Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuanki durumda alınabilecek G4 bana göre,hem donanım açısından hemde daha donanımlı bir telefon ama ikisi arasından tercihinize bağlı,m8s kullanıyorum ben ve sıkıntısı yok telefonun
  • Ben de G4 ü çok düşünmüştüm ama metal kasası nedeniyle m8s i tercih etmiştim.
  • Ben m8 derim. Kamerası her ne kadar 4mp olsa da M8s e göre daha önde. M8s ile bir kaç saat geçirdim değindiğim en büyük nokta da kamera oldu m8 bu konuda kesinlikle önde. M8deki netlik ve detay çok daha önde.. Artı olarak her ne kadar 64 bit işlemci kullanılsa da m8 deki işlemci performansa gözle görülür fayda sağlıyor. Her ne kadar 8 çekirdek dahi olsa 615 bir snap801 değil.. Saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

şuanki durumda alınabilecek G4 bana göre,hem donanım açısından hemde daha donanımlı bir telefon ama ikisi arasından tercihinize bağlı,m8s kullanıyorum ben ve sıkıntısı yok telefonun

M8 m9'un yaninda cok cirkin kaliyor.
    Sd 615'in faydasi bataryadir. Mesela M8 kullanicilari sarj tuketimi yonunden sikayetciler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RyzeAbi

Ben m8 derim. Kamerası her ne kadar 4mp olsa da M8s e göre daha önde. M8s ile bir kaç saat geçirdim değindiğim en büyük nokta da kamera oldu m8 bu konuda kesinlikle önde. M8deki netlik ve detay çok daha önde.. Artı olarak her ne kadar 64 bit işlemci kullanılsa da m8 deki işlemci performansa gözle görülür fayda sağlıyor. Her ne kadar 8 çekirdek dahi olsa 615 bir snap801 değil.. Saygılarımla..

bencede pil canavarı en mantiklısı
    100 tl versinler m8 almam m8 ve m9 yüzünden htc batma noktasına geldi gormuyormusun adamlar kasayı değiştirdi m10'nun hem kasasını hemde isminin ön kelimesini cikardilar ha değeceksin m8s kasası m8 benziyor m8s içi a9 un aynısı sayılır a9 kamerası m8s den daha iyi kamerasına özellik eklemişler .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Sd 615'in faydasi bataryadir. Mesela M8 kullanicilari sarj tuketimi yonunden sikayetciler.

Bu kesinlikle tartışılır; ben de M8'in M9'dan daha güzel olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Bu kesinlikle tartışılır; ben de M8'in M9'dan daha güzel olduğunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    htc'nin m8 (eye) modeline htc 6.0.1 ile güncelleme vermiş kuzenım az once ekran SS attı guncellemıs telefonu yurtdısı kullanıyor cid ve mid hindistana ait adamlar 6.0 pas geçip yerıne 6.0.1 vermısler büyük gelişme kanımca m8s de verirler 6.0.1 geç olup daha guncel verırler

• quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

htc'nin m8 (eye) modeline htc 6.0.1 ile güncelleme vermiş kuzenım az once ekran SS attı guncellemıs telefonu yurtdısı kullanıyor cid ve mid hindistana ait adamlar 6.0 pas geçip yerıne 6.0.1 vermısler büyük gelişme kanımca m8s de verirler 6.0.1 geç olup daha guncel verırler

insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

insallah

bizim telefonu komple pas gecmesinler de 6 ya da razıyız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

insallah

bizim telefonu komple pas gecmesinler de 6 ya da razıyız...

aman hocam hergün vereceğiz diyorlar

• erentpl kullanıcısına yanıt
    ben çok önceden dedim m8 falan ilk alıyor ama dezavantaj bizlere fix sürümler gelir genelde. geç olsun güç olmasın
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum m8s donanımı bunu desteklıyor 6.0.1 alır ins sızın cıhazlar
  • Bizim telefonu resmen üvey evlat yerine koydu ya htc diyecek bir şey bulamıyorum.. Bizim telefonun güncellemesi 2. Çeyreğe kaldı. Yani hazirana kadar bekleme durumumuz olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Laztronot

Bizim telefonu resmen üvey evlat yerine koydu ya htc diyecek bir şey bulamıyorum.. Bizim telefonun güncellemesi 2. Çeyreğe kaldı. Yani hazirana kadar bekleme durumumuz olabilir...
    Htc Desire 816 bile güncellemeyi alırken M8s'in hala almamış olması çok garip. Sanırım 1 hafta kadar önce kardeşimin telefonuna (desire 816) 6.0 güncellemesi geldi, günlerdir temaları kurcalıyor. Zil sesleri uçmuş, son derece memnundu. Görsel olarak dahi bir çok tema eklenmiş ve bayan olarak ona daha cazip geldi haliyle...

Biz ise hala bekliyoruz, bu düzenlemeyi neye göre yapıyorlar acaba? Sıralama kriterleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Htc Desire 816 bile güncellemeyi alırken M8s'in hala almamış olması çok garip. Sanırım 1 hafta kadar önce kardeşimin telefonuna (desire 816) 6.0 güncellemesi geldi, günlerdir temaları kurcalıyor. Zil sesleri uçmuş, son derece memnundu. Görsel olarak dahi bir çok tema eklenmiş ve bayan olarak ona daha cazip geldi haliyle...

Biz ise hala bekliyoruz, bu düzenlemeyi neye göre yapıyorlar acaba? Sıralama kriterleri nedir?

Alıntıları Göster
    beyler sustunuz

• quote:

beyler sustunuz

iphone 6 m8s bundlle ina geçtim daha yazacak birşeyim kalmadı :) Ön kamera sorunum tamamen hal oldu :)
  • invisible kullanıcısına yanıt
    bende ikinci el m9 a geçtim
  • Ben de m9 a gecmeyi dusunuyorum. Muzik ve ses olarak fark nasil ?

Ne renk aldiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 19 Mart 2016; 23:23:46 >
  • İmkanım olsa bende sony e geçerim ☺

• Ben m8s den memnunum Performansindan ozelliklede batarya olarak cok iyi. Ama m9'un gold çerçeveli gri kasasi cok guzel gozukuyor mesela. Birde boomsound film muzik profili ve ultrapixel on kamerasi var. Ama degistirmeye ne kadar deger o da dusundurucu açikcasi.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.