Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
26
Favori
130.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil kullanımı nasıl hocam ekran suresi kaç saat aliyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigascor45 G kullanıcısına yanıt
    Titanium backup da yuklu geliyor mu?

• gigascor45 G kullanıcısına yanıt
    manual camera compatibility programı ile bakabilir misiniz tam uyumlu olmuş mu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2_compatibility_test

• quote:

Orijinalden alıntı: gigascor45

quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Android 6.0 rom .
    VibeUI 3.5 - 1605 versiyonu.
    Root var
    Gapps var
    Çince uygulama yok
    Çoklu dil desteği var(Türkçe %70 civarında)
    Çift tık uyanma-uyutma var
    Led bildirimi çalışıyor
    Fm radyo var
    MaxxAudio var
    Gps-wifi kameralar stabil
    Boşta ram 1gb+ civarında ( facebook ve adi messengerı-instagram-twitter-snap gibi gereksizleri kullanmıyorum)
    Romu kesinlikle tavsiye ederim gayet güzel akıcı, Bir sorun görmememe rağmen %100 stabil diyemem ama 1 haftadır bir çökme-takılma yaşamadım.
    Need rom linki;
    http://www.needrom.com/download/vibe-ui-3-5-1605-cuocco/

İndirme linki;
    https://onedrive.live.com/?authkey=%21AJFivZ5QV-Wx1XM&cid=5805A761F163842B&id=5805A761F163842B%211236&parId=5805A761F163842B%211235&action=locate

Ana konuya eklenmiştir.

Bende kurdum her şey gayet güzel. Ram kullanımı harika bir iki ram boşaltmadan sonra 1200-1250 ram boşa çıkıyor. Son uygulamalar tuşuda bence güzel olmuş. Herhangi bir eksikliğini görmedim.

Birde romla birlikte bir update programı geliyor. Geliştirici update'leri oraya koyuyor. 16 mb lık bir update geldi yükledim. Bence güzel bir uygulama.

1-FM radyo çalışmıyor,ses gelmiyor(müzik playerdan radyoya geçişte ses geliyor-bazen)
    2-Şarj % 15 in altına indiğinde arayüz hatası vermeye başlıyor(reboot etmeniz gerekiyor)
    3-Bankaların mobil uygulamalarında ve Whatsapp ta doğrulama sms inde telefon bir süre kilitleniyor,kendine geldiğinde zaman bitiyor.
    Ayrıca o bahsettiğiniz 16mb lik update yükleniyormuş gibi oluyor ama update ye tekrar girdiğinizde aynı 16mb güncelleme var diyor,teyit edebilir msiniz.Yoksa sadece bende mi böyle
    Rom güzel yukarıdaki hataları saymazsak tabi!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 8 Şubat 2016; 16:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Titanium backup da yuklu geliyor mu?

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

manual camera compatibility programı ile bakabilir misiniz tam uyumlu olmuş mu?

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2_compatibility_test

Maalesef uyumlu değil diyor.Belki 6.0 ile uyumlu değildir.
  • System updateden 13 mb lık güncellemeyi indirip SU ile yetkiyi verdim, TWRP recovery açıldı ,update yüklendi ve tekrar arattığımda güncelleme bulamıyor.
    Radyo konusunu ben de anlamadım, çince kanalları internetten buluyor. 100.00 vs kanalları da buluyor ama ses çıkmıyor doğru. Onu ileteceğim belki update çıkartır.
    Whatsap veya banka uygulamalarında ben bir aksaklık yaşamadım ve şarjın %15 in aşağısına inmesiyle de yaşamadım. Sanırım otomatik güç tasarrufunuz açık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Orijinalden alıntı: gigascor45

quote:

Android 6.0 rom .
    VibeUI 3.5 - 1605 versiyonu.
    Root var
    Gapps var
    Çince uygulama yok
    Çoklu dil desteği var(Türkçe %70 civarında)
    Çift tık uyanma-uyutma var
    Led bildirimi çalışıyor
    Fm radyo var
    MaxxAudio var
    Gps-wifi kameralar stabil
    Boşta ram 1gb+ civarında ( facebook ve adi messengerı-instagram-twitter-snap gibi gereksizleri kullanmıyorum)
    Romu kesinlikle tavsiye ederim gayet güzel akıcı, Bir sorun görmememe rağmen %100 stabil diyemem ama 1 haftadır bir çökme-takılma yaşamadım.
    Need rom linki;
    http://www.needrom.com/download/vibe-ui-3-5-1605-cuocco/

İndirme linki;
    https://onedrive.live.com/?authkey=%21AJFivZ5QV-Wx1XM&cid=5805A761F163842B&id=5805A761F163842B%211236&parId=5805A761F163842B%211235&action=locate

Ana konuya eklenmiştir.

Bende kurdum her şey gayet güzel. Ram kullanımı harika bir iki ram boşaltmadan sonra 1200-1250 ram boşa çıkıyor. Son uygulamalar tuşuda bence güzel olmuş. Herhangi bir eksikliğini görmedim.

Birde romla birlikte bir update programı geliyor. Geliştirici update'leri oraya koyuyor. 16 mb lık bir update geldi yükledim. Bence güzel bir uygulama.

1-FM radyo çalışmıyor,ses gelmiyor(müzik playerdan radyoya geçişte ses geliyor-bazen)
    2-Şarj % 15 in altına indiğinde arayüz hatası vermeye başlıyor(reboot etmeniz gerekiyor)
    3-Bankaların mobil uygulamalarında ve Whatsapp ta doğrulama sms inde telefon bir süre kilitleniyor,kendine geldiğinde zaman bitiyor.
    Ayrıca o bahsettiğiniz 16mb lik update yükleniyormuş gibi oluyor ama update ye tekrar girdiğinizde aynı 16mb güncelleme var diyor,teyit edebilir msiniz.Yoksa sadece bende mi böyle
    Rom güzel yukarıdaki hataları saymazsak tabi!!!!!

Merhaba,

1- Radyo kullanmadığım için farkına varmadım,
    2- Şarj hatası bende de olmadı,
    3- Banka uygulamalarındaki sorunu bende yaşadım ama önemsemedim.
    4- Update yaptım bir sıkıntı olmadı.

• pranis kullanıcısına yanıt
    Anladim o zaman yeni romu bekleyeceğiz.

• tecman kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Gelen güncellemeyi recovery ye girip el ile yüklemeniz gerekiyor. Radyo düzeliyor güncellemeden sonra.
    Arayüz hatasını ben de alıyordum. Güncelle yaptıktan sonra rast gelmedim hiç.

• Evet güncellemeden sonra Ayarlar'da radyo çıkıyor ve çalışıyor. Güncellemeyi yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: When The Crowds Are Gone

Merhaba
    Gelen güncellemeyi recovery ye girip el ile yüklemeniz gerekiyor. Radyo düzeliyor güncellemeden sonra.
    Arayüz hatasını ben de alıyordum. Güncelle yaptıktan sonra rast gelmedim hiç.

Bende öyle yaptım radyo düzeldi,ama akşam başka bir rom yükledim(lemonate) oda aynı cuoco92 gibi ama extraları var şimdilik iyi gibi hiç hata almadım.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.
    Bir de Huawei p8 lite için yorumunuz ne olur?
  • ismailsss kullanıcısına yanıt
    K3 note kadar performanslı değil. işlemcisi 6592 kıvamı.
    K3 note ile karşılaştırıcaksan K3 açık ara önde. Açık ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 11 Şubat 2016; 2:19:19 >
  • pranis kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Şimdilik oturayım oturduğum yerde
    O zaman

• quote:

Elimde Lenovo p70 var kamerası iyi olmadığı için satmayı düşünüyorum.

Lenovo K3 ile Huawei P8 Lite arasında kaldım. Kamera performansı nasıl hocam bu K3'ün.
  • Gündüz başarılı, gece orta seviye. Bir s6-note 4-5 gibi değil ama kendi segmentindeki telefonlar içerisinde kesinlikle önden gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

quote:

Elimde Lenovo p70 var kamerası iyi olmadığı için satmayı düşünüyorum.

Lenovo K3 ile Huawei P8 Lite arasında kaldım. Kamera performansı nasıl hocam bu K3'ün.

Arkadasimda p70 var p70 den bariz onde bir kamerasi var k3 note un. Firsat bulabilirsem yarin onunla ve benim k3 note la resim cekip karsilastirma resimlerini yuklerim...

• bence k3 note kendi muadilleri arasında gerek resim gerek video çekimi ile hayli yeterli düzeyde bir akıllı telefon..
  • Bence bütçeyi biraz arttırıp lenovo vibe p1 modelini de inceleyin. Bataryası ağzımın suyunu akıtıyor o modelin
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.