Şimdi Ara

Riven Support (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıma yararı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Yeri gelir zevkine lee sin support bile oynarım ancak asıl olay konu sahibi arkadaş Oyunbros adlı arkadaşın dediğini fazla ciddiye almış. Zaten bi adam high eloda tryhard bi oyunda riven alsa ağzına vurulacağını bilir. Konuyu açan arkadaşında zyra morgana vayne gibi herolardan bahsetmesiyle yüksek ihtimal bronz en fazla silver olduğunu çıkartmak mümkündür. Yani tartışılcak fazla bir şey yok low elo rengar riven lee sin gibi supportlar gayet doğal fazla tartışılmaması gereken bi durum. Bırakın oynayan adam zevk alıyosa oynasın niye bu kadar memleket meselesi gibi tartışıyonuz. Al knk riven r e aa q aa q aa r q aa w aa ggwp

Ne silverim ne de bronz.Ayrica dereceli macta denemedim heralde? Morgana Zyra support sadece bronz ve silverda mi aliniyor? çok yanlış gelmişsin.

Bronzdan onlarca hesap boostladım 50 maçın 45 inde morgana ve vayne vardı. Tabikide sadece bronzda alinmiyor ama durum böyle. Ayrıca eloyuda doğru bilmişim challenger adam oturupta normal game oynamaz değil mi :) Normal game = çoğunlukla silver,bronz,unranked

• quote:

quote:

quote:

Yeri gelir zevkine lee sin support bile oynarım ancak asıl olay konu sahibi arkadaş Oyunbros adlı arkadaşın dediğini fazla ciddiye almış. Zaten bi adam high eloda tryhard bi oyunda riven alsa ağzına vurulacağını bilir. Konuyu açan arkadaşında zyra morgana vayne gibi herolardan bahsetmesiyle yüksek ihtimal bronz en fazla silver olduğunu çıkartmak mümkündür. Yani tartışılcak fazla bir şey yok low elo rengar riven lee sin gibi supportlar gayet doğal fazla tartışılmaması gereken bi durum. Bırakın oynayan adam zevk alıyosa oynasın niye bu kadar memleket meselesi gibi tartışıyonuz. Al knk riven r e aa q aa q aa r q aa w aa ggwp

Ne silverim ne de bronz.Ayrica dereceli macta denemedim heralde? Morgana Zyra support sadece bronz ve silverda mi aliniyor? çok yanlış gelmişsin.

Bronzdan onlarca hesap boostladım 50 maçın 45 inde morgana ve vayne vardı. Tabikide sadece bronzda alinmiyor ama durum böyle. Ayrıca eloyuda doğru bilmişim challenger adam oturupta normal game oynamaz değil mi :) Normal game = çoğunlukla silver,bronz,unranked

Dediklerinin hiçbirisi degilim yine bilemedin?

Normal game konusunda da haksızmışsın demek ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediklerinin hiçbirisi degilim yine bilemedin?

Normal game konusunda da haksızmışsın demek ki.

Lan anlama özürlümüsün ben sanami bronz silver dedim tabiki challenger adamda ara sira normal game atar ama %90 dediğim üçlemeden oluşuyor illa bronz sun demiyorum. İlk mesajımda sana bronz dememin sebebide rankedda denedin sandım vayne morgana falan diyince bronzdur sandım ne anlayışsız adam çıktın tamam kardeş challengar sın kusura bakma ne diyim

• Sen support rolünü çok yanlış anlamissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Riven'ı görünce doranla başlayan lux'lari özledim

kes low 5 sezondur gold olan ben miyim ASDFGHASDFGHASDFGHASDFGHJASDFGHASDFGHASDSHJGSGFJJDAGSJGFKYYUAKGEUFYGKAYSDGHFYGKYGDUYSFGU
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.