Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar wifi de, benim baglandigim modemin yanisira, NVRAM WARNING: Err:0x10 diye bir baglanti gozukuyor. Bana herhangi bir engeli yok. Google da arastirdim. Root istiyor. Root atmak istemiyorum. Acaba sizde de boyle bi durum varmi, rootsuz cozulebilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

nexus romu yukledim sesi az cikiyor hoparlorun.nasil yukseltebilirim?

https://userscloud.com/7vek3de2e0fm maxx.audio android 5.1 icin cwmden kurulacak.ses normale doner;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon
    Arkadaslar wifi de, benim baglandigim modemin yanisira, NVRAM WARNING: Err:0x10 diye bir baglanti gozukuyor. Bana herhangi bir engeli yok. Google da arastirdim. Root istiyor. Root atmak istemiyorum. Acaba sizde de boyle bi durum varmi, rootsuz cozulebilirmi?

Benim telefondada aynısı oldu, WLAN ayarlarına girip NV RAM warningi seçip siliyorsunuz yada bir daha gösterme diyorsunuz öyle birşey yapmıştım.

@süraka'nın bilgisi var bu konuda, banada o yöntem vermişti.
  • hala 1524 stabil sürümü kullanıyorum bir sorunum yok herşey çalışıyor şarjı da iyi ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar
    arkadaşım bence yukarıda saydığın k3 notede dahil bu markaların hiç birini alma git samsungun büteçene uygun akıllı telefonlarından al hem rom derdinden hem garanti derdinden kurtul..

Üstad her K3 Note nasıl diyen arkadaşa ısrarla samsung tavsiye ediyorsunda banada Çift hatlı, 5.5" Full HD ekranlı, 8 çekirdek 1.7 GHz, 2 GB Ram'li hangi modeli tavsiye edersin?

Ben bunu 650 TL'ye aldım, garantinin hatırına 200 TL daha vereyim. Isınma, donma, kasma vs olmayacak, klasik amoled sorunu olan renk solması vs olmayacak, rakam 850 TL'yi geçmeyecek ne alayım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

Arkadaslar wifi de, benim baglandigim modemin yanisira, NVRAM WARNING: Err:0x10 diye bir baglanti gozukuyor. Bana herhangi bir engeli yok. Google da arastirdim. Root istiyor. Root atmak istemiyorum. Acaba sizde de boyle bi durum varmi, rootsuz cozulebilirmi?

Benim telefondada aynısı oldu, WLAN ayarlarına girip NV RAM warningi seçip siliyorsunuz yada bir daha gösterme diyorsunuz öyle birşey yapmıştım.

@süraka'nın bilgisi var bu konuda, banada o yöntem vermişti.

Hocam sil diyorum. Silinmiyor.

• quote:

quote:

arkadaşım bence yukarıda saydığın k3 notede dahil bu markaların hiç birini alma git samsungun büteçene uygun akıllı telefonlarından al hem rom derdinden hem garanti derdinden kurtul..

Üstad her K3 Note nasıl diyen arkadaşa ısrarla samsung tavsiye ediyorsunda banada Çift hatlı, 5.5" Full HD ekranlı, 8 çekirdek 1.7 GHz, 2 GB Ram'li hangi modeli tavsiye edersin?

Ben bunu 650 TL'ye aldım, garantinin hatırına 200 TL daha vereyim. Isınma, donma, kasma vs olmayacak, klasik amoled sorunu olan renk solması vs olmayacak, rakam 850 TL'yi geçmeyecek ne alayım??

Meizu m1 note alabilirsiniz, ancak kart girisi yok. Hafiza 16 gb.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

quote:

https://userscloud.com/7vek3de2e0fm maxx.audio android 5.1 icin cwmden kurulacak.ses normale doner;)

cwm de bulamiyorum indirdigimi simdide.download klasorunde gorunmuyor neden ki? sadece rom gorunuyor.

• quote:

quote:

Sayet oyle bir samsung varsa bende ciddi ciddi alip denemek isterim :)

• quote:

quote:

quote:

cwm de bulamiyorum indirdigimi simdide.download klasorunde gorunmuyor neden ki? sadece rom gorunuyor.

Normal tarayiciyla indirdiysen baska bi klasorde olabilir

• quote:

quote:

arkadaşım bende şunu gördüm bu telefonda yukarıdaki özelliklerde belirttiğin 8 çekirdekliymiş,yok antitu puanu suymuş 13mp çözünürlüğü v.s. ben bunda hiç görmedim..hele antitu puanı bir zamanların vga çözünürlüğe sahip ama 5mp yazan çin telefonlarına benziyor..ben eğerki dedim illede alacaksa biraz daha verip samsung modellerinden birini seçsin asla pişman olmaz. ben samsung e5 modelini bile buna tercih ederdim düşünse idim.. fiyatıda 800-850 tl.civarı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Normal tarayiciyla indirdiysen baska bi klasorde olabilir

evet oyleymis yukledim.tskler

• Beyler demin bir videoya denk geldim. buyuk ihtimal sizlerden de ızleyen vardır bu konuda meraklı olan arkadaşlardan.
    çinde teknoloji marketlerinin önünde insanlara ne marka model telefon kullanıyorsunuz diye soruyorlar. kullanıcılar ya apple diyor apple kulanmayanlar da param olsa apple alırım diyor.
    beni bu durum sasırttı gercekten
  • Arkadaslar yardima ihtiyacim var. Normal kullanirken bir anda arkaplan karariyor. Duvar kagidini degistiriyorum. Yine ayni. Belki guncelleme ile duzelir dedim. Guncellemede yuklenmedi. İnstalled failed dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 19 Ağustos 2015; 16:00:36 >
  • Resim budur.

• quote:

Resim budur.

gölge yada ev içindede aynımı akilli zorlu isik modu aciksa güneşte ,ve parlak ışık altında yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 19 Ağustos 2015; 16:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Beyler demin bir videoya denk geldim. buyuk ihtimal sizlerden de ızleyen vardır bu konuda meraklı olan arkadaşlardan.
    çinde teknoloji marketlerinin önünde insanlara ne marka model telefon kullanıyorsunuz diye soruyorlar. kullanıcılar ya apple diyor apple kulanmayanlar da param olsa apple alırım diyor.
    beni bu durum sasırttı gercekten

Webteknoda o video izledimistim.cinlilerin amerikan ozentiligi bizdede oldugu gibi

• süraka kullanıcısına yanıt
    Hocam ev disinda,icindede yapti. Cok dikkat etmedim isik kosullarina. Suan zorlu isik modunu kapattim. Duzelir umarim.
    Birde hocam bu wifideki nvram warning olayini nasil halledebilirim?
    Sorun cikarmiyor ancak her wifi actigimda gozukuyor. Sil dedim. Ancak silinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 19 Ağustos 2015; 16:59:53 >
  • quote:

Hocam ev disinda,icindede yapti. Cok dikkat etmedim isik kosullarina. Suan zorlu isik modunu kapattim. Duzelir umarim.
    Birde hocam bu wifideki nvram warning olayini nasil halledebilirim?
    Sorun cikarmiyor ancak her wifi actigimda gozukuyor. Sil dedim. Ancak silinmiyor.

zorlu ışık modunu kapattığınıza göre muhtemelen bir daha aynı sorunla karşılaşmayacaksınız,diğer konuya gelirsek benim yöntem geçiçi çare ,tamamen çözmek istiyorsanız root atıp nvram ı yeniden yazmanız gerekir,ben sadece göz önünden almayı tarif edebilirim, ayarlar,wifi, NVRAM WARNING (i) tıklıyoruz,otomatik bağlanda tik varsa kaldırıyoruz ,iyi alımı kontrol et ,tamamdır bir daha wifi yi açtığınızda NVRAM Igörmeyeceksiniz
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım bende şunu gördüm bu telefonda yukarıdaki özelliklerde belirttiğin 8 çekirdekliymiş,yok antitu puanu suymuş 13mp çözünürlüğü v.s. ben bunda hiç görmedim..hele antitu puanı bir zamanların vga çözünürlüğe sahip ama 5mp yazan çin telefonlarına benziyor..ben eğerki dedim illede alacaksa biraz daha verip samsung modellerinden birini seçsin asla pişman olmaz. ben samsung e5 modelini bile buna tercih ederdim düşünse idim.. fiyatıda 800-850 tl.civarı.

kendine eziyet etme sat kurtul üstadım

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.