Şimdi Ara

Ukrayna-Odessa Seyahat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Odessada okuyorum. Odessa Devlet İnşaat ve Mimarlık Akademisinde Mimarlık bölümünde öğrenciyim. Burdaki gelen Türk insanlarımızı dinledik ve turist rehberliğinin pahalı oldugunu anladık. Sonra düşündümki ben niye yapamayayım? Ufak bir arabamız var bizde bir yerden başlayalım dedik. Havalimanına Türk misafirlerimizi almaya gidiyoruz,gezdiriyoruz kısacası misafirler ne isterse. Eğerki Odessa'ya gelecek olursanız sizden haber bekliyoruz. Şehri anlatmama gerek var mı bilmiyorum ama namı yeter diye tahmin ediyorum :) +38 093 296 9043 telefon numaram whatsapp, viber,tango ücretsiz ulaşabilirsiniz.

• taksi max. 15 liraya istediğin yere götürüyor zati. rekabet edebilecek misin bu fiyatlarla?
  • Kardeşim umarım beğenmişsindir yorumlarını ve odessa fotoğraflarını bekliyoruz Bende yıllardır odessa ya gidiyorum. Gerçekten ikinci evim oldu. Odessa daki üniversiteler hakında pek bir bilgim yok özellikle denklik sistemleri hakkında forumumuzu bilgilendirebilir misin ?
    benim ağzımdan odessahttp://odessa.kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeray07

Ukrayna'nın Odessa şehrinde Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıfta okuyorum. Ayrı zamanda Odessa da eğitim danışmanlığı hizmeti veriyorum.

Sınavsız Bir şekilde Ukrayna'da Mühendislik Fakülteleri ,Tıp, Mimarlık, Gemicilik Üniversitesi istediğiniz bölümlerde Üniversite eğitimi alma şansı...
    1800 usd den başlayan yıllık lisans ücretleri
    ayrıntılar için
    info@odessadatatil.com
    +38 093 956 1992 viber /whatshapp
    www.odessadatatil.com

PAKET FİYATIMIZ 2950 USD !!!
    Hazırlık Üniversite Ücreti
    Yurt Ücreti
    Danışmalık Ücreti 1 sene
    Vize Alımı
    Davetiye Alımı
    1 Yıllık Sağlık Sigortası
    Havalimanı Karşılama
    Evrakların Ukraynacaya noterli çevirisi
    Kitap Seti
    Ukrayna Sim Kartı

yani orda üniversite sınavı yok mu? liseyi bitiren direkt üniversitede istediği bölüme girebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: omeray07

Türkiye'de lise diplomasını aldıktan sonra burada Bütün mühendislikler , tıp , mimarlık, denizcilik istedeğin üniversitede
    okuyabiliyorsun. Mühendisliklerin senelik ücreti 1800 usd den başlıyor

ama ya rusça bilecen, ya ingilizce... işte asıl sorun da bu
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın bu işleri nedense herkes Odessa'da Ukrayna'da okuyor. 2-3 kere 5 kere neyse gidiyorsunuz. Gidilecek yerler üç aşağı beş yukarı belli zaten. Millete rehberim diye yediriyorsunuz. Polise yakalanırsanız sahte rehber diye görün bakın ne oluyor o zaman.

Amacınız Türkiye'den gelenlere yardım değil, onları düdüklemek. Sana günlük örneğin 50 $ vereceğine gider o parayı hatunlara verir daha iyi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.