Şimdi Ara

Seven Hill battı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırgiyim sektöründe önemli bir yeri bulunan Seven Hill hakkında mahkeme iflas kararı verdi. 1,5 yılı aşkın bir süre kayyum denetiminde faaliyetini sürdüren şirket iflas kararı ile tasfiye sürecine alındı. 80 milyon lirayı aşkın borçla batan Seven Hill’in varlıkları satılarak borçlar ödenmeye çalışılacak. Ancak şirket varlıklarının borçları karşılamaya yetmediği ifade ediliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28980668.asp

gitti bir rakip daha... en azından ucuz ürünler satardı, rodi'den sonra bu da gitti ...

• 30tlye bot almıştım buradan 3 kıştır giyiyorum greyder parçalanırken ilginç şekilde bana mısın demiyor. Firmaların batmasına üzülüyorum rekabet azaldıkça boyner gibiler hopi mopi diye daha çok enayi yerine koyar milleti
  • klasik batış haberinden sonra gelen ilk yorum. ben ordan aldım 5 yıldır giyiyorum şu kalite ürün 1 sene dayandı.. batmalarına üzüldüm. sanırsın kendi zengin arap şeyhi. adam 50 kuruş olan falım sakızın 30 kuruş oldu diye konusunu açtı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

klasik batış haberinden sonra gelen ilk yorum. ben ordan aldım 5 yıldır giyiyorum şu kalite ürün 1 sene dayandı.. batmalarına üzüldüm. sanırsın kendi zengin arap şeyhi. adam 50 kuruş olan falım sakızın 30 kuruş oldu diye konusunu açtı ya.

puhuahau, diyene bak
    la sen değil miydin 500 tane migros hesabı ile moneyleri toplayan olm, ölücülüğü senden öğrendik, gelmiş şimdi de laf sokuyor

• Sonucta oradan ekmek yiyenler vardi. Garulip bir sevgim vardi bu markaya.

Rodiden sonra piyasa gittikce tekellesiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

Sonucta oradan ekmek yiyenler vardi. Garulip bir sevgim vardi bu markaya.

Rodiden sonra piyasa gittikce tekellesiyor...

aynen, alışveriş yapmasak bile rekabet ortamı yaratırdı, avmlerdeki en ucuz markalardı rodi, sevenhill , hatta ne kadar sevmesem de haan-gar markası.. rekabet ortamı iyidir, ne kadar çok, o kadar iyi
  • kalitesiz markalar batiiyy ülke eyiyie gidii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten iyi bir markaydı. İyice tekele döndür her şey. Yazık bize ait değerleri tek tek kaybediyoruz. Birileri de bu duruma dur demiyor. 80 milyon bu tarz firmalara göre büyük paralar değil aslında biraz kolaylık sağlanması gerekirdi.
  • Batmadan önce tüm ihtiyacımı gördüm. 7 liraya t shirt 8 liraya sweat 10 liraya kazak 25 liraya kot 12 liraya kapşonlu sweat yani her gördüğüm ihtiyacımı aldım. Batmasına üzüldüm. İlçede 1 tane LCW bir de seven hill vardı şimdi sadece LCW kaldı. Ayvayı yedik!
  • Hic alisveris yapma sansim olmamisti ama marka degeri olan bi firmaydi dogru yonetilmediginden batmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Batmadan önce tüm ihtiyacımı gördüm. 7 liraya t shirt 8 liraya sweat 10 liraya kazak 25 liraya kot 12 liraya kapşonlu sweat yani her gördüğüm ihtiyacımı aldım. Batmasına üzüldüm. İlçede 1 tane LCW bir de seven hill vardı şimdi sadece LCW kaldı. Ayvayı yedik!

internetten alın hocam, en iyisi, bedenlerinizi öğrenin

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Vucutta oran orantı olmayınca internetten her aldığımız ürün olmuyor.

Altınyıldız gömlekleri sömürdüm ah bir de takım elbise denk getirebilsem ama droplar denk gelmiyor.
  • Vay be bir zamanlar Beyaz Show'un sponsoruydu Seni özlemle hatırlayacağız Seven Hill.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

klasik batış haberinden sonra gelen ilk yorum. ben ordan aldım 5 yıldır giyiyorum şu kalite ürün 1 sene dayandı.. batmalarına üzüldüm. sanırsın kendi zengin arap şeyhi. adam 50 kuruş olan falım sakızın 30 kuruş oldu diye konusunu açtı ya.

sana cevap hakkı doğmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.