Şimdi Ara

GTA 5'i PC'de 4K Oynamak İçin Minimum Sistem Gereksinimleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PC OYUNCLUĞU=Çöpe gıden paralar...

Bu ara hep senin böyle saçma sapan mesajlarını görüyorum. Cidden yaşama amacın bu mu? İşin gücün bir şeylere çamur atma, niye yaşıyorsun ki sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: michael01

PC-KONSOL tartışmasına girip pc master race diyenler 4k 60 fps oynamıyorsa hiç ağızlarını açmasın.

1080p - High - 60 fps'de konsoldan iyidir Her türlü kaçarı yok kardeş
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thugs_life

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alp3446<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: GorkemM1903<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alp3446<br><br>4K monitörümüz yok ki. Acaba 1080p monitörde 4K oynama yolu diye bir şey var mı?</blockquote><br><br>ekran kartının programından ayarlayabiliyorsun</blockquote><br><br>Nasıl yani? Hangi program? AMD Catalyst Control Center deme ne olur. Onu açınca bilgisayar siyah ekrana geçiyor, kapatıp yeniden açıyorum.</blockquote><br><br>pc yi bu sebeplerden bıraktım işte

nvida candır gerisi heycan dsr diye teknoloji var 1080p monitörün olsa dahi 4 k oynayabiliyorsun
    bu teknolojinin ismi dinamik çözünürlük diye geçiyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ps4 gpusuna 7870 diyebiliriz.Ama çözünürlük 1080p-30 fps. İşte bu yüzden dedim ps4 versiyonu 1080p-60 fps olabilirdi diye. Sırf xone versiyonu ile arsında fark olmasın diye, ps4 versiyonu olması gereken kare saniye oranının altında çalıştırılmış.

Büyük ihtimal CPU'dan dolayı 60 fps yapamadılar. GPGPU baz alınarak yapılmış olsaydı CPU üzerindeki yükün azalacağından 60 fps olabilirdi.

Orijinalden alıntı: asruh03

PC-PS4-XONE-NINTENDO iyi ki var. Hepsi iyi ki var. Konsollar olmasa o pc de aldığınız oyunları en az 3 katı fiyatına alırdınız. XONE olmasa ps4 deki oyunları, PS4 olmasa xone'da ki oyunları en az 3 katına alırdınız.<br><br>Rekabet her zaman olur, oyuncular kazanır. Sanki siz üretiyormuşsunuz gibi saçma sapan triplere girip savunmayın. Eğer paranız olsa her birinden birer tane almayacak mısın sanki? KESİNLİKLE ALACAKSIN. Ondan sonra diyeceksin ki burada arkadaşlar bende hepsi var hepside ayrı güzel böyle yapmayın diyeceksin. Bu saçma kitle artık akıllansın. Herkes elinde ne varsa diğer ürünlere çamur atıyor. Rekabet olsun ki biz kazanalım. Hatta dua edelim en az 4-5 tane daha konsol çıksın da fiyatlar düşsün.

Gta 5 oyununu ön sirapişle 179 Tl aldım. Konsollar olmasaydı bu oyunu kaça alırdım? 179 x 3 = 537 Tl mi yoksa daha yüksek bir fiyatlamı?

• R9 290 ve GTX 970 çok rahat 40-50 fpsde 4k + Ultra ayarlarda oynatır o zaman,antialisiang'i da kıssak az, zaten 4k'da gerek yoktur AA'ya.Çok rahat bu üst düzey kart sahipleri 4k 60 fps oynar bu oyunu,optimizasyon çok sağlam gibi.Öyle SLI ,Crossfire falan gereksiz bunlar.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

R9 290 ve GTX 970 çok rahat 40-50 fpsde 4k + Ultra ayarlarda oynatır o zaman,antialisiang'i da kıssak az, zaten 4k'da gerek yoktur AA'ya.Çok rahat bu üst düzey kart sahipleri 4k 60 fps oynar bu oyunu,optimizasyon çok sağlam gibi.Öyle SLI ,Crossfire falan gereksiz bunlar.
    Ben bu işte bir çakallık seziyorum sanki. 1080p 60fps diyorlar geçiyorlar. Ama diğer ayarların ne olacağı konusunda bir bilgi yok. Ultra 1080p 60fps verecek yoksa orta ayarlardamı verecek. Ben sanmıyorumki. bu bahsettikleri kartlar ile Herşey Full 1080p`de 60fps versin. Dur bakalım şurada kaldı 2-3 gün her şey belli olacak

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

R9 290 ve GTX 970 çok rahat 40-50 fpsde 4k + Ultra ayarlarda oynatır o zaman,antialisiang'i da kıssak az, zaten 4k'da gerek yoktur AA'ya.Çok rahat bu üst düzey kart sahipleri 4k 60 fps oynar bu oyunu,optimizasyon çok sağlam gibi.Öyle SLI ,Crossfire falan gereksiz bunlar.

R9 290 ve GTX 970'in tek kart olarak ultra 4K'da 50 FPS sunacağını sanmıyorum, 4K'da AA açmaya da gerek olmaz ama arada performans açısından büyük fark oluyorsa AA'lı 1080p'yi tercih ederim, 2.5K'dan sonra performans aşırı düşüyor 27" ekranda bile görüntü kalitesi farkını anlayamazsınız, 4K bence çok gereksiz şu anda üst düzey ekran kartlarıyla SLI veya CF kullanan varsa deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Nisan 2015; 17:49:59 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

Oyunu yapan sli crossfire diyor bizimkiler bosver gerek yok diyor :)
    gts 450 ile oyunu acabılırmıyım merak ıcındeyım :D

Ps4 gpusuna 7870 diyebiliriz.Ama çözünürlük 1080p-30 fps. İşte bu yüzden dedim ps4 versiyonu 1080p-60 fps olabilirdi diye. Sırf xone versiyonu ile arsında fark olmasın diye, ps4 versiyonu olması gereken kare saniye oranının altında çalıştırılmış.

PS4'ün kendi özel oyunlarinda bile 60fps yok Biraz grafik kastiklarinda cözünürlükden ödün veriyorlar bknz.TO1886.Resogun disinda.Sebebi cok basit.Bi üflemelik cani olan CPU ve can düsmani GDDR5(1.6ghz 16opc+GDRR5,XO CPU 1.75ghz 48opc+DDR3).Onu gectim oyun XO da cok daha stabil calisiyordu en son,simdi ne yaptilar bilmem.Arti olarak XO da ki kaplama ve isik kalitesi PS4'e göre daha iyi.PS4 de oyunun bazi yerlerinde %10 daha fazla bitki var.

http://gamingbolt.com/grand-theft-auto-5-ps4-vs-xbox-one-head-to-head-comparison-rockstar-have-crafted-an-impressive-port

Konuya dönersek adamlar GTA IV de yaptiklari hatayi tekrarlamamayi kafaya koymuslar.PC oyuncularinin gönlünü süper bir optimizasyonla calacaklar gibime geliyor.Eger su yukarda yazanlar dogruysa bu oyun PC tarihinin en cok sata oyunu olabilir.

• pazarlama stratejisinden ibaret. Takılmayın bu gereksinimlere

• 1080p derlenmiş textureları olan bir oyunu neden 4k da oynayalım o daha bir merak konusu. Oyun konsol portu olması bir yana 60 fps pc tarafında gerçekten bir jest pc kullanıcılarına. Önerilen sistemler yeterli olacaktır 4k fetişizme girer zaten dediğim gibi 1080p olarak temeli atılan bir oyun.

Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • quote:

Yıllardır pc için geliştiriliyor ayrı olarak. Yeni nesil konsollara portlanarak geldi. Her yerde diyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne 4K'sidir anlamadim gitti.Cnet editörü David Katzmaier 50" altinda bi ekranda 2160p'yi 1080p den ayirmanizin hemen hemen bir yolu olmadigini ve kendisininde cesitli mesafelerden deneme yaparak aradaki farki cikarmaya calistigini fakat bi türlü bir fark göremedigini yazmisti ki ben ne zaman elektronik bisiler alsam,eger varsa bu adamin incelemelerine bakip aliyorum.4K yalan hocam,kaptirmayin paranizi.1080p ultra ac AA mis gibi 60fps de oyna.Bu gidisle PC'ye tekrar geri dönüs yapicam.Yeni konsollara cikan bi cok oyunda performans sikintisi var.Bu en cok bi an evvel oyunu cikartayim da ne olursa olsun para,mi alayim diyen yapimcilarin sucu.Örnek vermek gerekirse Wolfenstein idTech5 ile yeni konsollarda cok daha iyi grafiklerle 1080p/60fps iken ayni motorla yapilan The Evil Within cok daha kötü grafiklerle sub1080p ve sub30fps.En son Borderlands the Handsome Collection aldim performans iki konsolda da berbat.Oyun 60fps giderken cart diye 30'lara düsüyor ki PC de olan fizigin F si yok,belliki yapimci saldim cayira Mevlam kayira demis.Forumlarda sikayet edince "zaten biliyoruz durumu yamaliyacagiz diyolar".Neden söyledim bunlari cünkü PC de donanimin verdigi avantajlardan ve acik kaynakli olmasindan dolayi bu sikintilar pek cekilmiyor.Benim icin performans cözünürlük ve grafikden önce gelir.Bunun icin PC bana cok fena göz kirpiyor.

Bloodborne güzel oyun fakat performans sikintilari yüzünden aldigim haz fena halde baltalandi (PS4 yok arkadasim da 4-5 saat deneyim edebildim bundan dolayi konusuyorum.Belkide o bölümler öyledir bilemiyorum)

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=lg%204K%20fernseher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 9 Nisan 2015; 20:39:43 >

• Sen hele 1080p yüksek ayarlarda ne lazım ondan haber ver.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, tamam fakirlik ayıp değil ama bu kadar belli edecek kadar karakteri zayıf insanlar dolu. teknolojinin fazlası olmaz. bu gün zengin işidir yarın senin bütçene iner alır oynarsın 4k, senelerdir aynı muhabbet bir bitmediniz.

islemci: intel i9 10850k 3.6Ghz | Anakart: MSI Z490 CARBON | Ram: Kingston 2x8GB Hyperx Fury DDR4 3200MHz | Ekran Karti: ASUS ROG STRİX RTX 2080 | SSD: 256GB OCZ Aglity 4, OCZ 240GB Vertex 460A | SAMSUNG 980 1TB M2 | PSU: ASUS ROG THOR 850W 80+ PLATİNUM MULL MOD. | CPU Sogutucu: BE QUİET DARK ROCK PRO 4| Monitor: ASUS 27' MG279
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.