Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hata duzeltmelri guncellemesi alan var mi marsmallow mu geliyo ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

Hata duzeltmelri guncellemesi alan var mi marsmallow mu geliyo ne

yüklüyorum
    hala devam ediyor yazıyor..
    edit: yüklendi de neler değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 7 Mart 2016; 14:54:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Hata duzeltmelri guncellemesi alan var mi marsmallow mu geliyo ne

yüklüyorum
    hala devam ediyor yazıyor..
    edit: yüklendi de neler değişti

Alıntıları Göster
    Bugün yarın gelir güncelleme

• Htc mail güncellemesi yazıyor.

• Diğer modellere gelmiş mi acaba

• quote:

Diğer modellere gelmiş mi acaba
    Benim anlamadıgım bu telefonda uygulamaları komple kapatmak için neden "tümünü kapat" diye bir şey koyulmamış,bütün telefonlarda var ama htc modellerinde yok bu olay.ızgara görünümünde var onu kullan demeyin arkadaşlar :=)
  • Tablo görünümü çok şık bence tüm uygulamalar rahatlıkla gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Benim anlamadıgım bu telefonda uygulamaları komple kapatmak için neden "tümünü kapat" diye bir şey koyulmamış,bütün telefonlarda var ama htc modellerinde yok bu olay.ızgara görünümünde var onu kullan demeyin arkadaşlar :=)

Var hocm. Menüde en sağ taraftaki tuşa basın üstte Ayarlardan diğerini seçin X. e basınca hepsi kapanir

• ysertac kullanıcısına yanıt
    onu biliiyorum zaten tablo kullanımını söylemeyin demiştim yazımda :D
  • lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    bunun kadar pratik değil ama,bana daha kullanışlı geliyor bu fakat tümünü kapat yok,çok mu zordu oraya tümünü kapat koymak acaba anlamıyorm bu htc yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

bunun kadar pratik değil ama,bana daha kullanışlı geliyor bu fakat tümünü kapat yok,çok mu zordu oraya tümünü kapat koymak acaba anlamıyorm bu htc yi
    HTC dotview nasıl kapatılıyor bilen var mı? "HTC dotveiw aç" kutusu klikli değil, buna rağmen çalışan uygulamalarda görünüyor.
  • Sizin ekran açık kalma süresi nasıl bu aralar iyice yetmemeye başladı bu telefon yarım gün çıkarıyor

• quote:

Sizin ekran açık kalma süresi nasıl bu aralar iyice yetmemeye başladı bu telefon yarım gün çıkarıyor

24 saat gidiyor benimki yanlız pil %100 den %50 kadar süper hızla düşüyor ama %50 den sonra çok ağır pil gidiyor bu arada güç tasarrufu açık yaparsam pil iyi gidiyor eğer güç tasarrufu kapalı yaparsam durduğu yerde pil kendi kendine gidiyor bu lolitop bir an önce kurtulsak arkadaki uygulamalar acayip çalışıyor ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 8 Mart 2016; 15:52:58 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    İnterneti çok kullaniyomusunuz ortalama kaç saat açık kalıyor ekran

• quote:

İnterneti çok kullaniyomusunuz ortalama kaç saat açık kalıyor ekran

hocam dışardayken hiç kapanmıyor evde pek işim olmuyor m8s'le ama dışarıda bütün işlerimi görüyorum evde laptop ve tabletten sıra gelmiyor m8s

• Arkadaşlar almayı düşünüyorım ama kamera konsunda yabancı incelemeler vasat demiş. Ben de tedirgin oldum örnekler atabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyzeAbi

Arkadaşlar almayı düşünüyorım ama kamera konsunda yabancı incelemeler vasat demiş. Ben de tedirgin oldum örnekler atabilir misiniz?

Teşekkürler.

Vasat değil, ama çok da süper değil. Günışığında oldukça başarılı özellikle HDR modu, kapalı mekanda eh işte, selfi kamerası ise tırt.
    Aşağıdaki sayfada örnek bir fotoğrafım var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105449110/mpage_16/tm.htm

Güncelleme ile daha iyi olacağı yönünde bir beklenti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 9 Mart 2016; 9:56:01 >

• quote:

Sizin ekran açık kalma süresi nasıl bu aralar iyice yetmemeye başladı bu telefon yarım gün çıkarıyor

Batarya ekran süresi vs ölçen, hafızayı kurtaran uygulamaları kaldırın. Bu şekilde %40 daha fazla gider.
    3G İnternet, wifi açık ve oyun oynarsanız yoğun olarak, yarım günde biter normaldir. Bir de şehirlerarası yolculukta daha çabuk bitiyor.
  • Gece çekimlerinde shutter speed ayarını hiç kullandınız mı nasıl performans veriyor?

• RyzeAbi kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım gece çekiminde eğer tripod tarzı bir şeyler sabitleyip ISO ayarını düşürüp enstantaneyi düşürerek çekim yaparsanız çok güzel sonuçlar alabilirsin. Ben bir kaç denen yapmıştım ve çok canlı resimler alabilmistim gece çekiminde. Bu telefonda mümkün olduğu kadar ISO ayarını en dusukte tutmak lazım güzel resimler için

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.