Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanefe10

https://userscloud.com/ug57v9i8tjna
    Smart screen pro.yakinlik ve gravity sensoru ayrica telefonu sallayarak ekrani kapatip acabilisiniz.guzel uygulama.Ve launcher olarak nova launcher kullanirsaniz.aosp ve benzeri romlar tatindan yenmez ;)

Nexus romunu kurdum ve bu romda çift tıkla açılma ve vb.özellikleri kaldırmışlar..bende nova launcher ile bu uygulamayı kurdum ama ayarları ingilizce olduğundan uygulamanın kullanmasını pek beceremedim veya romda kaldırılan özelliklerden olabilirmi onuda tam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 18 Ağustos 2015; 23:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

https://userscloud.com/ug57v9i8tjna
    Smart screen pro.yakinlik ve gravity sensoru ayrica telefonu sallayarak ekrani kapatip acabilisiniz.guzel uygulama.Ve launcher olarak nova launcher kullanirsaniz.aosp ve benzeri romlar tatindan yenmez ;)

Nexus romunu kurdum ve bu romda çift tıkla açılma ve vb.özellikleri kaldırmışlar..bende nova launcher ile bu uygulamayı kurdum ama ayarları ingilizce olduğundan uygulamanın kullanmasını pek beceremedim veya romda kaldırılan özelliklerden olabilirmi onuda tam bilemedim.

http://i.hizliresim.com/aDLmRB.png ayarlarini boyle yap.sallayarak kilitlenip acilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mühendisomer M kullanıcısına yanıt
    rom 10 numara olmuş, gayet hızlı ve akıcı
    bu arada çift tıklama ile açma kapama ve dosya yönetici yok içinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mühendisomer

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

şuan indiriyorum nexus portu umarım güzel ve stabildir, cm12 yüklemiştim nerdeyse hiç bir şey çalışmıyordu :D

Hocam Nexus portunu kurdun mu? Hindistan romuna güncelleme gelmiş 85mb cidden Nexus gibi stabil mi Nexus romu

ben kurdum gayet stabil ve akıcı geldi Android 5.1 ile geliyor rom şimdilik kullanmaya değer buluyorum..

Android 5.1 ram ve şarj konusunda daha iyi diyorlardı ben de kurayım bu Romu anlık kasmalar var mı? Bi de nasıl kuracağımı yazan bi site var mı?

Ben CWM Recovery yüklü telefonumdaki sd kartıma zipli dosyayı atıp anlatılan şekilde yaptım sorunsuz kurdum ,aşağıda gerekli anlatımlar mevcuttur.

http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

Hocam o rom lar içinde hangisi Nexus rom oraya koymamışlar galiba needromdan mı indireceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

rom 10 numara olmuş, gayet hızlı ve akıcı
    bu arada çift tıklama ile açma kapama ve dosya yönetici yok içinde.

Hocam anlık kasma olmasın da yeter bana telefon çok hızlı ama bi an kasıyor deli oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şuan indiriyorum nexus portu umarım güzel ve stabildir, cm12 yüklemiştim nerdeyse hiç bir şey çalışmıyordu :D

Hocam Nexus portunu kurdun mu? Hindistan romuna güncelleme gelmiş 85mb cidden Nexus gibi stabil mi Nexus romu

ben kurdum gayet stabil ve akıcı geldi Android 5.1 ile geliyor rom şimdilik kullanmaya değer buluyorum..

Android 5.1 ram ve şarj konusunda daha iyi diyorlardı ben de kurayım bu Romu anlık kasmalar var mı? Bi de nasıl kuracağımı yazan bi site var mı?

Ben CWM Recovery yüklü telefonumdaki sd kartıma zipli dosyayı atıp anlatılan şekilde yaptım sorunsuz kurdum ,aşağıda gerekli anlatımlar mevcuttur.

http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair

Hocam o rom lar içinde hangisi Nexus rom oraya koymamışlar galiba needromdan mı indireceğiz

evet oradan indireceksiniz ama mevcut link üye olunca açılıyor..2 dakkada olursunuz üye.

• Arkadaşlar öncelikle açıklamalarınız için teşekkürler...
    Telefonu alacağım zaman sadece jiayuda 3gb ram olması beni cezbetmişti...
    Fiyat olarakta fazla idi amia aldım...
    Jiayu da şarz dolum süresi 3 saati geçiyor
    1amper yada 2amper çıkışlı şarz aleti farketmiyor...telefonun girişi çünkü 1 ampere ayarlı...
    K3 zaten 2amper çekiyosa hızlı oluyordur demektir...
    Soru:şarz giriş yeri benim telefonun değiştirikebilir mi,değişirse tele zararı olur mu?

Jiayı 5.1 offical 2 rom yayınladı ondan sonra kesti.geliştiriciler düzenleme yaptı fakat ne hikmetse mobil ağ internetine çözüm yok...
    Sizde olmaması geeçekten güzel...
    Gerçi bizim rom sayfasında olmadığını söyleyende var kopmaların ama ne kadar doğrudur bilemiyorum...olanda çok çünkü...
    Şuanda bende beklemedeyim...
    Red mi fiyatları aşağı çekerse ondan düşünüyorum,öekmezse ve bu mobil ağ sorunu devam ederse k3 note düşünüyorum,çünkü sorun malesef büyük...
    Sayfanızı takip edeceğim...
    İyi geceler şimdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Arkadaşlar öncelikle açıklamalarınız için teşekkürler...
    1amper yada 2amper çıkışlı şarz aleti farketmiyor...telefonun girişi çünkü 1 ampere ayarlı...
    Soru:şarz giriş yeri benim telefonun değiştirikebilir mi,değişirse tele zararı olur mu?

Jiayı 5.1 offical 2 rom yayınladı ondan sonra kesti.geliştiriciler düzenleme yaptı fakat ne hikmetse mobil ağ internetine çözüm yok...
    Gerçi bizim rom sayfasında olmadığını söyleyende var kopmaların ama ne kadar doğrudur bilemiyorum...olanda çok çünkü...
    Red mi fiyatları aşağı çekerse ondan düşünüyorum,öekmezse ve bu mobil ağ sorunu devam ederse k3 note düşünüyorum,çünkü sorun malesef büyük...
    İyi geceler şimdiden...

Net bir bilgilendirme olsun madem sarj suresi konusunda hassassin. K3 note un sarj suresi tam 2.5 saat. Hint romunda yaklasik 3.5-4 saat civari ekran suresi veriyor. Takilma donma kasma yok. Sadece cin romu kullananlar daha akici oldugunu soyluyor ben karsilastirmadim yani cin romu yuklemedim..

Sarj giris yeri degistirilebilirmi derken soruyu tam anlamadim maalesef..

Bugune kadar mobil agda kesinlikle kopma ile karsilasmadim. Sebeke cekim kuvveti de gayet iyi bundan daha iyisi lenovo p780 idi hicbir tefonun cekmedigi yerden cekerdi benim icin hala efsanedir o telefon :) neyse k3 note un wifi cekimi de gayet iyidir...

Bir yerde kamera karsilastirmasina rastlamistim jiayu s3 ten daha kaliteli bir kameraya sahip kullandigin icin dipnot geceyim dedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Arkadaşlar öncelikle açıklamalarınız için teşekkürler...

İyi geceler şimdiden...

arkadaşım bence yukarıda saydığın k3 notede dahil bu markaların hiç birini alma git samsungun büteçene uygun akıllı telefonlarından al hem rom derdinden hem garanti derdinden kurtul..

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda benim de diyeceğim var.
    Ölçüm cihazı ile ölçtüm baktım, cihaz 1.61 ampre ile kendini şarj ediyor. AMA SOĞUKKEN.
    Eğer cihazı ısıtırsanız (kullanarak vs) şarj 1.1 ampere oradan da 0.65 ampere kadar düşüyor. Yani telefon sıcakken daha yavaş şarj oluyor.
    Büyük ihtimalle pil şarj devresini fazla ısınmaktan korumak için.
    Ayrıca %90 larda bile 1 amperle şarj edebiliyor.
    Bu da demektir ki iyi güzel, cuk diye oturan kalın bir kablo ve orjinal şarj cihazı ile çok rahat 2 saatte şarj edersiniz.
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Guzel tespit olmus hocam. Dun telefonu ilk sarja taktigimda wifi acik, netten video izliyorum.sarjim artmiyor. Biraz moralim bozulmadi degil. Ancak dediginiz gibiyse telefon kendini korumak icin amperi dusuruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Arkadaslar dun cihazi teslim alip araniza katildim. Aldigim arkadas hint romunu kurmus. Turkcelestirmis. Suan en cok merak ettigim pil konusu. Siz kac saat ekran suresi aliyorsunuz?

bende ortalama 4 bazen 5 saat

hangi rom hocam sizinki?
    birde ekran parlaklığı otomatikte mi?

bende 1512 sürümü ile 3 saat civarında ekran süresi alabiliyorum otomatik parlaklıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

quote:

Arkadaslar dun cihazi teslim alip araniza katildim. Aldigim arkadas hint romunu kurmus. Turkcelestirmis. Suan en cok merak ettigim pil konusu. Siz kac saat ekran suresi aliyorsunuz?

hangi rom hocam sizinki?

bende 1512 sürümü ile 3 saat civarında ekran süresi alabiliyorum otomatik parlaklıkta

hint romu otamatik parlaklıkta ekran sürekli açık olursa 5 -5,5 saat ekran süresi alabiliyorum en son aldığım ekran süresi 5 saat 41 dakika bekleme sürem 15 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Bu mesaj silindi.
    İki psikiyatri uzmanı, 10 yıl kadar önce bir teori ortaya atmış şöyle ki ;
    "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır."
    Ve bunun üzerine bir araştırma başlatıldı. Fizyolojik ve zihinsel alanda yapılan çeşitli uygulamaların sonucunda şu bulgulara ulaşıldı:
    • Niteliksiz insanlar ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler.
    • Niteliksiz insanlar, niteliklerini abartma eğilimin-dedir.
    • Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da acizdirler.
    • Eğer nitelikleri, belli bir eğitimle artırılırsa, aynı niteliksiz insanlar, niteliksizliklerinin farkına varmaya başlarlar.
    Cornell Üniversitesi'ndeki öğrenciler arasında bir test yapıldı ve klasik "Nasıl geçti?" sorusuna öğrencilerden yanıtlar istendi...
    Soruların yüzde 10'una bile yanıt veremeyenlerin “kendilerine güvenleri” müthişti. Onların "testin yüzde 60'ına doğru yanıt verdiklerini" düşündükleri; hatta "iyi günlerinde olmaları halinde yüzde 70 başarıya bile ulaşabileceklerine inandıkları" ortaya çıktı.
    Soruların yüzde 90'ından fazlasını doğru yanıtlayan-lar ise “en alçakgönüllü” deneklerdi; soruların yüzde 70' ine doğru yanıt verdiklerini düşünüyorlardı.
    Tüm bu sonuçlar bir araya getirildi ve Dunning-Kruger Sendromu'nun metni yazıldı:
    “İşinde çok iyi olduğuna” yürekten inanan ‘yetersiz’ kişi, kendini ve yaptıklarını övmekten, her işte öne çıkmaktan ve aslında yapamayacağı işlere talip olmaktan hiçbir rahatsızlık duymaz! Aksine her şeyin hakkı olduğunu düşünür!
    Ancak bu ‘cahillik ve haddini bilmeme’ karışımı mesleki açıdan müthiş bir itici güç oluşturur.
    ‘Eksiler’ kariyer açısından ‘artıya’ dönüşür.
    Sonuçta, ‘kifayetsiz muhterisler’ her zaman ve her yerde daha hızlı yükselirler…
    Bu arada, gerçekten bilgili ve yetenekli insanlar çalışma hayatında ‘fazla alçakgönüllü' davranarak öne çıkmaz, yüksek görevlere kendiliklerinden talip olmaz, kıymetlerinin bilinmesini beklerler... Tabii beklerken kırılır, kendilerini daha da geriye çekerler... Muhtemelen üstleri tarafından da ‘ihtiras eksikliği’ ile suçlanırlar..."
    N'olur fazla mütevazi olmayın!...
    "Siz de çevrenize şöyle bir bakın" diyeceğim ama eminim bu satırları okurken bile aklınızdan bir dolu yüz, bir dolu isim geçti...
    Bence Dunning ile Kruger'in, bu çalışmalarıyla 2000'de, Nobel yerine Harvard Üniversitesi'nin Ig Nobel'ini alma nedeni "cahil olmamalarıydı".
    Gönlümün nobelini bu ikiliye vererek yazımı Bertrand Russel'in bir sözüyle bitiriyorum:
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.” Kaynak: ephiass/sosyomat.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 19 Ağustos 2015; 9:58:31 >

• Anlaşılan oki jarz süreleri ampere bağlı olarak aynı.
    Mtk 6752 işlemci sanırım tüm tellerde böyle...
    Yani değiştirsem bile k3 note aynı dolum süresi var aşağı yukarı...
    Şarz yerini dediğim otg giriş yerini değiştirsek ...
    hani telefona şarzı hızlandırma adına birşey katabilir miyiz diye düşündüm fakat işlemci ısınma durumunda amperi düşürüyosa ki bu jiayu içinde k3 note içinde otg giriş değişimi pek etki etmeyecek...
    Şebeke hatası olmaması çok güzel...
    Vodafone ile bazen ızdırap oluyor...
    Bunuda biraz araştırdığımda mtk işlemcilerin genelde vodafone ike sorun yaşandığını,kendi telefonlarını bile mtk satmadığını öğrendim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojeo

Telefon elime yeni ulaştı, fiyat/performans puanı A+ , gerçekten hızlı telefon, beğendim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hala root atabilmiş değilim
    ilk sayfada driver konusu yazan yerle başlıyorum
    ilk madde de rom indirin yazıyor 723 mb büyüklüğünde https://mega.nz/#!AkAxFZxK!FxxjNIpzASueksMsitF4BO1Zs2GNVOdmp9p0pF1iChI
    bu dosya doğrumudur

değil ise driver linkini verirmisiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi rom hocam sizinki?

hint romu otamatik parlaklıkta ekran sürekli açık olursa 5 -5,5 saat ekran süresi alabiliyorum en son aldığım ekran süresi 5 saat 41 dakika bekleme sürem 15 saat

İlk sarj suremde 4 saat 40 dakika aldim. Bakalim ikinci sarj sureme basladim. İnsallah 5 saati gecer.

• nexus romu yukledim sesi az cikiyor hoparlorun.nasil yukseltebilirim?

• Arkadaşlar telefon neden h+ da ısınır lg g2 k3 note çoğu telefonda bu sorun var.sizde bu sorunu yaşiyormusunuz?valla mobil intetnete giresim gelmiyor

• quote:

arkadaşlar hala root atabilmiş değilim
    ilk sayfada driver konusu yazan yerle başlıyorum
    ilk madde de rom indirin yazıyor 723 mb büyüklüğünde https://mega.nz/#!AkAxFZxK!FxxjNIpzASueksMsitF4BO1Zs2GNVOdmp9p0pF1iChI
    bu dosya doğrumudur

değil ise driver linkini verirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.