Şimdi Ara

Defacto.com'da Gömlekler 9,99 TL / Tshirtler 4,99 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
274
Cevap
17
Favori
17.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renktaş o polonun 45 kr - 85 kr u örnek olarakmi söyledin ? Yani şunu merak ediyorum 80 tl lik bi polo tshirtunun maliyeti ortalama ne kadardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

****** MUSTAFA KEMAL ATATÜRK******
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Renktaş o polonun 45 kr - 85 kr u örnek olarakmi söyledin ? Yani şunu merak ediyorum 80 tl lik bi polo tshirtunun maliyeti ortalama ne kadardır

Örnek verdim en fazla 1.5 tl olur yada olmaz işçilik ve poşetlemede eklenirse ki en büyük maliyet bunlar taş patlasa 2.5 3 tl mal olur.Alır oda marka die 100 tl satar.

Bak yemin ediyorum Zara ya iş yapmıştı bizim konfeksiyon sonra ne olduysa anlaşma iptal oldu ama pantolonlar hazurlanmıştı Allah seni inandırsın o Zaranın mağazasında sattığı 130 140 tllik kot pantolonu 10 tl pazarda satmaya çalıştık 1 Allahın kulu almadı.En sonunda gidip dükkan dükkan dolaşıp 7 8 giyim mağazasına tanesini 4.5 tlden verdik toptan.Bu milletin bilmediği çok şey varda işte anlatınca anlamak istemiyorlar.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    siz bir tişörtü ne kadara üretiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sarahaten

siz bir tişörtü ne kadara üretiyorsunuz?

kumaşına kalitesine bide anlaşma yaptıgıb firmaya bağlı.

Orijinalden alıntı: sekhmet95

kalitesiz firma dandik ürünler. mavi polo tommy ve levi's ten vazgeçmeyin.

4,99'a saydığın markalardan bir tane tsört göstersene.

Ben de sana mavi, polo, levis dandik markalar. Lacoste, Burbery, Versace'dan vazgeçmeyin diyeyim o zaman. Artık şunu anlayın 10 liralık ürün ile 50 liralık ürün karşılaştırılmaz. 50 liralık ürünün elbette 10 liralık üründen daha kaliteli olması beklenir. Bir zeki siz değilsiniz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 18 Mayıs 2015; 0:10:03 >
  • Marka marka diye tutturuyorsunuz. Geçen internette maviden t-shirt aldım lc waikikiden aldığım t-shirt ile yanyana koyduğumda utançtan tshirt alev alıyor :) marka diye o kadar para veriyoruz ama normal tshirtlerden farkı yok zaten millet gelip yakanıza bakmıyor takmayın bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: LimitBilisimHiz

Marka marka diye tutturuyorsunuz. Geçen internette maviden t-shirt aldım lc waikikiden aldığım t-shirt ile yanyana koyduğumda utançtan tshirt alev alıyor :) marka diye o kadar para veriyoruz ama normal tshirtlerden farkı yok zaten millet gelip yakanıza bakmıyor takmayın bu kadar
    2 gömlek 1 tshirt aldım

Orijinalden alıntı: furlaka

GÖMLEKLER:

http://www.defacto.com.tr/outlet/erkek/gomlek?sortorder=1

TSHİRTLER:

http://www.defacto.com.tr/outlet/erkek/tshirt?sortorder=1

Teşekkürler.iş icin 8 ad T-shirt aldim yazı cıkartiyo.geçensene aldiklarimla,arabayi falan siliyorum ii oluyo :-D terletmiyoda piyasada bu fiyata pamuk %100 pamuk ürün zor.benim gibi günde 2 T-shirt giymiyosaniz.2 yaz giyersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 tshirt 1 gömlek aldım.

Defacto ürünlerini ben seviyorum. Yıllarca kumaşı örgüsünden, boyamasına kadar üreten firmada memurluk yaptım. Defacto kalitesi güzeldir, mamüllerinin büyük kısmı viscon ağarlıklı

Şu ürün %100 keten

http://www.defacto.com.tr/hakim-yaka-keten-gomlek-177770

15 liraya bu gömleği alıp kalitesiz diyemez kimse. Ha şekli dandiktir denir, kimsenin zevkine karışmam ama kumaşı çöp diyen adam işten anlamayan adamdır.

Edit: Teşekkür etmeyi unuttum, teşekkürler.

Ayrıca avantajix kullanmıyorum oranını ama beruby %3 iade ediyor. Bunları da unutmamak lazım :)

De factonun ceosumusun nesin bilmiyorum ama.İnsanları yalan yanlış bilgilendirme 47 yıldır tekstil işindeyiz.De factonun kumaşı bildiğin çöp neyin kalitesinden bahsediyorsun.

Ayrıyetten şunu belirteyim örnek veriyorum gidip polodan aldıgınız bir tişörtün maliyeti 45 kuruş ila 85 kuruş civarıdır.

Konfeksiyon mu, tekstil mi? Siz bu arada ki farkı bilmiyorsanız 47 yılınız boşa gitti demektir.

Tekstil kumaş üretene, konfeksiyon yarı mamül malı hazırlayana denir.

Ben Türkiye'de ki tüm kumaş fabrikalarını biliyorum. Sizin fabrikanız hangisi acaba

Edit: Ayrıca polo tshirtin maliyeli 45-85 kuruş arası değildir. Sadece kumaş maliyeti 3 lira civarıdır. İşin konfeksiyon kısmını hesaba katmıyorum, çünkü bilmiyorum. Büyük markaların büyük standartları olur, fiyatı ondan yüksektir.

Elemanları tekstille, konfeksiyonu ayırabiliyordur o derece bir fark.

İstanbul,aydın ve batmanda olmak üzeri 6 konfeksiyon dayım ve abim ortak.Yapılan ürünler rusyaya gönderiliyor.

Tekstil azerbaycan da kumaşlar orda üretilip getiriliyor.Oraylada sadece ortaklığımız var.

Şurda bilmişlik tarslayıp açık aramaya çalışmanda biraz acizlini gösteriyor kusura bakmada.Bişey biliyoruzda söylüyoruz.
    Tartışmaya gerek yok.

Jack&jones, lacoste, levis, centertex(avrupaya dağıtan firma), 10-15 İsrail firması(patron yahudiydi), ülkemizde akar, spot yıllarca bu firmaların kumaşlarının takibini yaptım. Ben dikimden anlamam, ama kumaşı göster hangi işlemleri görmüş, hangi iplik kullanılmış bir bir sayarım.

İnsanları yanlış bilgilendiren sensin. Az önce tekstilciydiniz? Şimdi konfeksiyon atölyeniz varmış? 47 yıla yazık değil mi kardeşim?

Sonra bizim esnafımız neden gelişemiyor, neden kriz bu derece etkiliyor diye tartış dur.

Ben 47 yıllık tekstilciyim deyipte konfeksiyon nedir, tekstil nedir arasında ki farkı bilmeyen adama nasıl bilmişlik yapmam?

Ben senin bir şey bildiğini sanmıyorum, babanız Çağlayanda bir konfeksiyon açmıştır zamanında siz onun devamını getiriyorsunuzdur. Olay bu yani, ben dikimden anlamam sende kumaştan anlamazsın. Sana modeli getirir, kumaşı verirler dikersin.Banada likrasından, ipliğine, silikonuna, enzimine,şardonuna, karbonuna sayarlar onu yaparlar.

Lütfen herkes kendi işini bilsin.

Ne söylesem boş sana zaranın pantolonlarını 3 tl desem onada inanmazsın en iyisi sen yoluna devam etSidik yarışına çevirdin olayı.

Abi sen bir şey anlamıyorsun, sadece bilmeden konuşuyorsun. Ben sayıyorum, biliyorum kavramlar sana o kadar uzak ki ne diyeceğini bilemiyorsun.

Edit: 93 doğumlu biriyle sen bilmiyosun, ben biliyorum yarışına girmişim. Benim yeğenlerim 88-89 doğumlu. Sen bu yaşta ne anlayabilirsin ki. Bir daha argo konuşursan ağzına acı biber sürerim haberin olsun, 47 yıl deyince bende yaşı benden büyük biri sansım. Saygı.

Şirketlerle olan anlaşmadan dolayı buraya eğer o anlaşma kağıtlarını ve bilgilerini yazamıyorum ne nekadar ediyor maliyeti neymiş öyle bir şaşırırsınki meğer neler varmış dersin ama işte paylaşulmıyor o bilgiler.Konu anlamamakla olsa keşke.Yaşa gelirsek ben sana şirketi ben yönetiyorum demedim sadece içinde oldugumu söyledim.Ayrıca herşey yaşla olmuyor.Uzatma çıkar yola çıkamayız.saygılarımla.

Aga madem ucuz o kadar sat bana bir 10-15 tane

Hocam firmalarla milyarlık iş yapılıyor işçi ve paketleme maliyetiyle arayı kapatıyorlar düzen ona göre işliyor.Şöyle düşün domatesi üreten çiftçi değil aracı ve satan kişi ekmeğini yiyor.Aynı durum bu iştedede aynı.Ama sen git çiftçiye bana 10 15 kg ver alayım domatesi 35 40 kuruşa aracıya vereceğine bana ver desen vermez.Bunu millete anlatamıyoruz kaldıki bu söylediklerimi anlasınlar.Bir kulaktan girip diğerinden çıkıyor adamların.

Alıntıları Göster
    Aklım ageldi Avantajix kupon var.
    1-)Kupon: RADF10TL
    Açıklama: Defacto'dan anında ekstra 10TL indirim kuponu.
    Geçerlik süresi: Kupon 31.05.2015 tarihine kadar geçerlidir.
    Diğer şartlar: Kupon 100TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir.
    Bu kuponla kampanya süresince hem anında extra 10TL indirim kazanacaksınız, hem de üstüne Avantajix.
    Yade sadece alt limitsiz %5 avantajix var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Bu kuponla kampanya süresince hem anında extra 10TL indirim kazanacaksınız, hem de üstüne Avantajix.

Alıntıları Göster
    dün akşam sepeti doldurduydum alacağım ürünleri. Uyku ağır basınca sabah siparişi veririm dediydim. Sabah sepete bir baktım defacto sıfırlamış. Ulen bir de o kadar gezdiydim sitede. Niye böyle bir şey yapmış olabilirler ki. acaba ben farklı bir pc'den girdiğim için mi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Alıntıları Göster
    güzel alışveriş oldu.fiyatına göre uygun. lüzumsuz bazı arkadaşlar para verilmez bunlara diyorlar. polo tişört 8tl,gömlek 8tl. aynı fiyata daha kaliteli bir şeyi gösterip 'bunlar varken defactoya para verilmez demiyorsan 'kalabalık etmemek en büyük faydadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volyas -- 18 Mayıs 2015; 10:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

15 tane aldım 80 tl den süper oldu
    7 parça tshirt .%10 indirimle birlikte 53 e geldi süper oldu haber verene teşekkürler

2 gömlek aldım 21 tuttu tshirt beğenmedim en azından small olanlardan beğenemedim smallar bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Mayıs 2015; 13:48:41 >

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Tamam işte doldu o 15bin ona güvenip almasınlar diye söylüyorum. Her markada 15.000 değil toplam olarak bkmexpresste 15bin kişi...

Hocam insanlarin aklini bulandirmayin 15bin henüz dolmadi arayip soranlara faydanalabilirsiniz diyorlar, bkmnin sitesinden kampanya kalktigi takdirde 15bin dolmus demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustiko -- 18 Mayıs 2015; 14:06:13 >

Orijinalden alıntı: Turkuazımsı

6 tişört 1 gömlek aldım gelince ss koyarım.
    ürünleri gelen arkadaşlar nasıl ürünler ?

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • quote:

bence güzel t-shirtler evde giyilir en kötü

Orijinalden alıntı: ReflexAction

bence güzel t-shirtler evde giyilir en kötü

Alıntıları Göster
    5 gömlek 5 tshirt aldım

103-10 TL - 20 TL-5 TL = 68 TL ödedim

eğer ürünler çok çok kötü değilse bence güzel alışveriş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 18 Mayıs 2015; 14:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustiko

quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Tamam işte doldu o 15bin ona güvenip almasınlar diye söylüyorum. Her markada 15.000 değil toplam olarak bkmexpresste 15bin kişi...

Hocam insanlarin aklini bulandirmayin 15bin henüz dolmadi arayip soranlara faydanalabilirsiniz diyorlar, bkmnin sitesinden kampanya kalktigi takdirde 15bin dolmus demektir.

hocam hem defacto hemde bkm mobil idi ödeme yaparken zaten tableti kullandım sıkıntı çıkmaz değilmi 20 TL iade konusunda ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.