeceğiz yardımcı olurmuşunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Arkadaslar elimde iOS5 yüklü iPhone 4s var. Ama bir sıkıntım varki telefon arama yapmıyor. Hatti takiyorum goruyor ama arama yapmiyor. Arama yapiyorsa diiit sesi gelmeden ariyor. Disardan aradigimda ise kapali gozukuyor. Simdi bunu 6ya yukseltmeyi dusunuyorumda direk jb yapip 6ya yukseltsem olurmu yoksa once ios8.4e gecip oradan mi ineyim. Aranizda hic 8.4den inen varmi

evet arkadaşlar sorun sürümdenmiş. ios6'ya geçince düzeldi

ayrıca ios5'ten altıya geçilmiyor 8.4'e çıkıp 6'ya ineceksiniz.

şu an 2adet cihaz hallettim. biri 8gb diğeri 64gb.64lük sanırım ömürlük bir cihaz oldu
  • Pek bilgim yok eğer cevap barizse kusura bakmayın, iPhone 4'ler için iOS5'e dönme şansımız var mı acaba?

• iOS 6 swarm yokmu arkadaşlar jbyle felan kuramaz mıyız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5 içinde mümkün olacak mı bu yöntem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

iOS 6 swarm yokmu arkadaşlar jbyle felan kuramaz mıyız?

periscope da yoktu hocam kurulmuyor malesef ama bulursanız bir yöntem bizlerlede paylasın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

iOS 6 swarm yokmu arkadaşlar jbyle felan kuramaz mıyız?

Foursquare kurabilrsin

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıdaki hatayı gömek için internetimi kapatıp denedim gerçekten bu şekliyle 15. bölüme kadar geliyor ondan sonra internet yok hatası veriyor. internet açık olunca da seri numarası hatası veriyor. anlamadım. biz geçemedik velahasılı.
  • Bu yöntemle iphone 4ten SHSH kayıtsız 6.1.3e dönebiliyor muyuz ipsw değiştirip aynı işlemlerle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGGY AZALEA

Bu yöntemle iphone 4ten SHSH kayıtsız 6.1.3e dönebiliyor muyuz ipsw değiştirip aynı işlemlerle

Şimdilik sadece 4S
  • sebin efe S kullanıcısına yanıt
    Söylenecek birşey yok ne denebilir ki işe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Söylenecek birşey yok ne denebilir ki işe bak
    arkadaşlar bende 4s iOS 7.1.2 var. şimdi ben onu ios 6 ya düşürmek istiyorum ama memnun kalmazsam diyede ios 8 e mecbur olmamak için shsh kaydı alıp , bu işlemi yapayım diyorum. ama bu shsh yi bir türlü alamadım var mı yardım edebilecek olan? tavsiyede bulunabilecek olan ?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.