Şimdi Ara

Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
11
Favori
28.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam illaki harici bir micro sd karta sahip olmamız mı gerek yoksa ben güncelleme kılavuzunda ki bilgiyi yanlış mı anladım?
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    malesef evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

malesef evet

Yapma yav tavsiye edebiliceğin bi kart var mı? 8+ gb boyutunda
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    class 10 sandisk kingston gibi kartları tercih edebilirsin class 10 dan aşağısına bakma yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

class 10 sandisk kingston gibi kartları tercih edebilirsin class 10 dan aşağısına bakma yeterli olur

tamamdır hocam sağolun kart aldıpım zaman ancak android 5.0 çıkar zaten direk girişicem bu olaya şimdilik aveadan devam
  • arkadaşlar avea romundan kurtulduktan sonra yarın öbürgün lolipop güncellemesi gelince yükleyebilecekmiyiz .. ben şahsen root yapmayacağım ..
  • fastboot flash cust cust.img
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash recovery RECOVERY.IMG
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash cache cache.img
    fastboot flash userdata userdata.img
    fastboot reboot ......

unlocked olduktan sonra bu verilerin hepsini giriyormuyuz yoksa sadece reboot dememiz yeterlimi.. yanlış yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

fastboot flash cust cust.img
    fastboot flash boot boot.img
    fastboot flash recovery RECOVERY.IMG
    fastboot flash system system.img
    fastboot flash cache cache.img
    fastboot flash userdata userdata.img
    fastboot reboot ......

unlocked olduktan sonra bu verilerin hepsini giriyormuyuz yoksa sadece reboot dememiz yeterlimi.. yanlış yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun

amacınız sadece unlock ise gerek yok avea rom yüklü ise ve siz o romdan kurtulmak istyorsanız evet gerekli
  • yevkumen kullanıcısına yanıt
    Evet

• Ya ben ROM değiştirdim sonra bir güncelleme var diyor güncelleme yi indirdin b137 diye 36 MB lık ama yükleme sorunu oluyor neden ki acaba

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Eline emeğine sağlık 10 Numara konu olmuş Devamını bekliyoruz kesinlikle :) Bide yapabileceğimiz ince ayarlar varsa onlarıda yazsan güzel olur misal rehberde resim görünmesi için numaraya +90 ekleme vs Çok daha güzel bi konu olacak inanıyorum. Yarın telefonum gelsin artık bende tam destek vereceğim konuya :) Bide biri şu genel romu mega yandesk gppgle drive vs bir yere upload etse iyi olurdu ya.
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    Hocam genel rom zaten hızlı iniyor direk Huawei serverlerinden ondan atma gereği duymadım ama isterseniz sizin için Upload edebilirim tabi baya bir zaman alacaktır malum 1 mbit bile değil Upload hızları bu arada tabi ki içerik genişlemeye devam edecek iş yoğunluğu bir yandan alerji bir yandan kaldı

Bilmiyorum da bende 1 saat buldu indirmesi. Hele ki %99.81 den sonra tam çile oldu. 1 kb hızla iniyordu falan deli oldum Neyseki indi sonunda. Alternatif her zaman iyidir ama dediğiniz gibi upload etme tam bi işkence bu ülkede.
    Haftasonuna onu da yetiştirmeye çalışırım o zaman sizi mi kıracağım

Eyvallah hocam. Benim mate7 şuan kuryede. En fazla 1 2 saate kadar elime geçecek
    Şimdiden güle güle kullanın

takipteyim ben lolipop çıkınca rootlıycam ya 2 kez iş olmasın artık die :) o konuda bilgniz varmı hiç ? (nezman gelecegi kesinleştimi genel romun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 6 Mayıs 2015; 16:50:40 >
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    Yok fakat bu ay içerisinde dağıtılmaya başlayacağı söyleniyor

Teşekürler hocam geldi şimdi :) Akşama genel rom yükliyecem :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.