Şimdi Ara

Riven Support (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Saçma.
    Peel yok.
    ADC'ne vereceğin shield , as , armor vs vs. hiçbiri yok.
    CC yok.
    Kasman gerekiyor iş yapabilmek için.
    Çöp.
    Gereksiz.
    Alakasız.

CC yok mu?

Morgana 3 saniye snare , slow+ stun
    Annie , aoe stun
    Thresh , slow , slow , hook , knock back
    Sona , aoe stun , slow

vs
    1 saniye bile olmayan stun + hafif knock up

CC, CCdir. Süresini tartışmıyorum. Sadece sen öyle "CC yok" deyince düşündürdün beni.

Abow

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

Adam braum mu takıma daha faydalı riven mi demiş ya la

Kasmis olarak dusun sunu.Riven 3 tane q atip ortada kaliyormussun gibi dusunme.

Braum en faxla bi ulti atar.O q yu arkadaki ADC`ye tutturmaya calisana kadar Riven R Q q E q w aa r yaparADC`yi cikarir aradan ADC ölmese bile TF`ye devam edecek bir caji kalmaz Flaş atar ya da Skillerimle cikarim aradan veya takim zaten o zamana kadar Karsida ADC olmadan APC ve digerlerini coktan oldurmus olur :)

Riven oynamak istiyorsan toplanede oyna, yanındaki adc yi tf lerdebir başına bırakıp hasar vermek için risk almak zorunda bırakma. Hangi riven adc sine zırh verebilir, oyunda iki tane olan projectile block kalkanından açabilir, kafasına atlayan assasini maymun edebilir

Bu yaptığın bana support salmayın riven picklerim demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dekar yaptıysa yapılır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanalpence1

Riven support ne birader...
    Riven almak yerine en kotu ihtimal,Stun istiyorsan natilus kennen falan al.damage istiyorsan xerath ziggs...

Stun rivenda da var.

0.75 sn+3.q Tiamat bitinca zaten Genelde ormana girip nerdegse latede ADC ile ayni farmda oluyorum.Yani bi Braum mu daha iyi olur takimda yoksa Riven mi?

Neden sadece Braum Leona Morgana Tresh vs olarak bakiyoshnhz ki support olayina.ADC kastirma odakli bakiyorum ben bi ara Fiora Support bile oynadim 6 leveldan sonra ADC mal degilse Double alior cok rahat.

Ligim de Gold 5

O bir GOLD 5

• supportu sadece stun atmaya baglayanlar hala var mı ya
  • Kennen support dene bakalım

• Fizz'le sup yapıyordum ben. 2 free kill aldıktan sonra W-aa-aa-Q-E tekleme qeyf.
  • o karşılaştırdığın braumun karşıda olduğunu düşün. seni yaklaştırır mı tflerde adcye sence ? Base damagein o kadar yüksek değil item alman gerekiyor. keşiftaşı çıkana kadar her base attığında 2-3 totem, her zaman 1-2 pink olması gerekirken envanterinde sence item çıkmaya paran kalır mı?

Azirden, rammustan bile support olur savunulacak yönleri var tamam da riven nedir abi yapmayın ya.
  • OYUNBROS

• sup oynamayı sadece adc kastırmak sanmış

• quote:

quote:

Braum en faxla bi ulti atar.O q yu arkadaki ADC`ye tutturmaya calisana kadar Riven R Q q E q w aa r yaparADC`yi cikarir aradan ADC ölmese bile TF`ye devam edecek bir caji kalmaz Flaş atar ya da Skillerimle cikarim aradan veya takim zaten o zamana kadar Karsida ADC olmadan APC ve digerlerini coktan oldurmus olur :)

Kasmış hatta kasamamış Braum bile rivenden fazla iş yapar , sadece e ile 5 tane riven tanklar

• quote:

quote:

Blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 23 Mayıs 2015; 21:23:59 >
  • Ohaa süper fikir resmen oyunbros değil oyunPROs yhaaaaaa

• Boşver bunları oyunbros izle sen
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Niye konuya çağırıyorsun ki beni :D Kafası dar insanlar dar düşünmeye devam edecek, konuyu açan arkadaşımız denemiş ve agresif destek oynamanın faydasını görmüş. SoloQ'da LCS maçları dönmüyor herkesin kafasına göre takıldığı maçlarda agresif bir support oynayarak oyun taşıma ihtimaliniz hep var. Bu arada destek riven oynadığım videomda destek olarak başlayıp, ilk 10 dakika içerisinde üst koridordan skor alıp orta koridora baskın atıp bir de üzerine karşı ormancıya baskı kurdum, yalnızca alt koridorda davar gibi beklemedim Dediğim gibi, kafasını çalıştırmış arkadaş ve olmuş bu kadar basit :D Tabii ki donanımhaberin poroları var, onlardan daha iyi oynamayı kimse bilmez ve onlar ne derse odur. Çok yüksek kaliteye sahip olan bu community her açılan konuda bir leşlik, her yazılan mesaja bir pislik yapabilirler "Quality Community"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunbros -- 27 Mayıs 2015; 21:35:35 >

• Karisir buralar takip .

• Yeri gelir zevkine lee sin support bile oynarım ancak asıl olay konu sahibi arkadaş Oyunbros adlı arkadaşın dediğini fazla ciddiye almış. Zaten bi adam high eloda tryhard bi oyunda riven alsa ağzına vurulacağını bilir. Konuyu açan arkadaşında zyra morgana vayne gibi herolardan bahsetmesiyle yüksek ihtimal bronz en fazla silver olduğunu çıkartmak mümkündür. Yani tartışılcak fazla bir şey yok low elo rengar riven lee sin gibi supportlar gayet doğal fazla tartışılmaması gereken bi durum. Bırakın oynayan adam zevk alıyosa oynasın niye bu kadar memleket meselesi gibi tartışıyonuz. Al knk riven r e aa q aa q aa r q aa w aa ggwp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAN KOKUSU ALIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Yeri gelir zevkine lee sin support bile oynarım ancak asıl olay konu sahibi arkadaş Oyunbros adlı arkadaşın dediğini fazla ciddiye almış. Zaten bi adam high eloda tryhard bi oyunda riven alsa ağzına vurulacağını bilir. Konuyu açan arkadaşında zyra morgana vayne gibi herolardan bahsetmesiyle yüksek ihtimal bronz en fazla silver olduğunu çıkartmak mümkündür. Yani tartışılcak fazla bir şey yok low elo rengar riven lee sin gibi supportlar gayet doğal fazla tartışılmaması gereken bi durum. Bırakın oynayan adam zevk alıyosa oynasın niye bu kadar memleket meselesi gibi tartışıyonuz. Al knk riven r e aa q aa q aa r q aa w aa ggwp

Ne silverim ne de bronz.Ayrica dereceli macta denemedim heralde? Morgana Zyra support sadece bronz ve silverda mi aliniyor? çok yanlış gelmişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven support...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.