Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hint romunda benim gibi kasma yaşayan varmı? 1524 gibi akıcılığı bulamıyorum maalesef.internette kasıyor.zor ilerliyor Wi-Fi de bile.sizdede bu durum varmı? 1524 de çok akıcıydı telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    M1 note ile aynı işlemci diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: superior001

İşlemci aynı, note full hd p70 hd daha performanslı olması gerekli?

P70 deki islemci 6732 olmasi lazim. Yani 4 cekirdek 64 bit islemci yaniliyorda olabirim..

P70 in iki modeli var avrupa modelindeki islemciyi bilmiyorum ama cin modelindeki islemci 4 cekirdek eminim..

Aynı işlemci var, sadece Çin için üretilen başka bir model daha var onda 4 çekirdekli işlemci var ancak Türkiye'de satılanlar K3 Note ile aynı donanıma sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior001

M1 note ile aynı işlemci diye biliyorum.

Ozur dilerim simdi tekrar arastirdim piyasada bulunmayacak kadar az olan p70-a modeli 8 cekirdek islemcili ve antutu vs testlerde k3 note ile ayni sonucu veriyor. Donanim olarak ayni sayilir k3 note ile (p70-a nin ustun oldugu yanlar var)

P70t modeli ise 4 cekirdek islemcili ve cin modemi bulunuyor zaten bizim ulkede 3g 4g calismaz...

P70a cok fiyat farki yoksa alinabilir ama rom destegi muallakta kalir cunku hakkinda dahi az bilgi var nette...

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Arkadaslar hint romunda benim gibi kasma yaşayan varmı? 1524 gibi akıcılığı bulamıyorum maalesef.internette kasıyor.zor ilerliyor Wi-Fi de bile.sizdede bu durum varmı? 1524 de çok akıcıydı telefon

1524 romu denemedim ama onceki telefonlarim (a806, p780) deki internet akiciligi bu telefonda yok. Nasil soylesem sanki baglantiyi zor kuruyormus gibi oluyor bazen. Ama eminimki duzeltilir yakinda...

Bu arada bu telefonda uc rom denedim biri ilk gelen 1512, ikincisi ispanyol s137 romu sonuncusuda hint romu. Su an iclerinde en iyisi hint romu ama bunda da dedigim olay var...

Sunu da dipnot olarak belirteyim bu uc telefon icinde sebekesi en kuvvetli ceken p780 idi. P780 diger telefonlarin sebeke bulamadigi yerde sebeke bulmanin yaninda yer yer interneti bile geliyordu... Belki birilerinin isine yarar :)

• quote:

quote:

Arkadaslar hint romunda benim gibi kasma yaşayan varmı? 1524 gibi akıcılığı bulamıyorum maalesef.internette kasıyor.zor ilerliyor Wi-Fi de bile.sizdede bu durum varmı? 1524 de çok akıcıydı telefon

1524 romu denemedim ama onceki telefonlarim (a806, p780) deki internet akiciligi bu telefonda yok. Nasil soylesem sanki baglantiyi zor kuruyormus gibi oluyor bazen. Ama eminimki duzeltilir yakinda...

Bu arada bu telefonda uc rom denedim biri ilk gelen 1512, ikincisi ispanyol s137 romu sonuncusuda hint romu. Su an iclerinde en iyisi hint romu ama bunda da dedigim olay var...

Sunu da dipnot olarak belirteyim bu uc telefon icinde sebekesi en kuvvetli ceken p780 idi. P780 diger telefonlarin sebeke bulamadigi yerde sebeke bulmanin yaninda yer yer interneti bile geliyordu... Belki birilerinin isine yarar :)

Wi-Fi de opera browserdan giriyorum ölü gibi.fişek gibi olmalı ama öyle değil.chrome da da öyle.1524 en iyisi gibiydi.batarya omrude çok iyiydi 1524 de.birde bu hint romunda arada bir duvar kağıdı kararıyor.fark ettinizmi?

• Duvar kagidinin kararmasi bende hic olmadi ilginc..

• İnternet hızında bir sıkıntı yok başaka bir problem olabilr. 1512 de bile akıcıydı interneti. Hint romunda daha da akıcı. İki romda P780 den çok daha iyi internet konusunda.
  • Nvram warning hatası vardı onu simdi yaptım gitti.düzeldi sanki biraz kurcalayayim bakalim

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-p70-p-TELCEPLENP70-M hb de var. Hocam birde şu k3 dünya geneline yayılacak haberlerini açıklar mısınız?

• quote:

quote:

quote:

Wi-Fi de opera browserdan giriyorum ölü gibi.fişek gibi olmalı ama öyle değil.chrome da da öyle.1524 en iyisi gibiydi.batarya omrude çok iyiydi 1524 de.birde bu hint romunda arada bir duvar kağıdı kararıyor.fark ettinizmi?

ayarlar,görüntü renk dengesi,akıllı zorlu işık modunda tik varsa duvar kağıdı kararması normaldir

• hint romla uyumlu 5 tema(miui,flyme vs.).Diğer romlar hakında fikrim yok.(recovery+install zip)

http://www.mediafire.com/download/gxfh0j97o6vdct7/ParcheTemasVisnu.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

quote:

quote:

ayarlar,görüntü renk dengesi,akıllı zorlu işık modunda tik varsa duvar kağıdı kararması normaldir

Romu fabrika ayarlarına sifirladim,nvram error hatasını giderdim şuan düzeldi gibi.dediğin ayarda tik varmiydi hatırlamıyorum.simdi zaten yok.şuan herşey yolunda gibi.tskler

• Şuan arada bir nanj romdaki gibi dokunmatik te hassasiyet sorunu oluştu.klavyede yazarken basmiyor.kasiyor nedenini bilmiyorum.bu sorunu facede india official sayfasında da söyleyen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 17 Temmuz 2015; 3:14:01 >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Swype klavye mi kullanıyorsunuz aynı dediğiniz gibi basmama olayını bende yaşadım önce güç tasarrufu modunda basmadı klavye sonra güç modunu kapadım o zaman düzeldi birde arkaplanda fazla uygulama açtığımda aynı sorunu verdi acaba sizinde sorun aynımı

• Bu telefondan sıfır ve garantili olarak almak isteyenler bana ulaşabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_105284794/f_//tm.htm#105284794
  • kadir45700 K kullanıcısına yanıt
    Kendi klavyesini kullanıyorum.güç tasarruf modunu kapasamda oluyor.yeniden baslatiyorum duzeliyor.bir zaman sonra yine ayni oluyor

• quote:

Kendi klavyesini kullanıyorum.güç tasarruf modunu kapasamda oluyor.yeniden baslatiyorum duzeliyor.bir zaman sonra yine ayni oluyor

Aynisi bugun ilk defa bende de oldu gozum aydin :) 1512 romda surekli boyleydi bunda ilk defa oldu ekran kapatip acinca duzeliyor ama gene de duzeltilmesi lazim...

• Bu klavye sorununu bende yasamistim, simdi bi sıkıntı yok. Arka plan uygulamalari cogalincami yapiyor acaba.

• Beyler bu telefondan alacağım bana yardımcı olur musunuz 3 hususta ? Mobilim tam inceleyemedim.

1- ilk sayfada bulunan 4 adımı yaparak telefonu sorunsuz kullanabilir miyim?
    2- Türkçe desteği var mı? Ya da Türkçe destekli ROM var mı? ROM işi başta güzel ama sıkıyor bir süre sonra düzgün wifi sorunu klavye sorunu olmayan bir ROM var mı?
    3- 2 yıl götürür mü kalitesi nasıldır donma falan ?

Lütfen cevaplar mısınız? Öğrenci kardeşinize yardımcı olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.