Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lordham

M8s de bütün ofis dosyalarını açıcak program varmı a5 kullanıyorum hancover office programı ile word power point exel adope tüm herşeyi açıyo ona göre alıcamda

m8s üzerinde yüklü polaris office 5 var excel word açıyor powerpoint denemedim ama internetten baktığımda powerpointte açıyor yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

M8s de bütün ofis dosyalarını açıcak program varmı a5 kullanıyorum hancover office programı ile word power point exel adope tüm herşeyi açıyo ona göre alıcamda

m8s üzerinde yüklü polaris office 5 var excel word açıyor powerpoint denemedim ama internetten baktığımda powerpointte açıyor yazıyor

Konuna iyi sahip çıkıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

quote:

Konuna iyi sahip çıkıyorsun

yorumun için tşk ederim
    elimden geleni yapıyorum, araştıryorum soruyorum öğreniyorum paylaşıyorum yeterki elimizdeki telefonu en iyi şekilde kullanalım ki bize günlük yaşantımızda faydası olsun ve kişisel bir cihazımız olsun....

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok saolasın bilgilendiriyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam çok saolasın bilgilendiriyosunuz
    Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 aydır telefonları inceliyorum. Daha öncesinde de dönem dönem yakınlarımın aldığı telefonlar nedeniyle incelemeler yapmıştım. Benim için önemli olan kriterler:

-Batarya ömrü
    -Sağlamlık
    -Kamera (fotoğraf ve video çekim) kalitesi
    -Sar değeri (en fazla 0.7 W/kg)
    -İnternetsiz radyo bulunması
    -En fazla 5.5 inç olması, 5 inç ideal
    -Gelecekte güncelleme alıyor olması
    -Garantisinin iyi bir firmadan olması, sorun çıkarmaması

Bunlara göre fiyat skalamı biraz genişlettim ve sonuçta HTC One M8s, Sony Xperia M5, Samsung Galaxy A7 ve LG G4 (Paralel ithalat, çünkü LG Türkiye garantili olanlarda radyo yok) finale kaldı. Bunlardan M8s kamerası nedeniyle, M5 bataryası nedeniyle, LG G4 garanti mesele olur belki diye ve Galaxy A7 de tasarım olarak hoşuma gitmemesi nedeniyle direk almamın önünde duran sorunlar. Bu hafta almayı istiyorum, bana öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• emreka82 E kullanıcısına yanıt
    oyun oynamayacaksan m8s ele ama kamera olayında güncelleme ile düzelir sen yeterince incelemişsin hocam

Kardeşim ben 4 telefon para iadesi aldım. Sana içtenlikle söyleyebilirim kusursuz sağlam bi telefon bu telefon batarya ölmezse 3-4 sene kullanım sağlatır
  • quote:

oyun oynamayacaksan m8s ele ama kamera olayında güncelleme ile düzelir sen yeterince incelemişsin hocam

Oyun oynamayacağım. M8s elenmeli mi o zaman ? Kamera için de güncelleme ile düzelir deniyor ama gene de diğerlerine göre kamerası sizce de zayıf kalmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Kardeşim ben 4 telefon para iadesi aldım. Sana içtenlikle söyleyebilirim kusursuz sağlam bi telefon bu telefon batarya ölmezse 3-4 sene kullanım sağlatır

Hangi telefonlarda sorun yaşadınız ?
    htc wilfire s
    htc desire s
    htc sensation xe
    Philipsin bir telefonu.

Şuan iki telefon iki hattım var.
    Htc one m8s
    Htc 8x windows phone

İkiside kafadan problem çıkarmaz. 8x in 19. ayı. Servise bir kez verdim o da bataryayı yenilettim garanti bitmeden.
    oyun oynacaksan bu teli tavsiye etmem ama oyunlarda takiliyor mu hayir takilmiyor kasmiyor devamli oyun icin tavsiye etmiyorum gelelim kamerasina iyi bir kemara donsnima sahip yazilimla duzelir nasil m9 duzeltiler yakinda m8s duzelecek ha bu telefonu tavsiye ediyormusun dersen m8s referans bile olur kesinlikle tavsiye ederim invisible hocamla ayni fikirdeyim

• quote:

htc wilfire s
    htc desire s
    htc sensation xe
    Philipsin bir telefonu.

Htc one m8s
    Htc 8x windows phone

İkiside kafadan problem çıkarmaz. 8x in 19. ayı. Servise bir kez verdim o da bataryayı yenilettim garanti bitmeden.

8x'i ben de beğenmiştim. Abim bununla Lumia 720 arasında kalmıştı. Sonuçta Lumia 720 aldı pil vs. nedeniyle.
  • quote:

oyun oynacaksan bu teli tavsiye etmem ama oyunlarda takiliyor mu hayir takilmiyor kasmiyor devamli oyun icin tavsiye etmiyorum gelelim kamerasina iyi bir kemara donsnima sahip yazilimla duzelir nasil m9 duzeltiler yakinda m8s duzelecek ha bu telefonu tavsiye ediyormusun dersen m8s referans bile olur kesinlikle tavsiye ederim invisible hocamla ayni fikirdeyim

Peki alacak olursam önereceğiniz site var mı ? Webdenalda 1480 tl civarı mesela.
  • quote:

htc wilfire s
    htc desire s
    htc sensation xe
    Philipsin bir telefonu.

Htc one m8s
    Htc 8x windows phone

Ayrıca, anladığım kadarıyla servisi kaliteli, başka forumlarda da memnunlar çoğunlukla. Siz m8s'i nerden aldınız ? Webdenalda şu an 1480 tl, güvenilir midir, garanti için sıkıntı olur mu ?
    hocam cogumuz vodafondan taksitli aldik garantisi iyi yerden al teleservis ve genpa garantisi olsun kvk tavsiye etmem

http://urun.n11.com/cep-telefonu/htc-one-m8s-htc-m8-s-4g16gb-resmi-htc-turkiye-kvk-garantili-P32027773

bu aralar dolu çek kampanyası var 1400 civarına alırsın.
  • quote:

hocam cogumuz vodafondan taksitli aldik garantisi iyi yerden al teleservis ve genpa garantisi olsun kvk tavsiye etmem

Webdenala sordum, distribütör garantili dedi, bu ne demek oluyor ? Genpa filan demedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreka82

quote:

Webdenala sordum, distribütör garantili dedi, bu ne demek oluyor ? Genpa filan demedi...

arkadaşım disbetorlu alma onlar kendi ithal ediyor m8s herhangi bir servis sorununda onlara gondermek zorununda kalirsin başın ağırır benim saydığım servislerden olsun servis komusuna dikkat et....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreka82

quote:

arkadaşım disbetorlu alma onlar kendi ithal ediyor m8s herhangi bir servis sorununda onlara gondermek zorununda kalirsin başın ağırır benim saydığım servislerden olsun servis komusuna dikkat et....

Teşekkürler, dikkat edeceğim. Alırsam burdan izlenimlerimi de paylaşırım.

bir sayfa uste melihgezer arkadasimla servis konusunu yazismistik o yazilar yardimci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 14 Aralık 2015; 18:23:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.