Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mixradyo yu yuklemeyen kalmasın çok iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ekran resmi alınca bellek dolu alınamıyor diyor ama 2gb boş yerim var başına gelen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Mixradyo yu yuklemeyen kalmasın çok iyidir

Biraz acarmisiniz hocam ? Biraz inceledim ama merak ettiğim nokta çok veri harcıyor mu ? İnternet olmadan dinlenir mi ?

• ysertac kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixradio.droid&hl=tr

Çevrimdışısı var. Wifi varken yaparsın
  • quote:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixradio.droid&hl=tr

Çevrimdışısı var. Wifi varken yaparsın

tşk.ler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• poweramp muzik programi 0.59 kurusu dusmus kacirmayin
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112732192

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Su an aldım eyvallah kardo

• ekran resmi çekilemedi
    sınırlı alandan dolayı veya uygulama yada kuruluşunuzun izin vermediğinden ekran görüntüsü alamıyor
    bu sorunu bilen var mı arkadaşlar bir yardım lütfen
  • qazwsx1234567890 Q kullanıcısına yanıt
    Eğer cihazda çalıştığınız şirket maili "Exchange" üzerinden kurulu ise bu tür kısıtlamalar olabilir.

Veya o anda çalışan program buna müsaade etmiyor olabilir.
  • şirket maili falan kullanmıyorum hocam uygulamalar kapalıykende denedim olmuyor
  • hocam telefonu açıp kapattım düzeldi eyvallah ilgilendiğin için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

oyun oynacaksan bu teli tavsiye etmem ama oyunlarda takiliyor mu hayir takilmiyor kasmiyor devamli oyun icin tavsiye etmiyorum gelelim kamerasina iyi bir kemara donsnima sahip yazilimla duzelir nasil m9 duzeltiler yakinda m8s duzelecek ha bu telefonu tavsiye ediyormusun dersen m8s referans bile olur kesinlikle tavsiye ederim invisible hocamla ayni fikirdeyim

hocam hiç bir oyunda problem yaratmıyor,telefonu geliştiriciden yüksek performansa aldıgın zaman sıfır takılma vs m8 den farkı yok
  • quote:

http://urun.n11.com/cep-telefonu/htc-one-m8s-htc-m8-s-4g16gb-resmi-htc-turkiye-kvk-garantili-P32027773

bu aralar dolu çek kampanyası var 1400 civarına alırsın.

Yalnız linkte telefon hakkındaki yorumlara dikkat edin 2014 te bile yorum yapılmış :D telefon 6-7 ay önce çıkmış olmasna rağmen
  • Mix radioyu boşverin, Spotify yeni üyeliklere 3 aylık 1 tl ye premium veriyor.Kaçırmayın arkadaşlar. Ayrıca bu poweramp ben aldıgımda normal fiyatken şimdi neden düşürüyorlar anlamadım bana gıcıklık olsun diye hep.Spotify kaçırmayın, ayrıca eski üyeliklere de 9 tl ye 3 aylık veriyor.Ayrıca beni spotify dan takip edebilirsiniz Melih Can Gezer Bu arada normal üyelik ücreti 10 tl,kısa süreli bir indirim bu tavsiye ederim.
  • Hocam bu arada nedir bu durum?Ben pek inanmadım ama pişman olmayız sanırım önümüzdeki sene android N güncellemesinde :) htc nin 2 yıl sözü aklımda aslında ama kafam karıştı şuan.Benim anlamadıgım m8 kullanıcılları neden m8s i kötülüyor bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 15 Aralık 2015; 21:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

oyun oynacaksan bu teli tavsiye etmem ama oyunlarda takiliyor mu hayir takilmiyor kasmiyor devamli oyun icin tavsiye etmiyorum gelelim kamerasina iyi bir kemara donsnima sahip yazilimla duzelir nasil m9 duzeltiler yakinda m8s duzelecek ha bu telefonu tavsiye ediyormusun dersen m8s referans bile olur kesinlikle tavsiye ederim invisible hocamla ayni fikirdeyim

hocam hiç bir oyunda problem yaratmıyor,telefonu geliştiriciden yüksek performansa aldıgın zaman sıfır takılma vs m8 den farkı yok

Bilenler için ya da fikir vermesi açısından şöyle bir örnek vereyim Godfire oynuyorum ve en ufak bir sıkıntı yok. Gayet akıcı.

• quote:

quote:

http://urun.n11.com/cep-telefonu/htc-one-m8s-htc-m8-s-4g16gb-resmi-htc-turkiye-kvk-garantili-P32027773

bu aralar dolu çek kampanyası var 1400 civarına alırsın.

Yalnız linkte telefon hakkındaki yorumlara dikkat edin 2014 te bile yorum yapılmış :D telefon 6-7 ay önce çıkmış olmasna rağmen

m8 ilanını m8s yapmıştır :D

• telefonları değer kaybetmesin diye:D
  • quote:

telefonları değer kaybetmesin diye:D

Hayır dayanamıyorum bende tartışma içerisine giriyorum ister istemez,ama m8 i kötülemiyorum tabi,güzel telefon o da ama tarafsız bakıldıgında bile m8s daha mantıklı abi
  • quote:

quote:

bizde arkadaşla kurduk birkaç oyun zaten asphalat8 hiç takılma görmedim gayet akıcı idi aspahalt8 grafiği en yüksek oyundur, benim anlatmak istediğim oyunlarda takılma yok da devamlı sabahtan akşama kadar oyun oynayan kişiler arkadaşlar var işte oyunda geç açılma gibi şeylere önem veriyorlar onlara ramı 3gb veya 4gb tercih etmesini söylüyorum ha bizim telefonda istediğin oyunu oynarsın hemde hiç sorunsuz hatta turboya takmadan

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.