Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Baya var hocam :) kasma yok artık ben de Nilüfer'de.

Hocam şu anda apple logosu falan geldi,ama Sending Restorelogo kısmında kaldı terminal bu kadar uzun sürdü mü sizde de teşekkürler

Edit : Olmadı,önceden broken pipe hatası almıştım kabloyu değiştirip deniycem şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 5 Temmuz 2015; 18:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Güle güle kullan hocam.Ah bir de biz geçebilsek 2,4 sahipleri olarak

Hocam bu 2,4 versiyonu nedir acaba? 2,1 olanlar yapmış ama nereden nasıl bakacağım bulamadım. Tabiri caizse ben bodoslama işlemleri yaptım ve versiyon düşürdüm şu an tertemiz kullanıyorum.
  • Erodion kullanıcısına yanıt
    Eski dosyaları silip yeni dosyalarla yaptım hocam ben tabi ipsw dosyasını silmedim.
    Umarım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

denedim yine aynı yerde takıldım. ls komutunu girdim custom_downgrade.ipsw çıkmıyor.

Yaklaşık 15 dakika sonra evde olucam teamviewer ile bir bakayım hocam.

• quote:

quote:

denedim yine aynı yerde takıldım. ls komutunu girdim custom_downgrade.ipsw çıkmıyor.

Yaklaşık 15 dakika sonra evde olucam teamviewer ile bir bakayım hocam.

Tamam hocam eve gelince haber verirsen sevinirim.

• quote:

Sanırım forumda iPad i 6.1.3 e düşüren ilk kişiyim

Link:https://www.dropbox.com/s/ms6fcqfz4lhb5kb/odysseusOTA-v2.2.zip

Bu linkte i4S iPad 2.1 ve 2.2 bundleları mevcut.

Hocam windows icin ne zaman cikar bu yontem ve ciktiginda adimlari yazabilecek misiniz? Ne gerekli falan..

İlk mesaja hepsi teker teker eklense guzel olucak. Benim gibi sifir bilgisi olanlar rahatlikla yapabilicek

@osmanlıhanedanı, sizinde mi ipad 2.1iniz var hocam?

Bu arada ipsw yazdim ilk cikan yere girip, ipad wifi sectim sonrada 6.1.3 surumunu sectim dogru mu yapmisim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 5 Temmuz 2015; 18:48:57 >

• Yok hocam 2,2

• quote:

Yok hocam 2,2

Gozumuz aydin 2.2 ,icinde mi cıkmış :)

• _recoo kullanıcısına yanıt
    Hocam 2,4 versiyonu ipad 2 nin en son çıkan modeli 32 nm işlemci ile üretilmiş sürümüdür 2,4 ten öncekilerde 40 nm işlemci kullanılmıştır. itunes ten bakabilirsin hocam ipad e tıklarsan resimdeki kısmı göreceksin ürün türü yerine seri numarası,ecid,udid filan yazarsa ürün türü yazısı gelene kadar o kısma tıkla göreceksin zaten

senin tabletin hangi sürüm olduğunu haberdar edersen sevinirim hocam

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Ek:Thimstar ipad 2,3 de downgrade başarılı olanlar yazsın demiş aramızda 2,3 sahibi arkadaş var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 5 Temmuz 2015; 18:57:57 >

• Bir bilgim yok hocam windows hakkında, mac için zaten halihazırda video var.

• OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    Teamviewer ı indiriyorum hocam pm den yaz den şifre ve id yi

• quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Hocam 2,4 versiyonu ipad 2 nin en son çıkan modeli 32 nm işlemci ile üretilmiş sürümüdür 2,4 ten öncekilerde 40 nm işlemci kullanılmıştır. itunes ten bakabilirsin hocam ipad e tıklarsan resimdeki kısmı göreceksin ürün türü yerine seri numarası,ecid,udid filan yazarsa ürün türü yazısı gelene kadar o kısma tıkla göreceksin zaten

senin tabletin hangi sürüm olduğunu haberdar edersen sevinirim hocam

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Ek:Thimstar ipad 2,3 de downgrade başarılı olanlar yazsın demiş aramızda 2,3 sahibi arkadaş var mı

Ipad içindi yani, ben iphone ile alakalı sandım hocam kusuruma bakmayın. Bende ipad yok iphone 4s'e yaptım.

• quote:

Eski dosyaları silip yeni dosyalarla yaptım hocam ben tabi ipsw dosyasını silmedim.
    Umarım olur.

Valla yine aynı yerde kalıyo,çok saçma ya. Tek hata almadım o noktaya kadar :/

• pm attım.

• quote:

Bir bilgim yok hocam windows hakkında, mac için zaten halihazırda video var.

Windowsa sanal olarak mac kurma programi vardi sanirim, onunla yapsak olir yani hocam öyle mi? Video linkinide paylasir misiniz?

• Rica ederim hocam bir an için umutlanmıştım :)
  • Linuxtan iPad 2 yi dusurenler olmus ordan deniycem simdi bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Bir bilgim yok hocam windows hakkında, mac için zaten halihazırda video var.

Windowsa sanal olarak mac kurma programi vardi sanirim, onunla yapsak olir yani hocam öyle mi? Video linkinide paylasir misiniz?

Evet hocam virtualbox veya vmware ile kurabilirsin. Video linki ilk sayfada vardı bende yok hocam

• İos 6 ya döndükten sonra arama geldiğinde kaydırma çubuğunu çeker çekmez telefon açılıyor.
    Alışkanlık olmuş ben hala 1-2 sn çalacak diye bekliyorum.
    Ne çektirdin bize be ios 8
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.