Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gilemma

teşekkürler
    Malum satıcıdan bende bir adet sipariş verdim. İnşallah takılmadan geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Ben hic bulasmadim maui ve sn writer yontemlerine. Cünkü yapanda var sorun yasayanda.

Direk yedek alip mobile uncle tool ile yukluyorum. Bir deneyin hocam diger forumda anlatimi var.

İlgine tesekkur ederim hallettim sorunu. Diger forum sitesinde sagolsun seyit ustad yardimima kostu daha once sorun yasayan arkadasin nasil cozdugunu yazdi o sekilde kolayca halloldu. İkisine de buradanda tesekkur ederim. Maiu da isin guzel yani 3 rom degisimi 1 guncelleme sorunsuz imei :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Vay naber ya

Bende sipariş verdim takip noyu girmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Vay naber ya

malum satıcıdan gelirse bizede bir zahmet bilgi verinde o malum kimse bizde ondan alalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 15 Temmuz 2015; 3:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Vay naber ya

malum satıcıdan gelirse bizede bir zahmet bilgi verinde o malum kimse bizde ondan alalım..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Buradaki malum satıcı hangisi bilmiyorum ama elinde beyaz renk olan bir tane satıcı vardı, ondan sipariş verdim 2 gün önce. Bugün kargoya vermiş ve takip numarası göndermiş ama iki ayrı numara göndermiş, biri singapore post diğeri china post. Sebebi nedir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihtash

Arkadaşlar merhaba,
    Buradaki malum satıcı hangisi bilmiyorum ama elinde beyaz renk olan bir tane satıcı vardı, ondan sipariş verdim 2 gün önce. Bugün kargoya vermiş ve takip numarası göndermiş ama iki ayrı numara göndermiş, biri singapore post diğeri china post. Sebebi nedir bilen var mı?

2 ayrı kargoyla yolluyor.
    kasa ve aksesuarlar ayır ayrı...
  • pulashibee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Satıcıya sordum ama Çinde akşam olduğu için herhalde cevap gelmedi henüz.
  • Selam arkadaşlar akıllıbe de s112 hint romunun cwm den yüklenen linki var ama ölü birde bu romun güncelleme almış s114 romunun backupu var ben cwmden wipe data silme işlemlerini yapıp arkasından backupu yuklesem olurmu???

• Bu son çıkan 10.07.2015 güncellemesi akıllı be de mail ru ya yüklenmiş bir türlü inmedi yarıda gidiyor nasıl indirecem bu sürümü yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Bu son çıkan 10.07.2015 güncellemesi akıllı be de mail ru ya yüklenmiş bir türlü inmedi yarıda gidiyor nasıl indirecem bu sürümü yaw
    Backupu yüklesen de olur sorun olmaz @mlbozkurt

Alternatif link @vasili244

https://mega.co.nz/#!y5FwwDxb!x8APt4wPidAMreN8FqwMvJb_WODbyWQPv6UNi4NekUA
  • quote:

Ben hic bulasmadim maui ve sn writer yontemlerine. Cünkü yapanda var sorun yasayanda.

Direk yedek alip mobile uncle tool ile yukluyorum. Bir deneyin hocam diger forumda anlatimi var.

Yedeği hangi programla alıyorsunuz hocam?mobile uncle tool ile mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigobert_42 -- 16 Temmuz 2015; 4:42:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

quote:

Alıntıları Göster
    Telefonum dün elime geçti sağ salim.
    Daha uyumadım, 1511 romunu temizlemeyi falan düşünüyordum ki 1528 i yükledim, tüm sıkıntılar gitti.
    Sonra, sonra ağzımı açıp dilediğimce, özgürce küfür etmek istiyordum diğer markalara... Bu fiyata böyle güzel telefon varsa siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz diye avaz avaz bağırıp dövesim geldi.

Evet güzel olmasını bekliyordum ama bu derece tatmin edeceğini düşünmemiştim. LG G4 alsam böyle tatmin olmazdım. Beklenti yüksek kalırdı.
    Evet onla yarışamaz belki speclerde falan ama ne eksiği var diyince "yok birşey" diyorum kendi kendime direk. Yok kamerası karanlıkta biraz daha iyi çekiyormuşmuş..

Valla vay anasını dedim arkadaş! Böyle bir telefon yok. Bu fiyata zaten yok. Yani işi bilmeyen birine gösterir 2000 TL diye satarsın yeminlen.
    Diğerleriyle falan karşılaştırıp kıyaslamaya kalkmasın kimse.

AOSP yi beğenmedim vibe UI den sonra. O ne lan öyle diyesim geliyor.
    Hakkaten çıplak çıplak geldi gözüme. Hintli amcanın romunu denemedim daha. Lakin Vibe UI ye ısındı içim. Sonuçta onu seçerim heralde. Nasılsa orjinal romu.
    Zaten ingilizce kullanıyorum, sıkıntı yok.

NVRAM a imei yazmak içinde Windows gerekiyor sanırım, bir tek ona sinir oldum..

EDİT: Ha bu arada IMEI yi NVRAM a çakmayayım da değiştirsem yeter diyorsanızhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephon programını kullanabilirsiniz.
    Çok rahat şekilde değiştiriyor. Diğerleri gibi karşık değil.

EDİT #2: VIBEUI ye 1529 da gelmiş. OTA dan yolluyorlar. Taze çıktı zannımca.
    1529 değişiklikleri ve linki:

http://phonedl.ota.lenovomm.com/dls/v6/VIBEUI_V2.8_1529_7.114.1_DEV_K50-T5_WCC1.zip

Recommend

★ System: Android 5.1.1 Synchronization important optimization version, fix memory leaks and other problems
    ★ System: WiFi firmware update to improve the stability of the WiFi connection
    ★ Contacts: solve the arrears upon receipt of messages, click [top] appears to stop running problems
    ★ File Manager: network hard disk can not solve the problem of file uploads

System
    Optimization - Important optimized synchronous Android 5.1.1 version, fix memory leaks and other problems
    Optimization - WiFi firmware update to improve the stability of the WiFi connection

Notification Center
    Repair - to solve the problem of abnormal WiFi Name Display

Security center
    Caton problem solved Flow Calibration - When repair

File Butler
    Repair - network hard disk can not solve the problem of file uploads
    Repair - to solve the phone after inserting OTG problem can not be uninstalled

Music Desktop
    Repair - to solve some cases, you can not delete the desktop icon problems
    Repair - resolved to stop running when [search] to enter text widget issue

Broadcasting station
    Repair - to solve some cases, the problem stops clicking when radio favorites list

Set up
    Repair - solved in some cases, stop running problems after a period of time set the timer switch
    Repair - to solve the Intelligent scene, the scene can not be timed switching nighttime eye problems
    Repair - to solve the charge off state, the automatic start-up and the alarm bell function failure problem
    Repair - solved in the black state, to maintain always-connected WLAN function failures

Contacts
    Repair - to solve some cases, the active call screen phone is not put out near the ear problems
    Repair - to solve the missed phone alerts problem can not be eliminated
    Repair - to solve some cases, abnormal contacts out of the question
    Repair - to solve the mobile phone sim card replacement, you can not delete the original sim card contact problems
    Repair - solved [my profile] problem can not be shared via SMS
    Repair - stop running problem-solving in arrears upon receipt of messages, click [top] appears

Video
    Repair - resolved not find the SD card on video problems
    Repair - solved Caton when you open the video in question albums

Topic Center
    Repair - to solve some problems invalid default ringtone
    Repair - solve online download ringtones set an invalid question

A key feedback
    Repair - to solve some cases, upload attachments appear abnormal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 17 Temmuz 2015; 3:08:51 >

• Merhaba arkadaşlar bense bir k3 note aldım az kurcaladım sonra güncel olan rom kurmak istedim Flash tool ile download only modda ve diğerlerinde tek tek.denedim lakin tel açılmaz oldu açma kapatma tuşuna basınca sadece titriyor okadar ne yapmam gerekiyor

• P70 mi bu telefon mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

P70 mi bu telefon mu ?

Telefon Lenovo K3 nöte hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: rigobert_42

quote:

Hayır hocam diğer forumda anlatımı var. sn_gen.exe diye bir program var onunla alıyorum. mobile uncle ile alınanlar kitkat sürümünden sonrakilerde sıkıntı çıkarıyor diye biliyorum. Ama yükleme mobile uncle ile.
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Kıyaslama için yazmıştım

• quote:

P70 mi bu telefon mu ?

P70 bu telefonun klasinda sayilmaz aslinda. İhtiyaca gore oda cok ust duzey bir telefon sayilir 4000 mah batarya ile ama performans olarak k3 note u yakalayamaz...

Tabi gormedigim telefon hakkinda onyargili yaziyormusum gibi algilanabilir ama bildigim kadariyla p70 in 8 cekirdek islemcili modeli yok. Yani 4 cekirdek.. Performans olarak bunu yakalayabilecegini dusunmuyorum bile ama dedigim gibi ust duzey bir batatya performansi olur p780 gibi...

Kaldi ki bence rom destegi de cok onemli. K3 note cok satildi ve su an needeyse her hafta duzgun bir rom cikiyor. Bunun yaninda orijinal turkce romu da var lenovo tarafindan guncelleme gelen. Bence ikisi kiyaslanmaz bile tercihimi sorarsan k3 note cok onde derim...

K3 note un batarya performansina gelirsek 6 saat ekran suresi aldigim oldu (hint romu) beklemede biraz fazla batarya tuketiyor ama gunu hayli hayli kurtarip gecesinde hala bataryasi varken sarja takabiliyorsun. Umarim senin icin faydi olur yazdiklarim...

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    İşlemci aynı, note full hd p70 hd daha performanslı olması gerekli?

• quote:

İşlemci aynı, note full hd p70 hd daha performanslı olması gerekli?

P70 deki islemci 6732 olmasi lazim. Yani 4 cekirdek 64 bit islemci yaniliyorda olabirim..

P70 in iki modeli var avrupa modelindeki islemciyi bilmiyorum ama cin modelindeki islemci 4 cekirdek eminim..

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.