Şimdi Ara

Steelseries Rival Mouse ve Qck Mousepad D&R'da 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Steelseries Rival Mouse ve Qck Mousepad D&R'da 200TL

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Steelseries-Rival-Mouse-Qck-Mousepad/Tabletler-Cevre-Birimleri/Cevre-Birimleri/Mouse/urunno=0000000639337

Mouse araştırması yaparken buldum işine yarayan olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 21 Mart 2015; 11:03:53 >

• Fiyat gayet güzel. Razer Deathadder Chroma'yı Ebay'dan 2 gün önce satın almasam düşünürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Fiyat gayet güzel. Razer Deathadder Chroma'yı Ebay'dan 2 gün önce satın almasam düşünürdüm.

g402 + g240 almayı planlıyordum şimdi planlar alt üst oldu
    Rival'i araştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Fiyat gayet güzel. Razer Deathadder Chroma'yı Ebay'dan 2 gün önce satın almasam düşünürdüm.

g402 + g240 almayı planlıyordum şimdi planlar alt üst oldu
    Rival'i araştırıyorum

CS GO için araştırdım hocam ben de. Ebay'den kargo dahil 150 TL'ye geldi. Fiyat gayet sıcak bence. 200 e yakın olsaydı Rival alırdım. Arasında çok fark yokmuş mouseların.

• fps tarzı oyunlar için fare arayışındayım.. alınmalı mı sizce bu ?
  • kuki.67 kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyat pek sıcak değil aynı paket 299 hepsiburada'da link =Steelseries 6Gv2 Mekanik Klavye + Kana v2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah gamer kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Mouse güzel ama gidip bakman lazım sağ tarafı biraz içe doğru kavisli ve büyük diğer ilandaki kana ise sağ sol girintileri aynı biraz daha ufak ve hafif. Almayı düşünüyorsan diğeri daha mantıklı bence en kötü mouse'u satıp başka mouse alırsın forumda rival ve mouse padi o fiyatlara rahat bulursun.
  • bu mousepad kafasını hala anlamadım ben.

not: oyuncu değilim.
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    notu eklemenize gerek yokmuş hocam :)
  • Zamanında amazondan 130 liraya aldıydım hala kullanıyorum.Tavsiye ederim mouse gayet güzel.Yalnız mouse biraz büyük eliniz küçükse hiç bulaşmayın click tuşuna yetişemezsiniz valla Bu işin şakası tabi ilk başta biraz yadırgayabilirsiniz mouse büyüklüğünü.
  • Küçük mouse kullananlar bunu kullanmaya kalkmasın

Fiyat çok yüksek 120 - 150 TL olsa alınır
  • inventus aylarca 150 civarından satmıştı bu ürünü. üstünden çok zaman da geçmedi
  • Ortalama bir cs go oyuncusu olarak en gec yazin basinda almak istedigim mouse. Elim buyuj oldugundan g300 rahat edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mousepadsiz 200 liraya alıcaktım neredeyse ama deathadder chroma aldım. rival 14,5cm bana göre çok büyük gelir diye korktum açıkçası. ama piyasada daha ucuza yok şu sıralar.
  • beyler merhaba ,

bende g500 var ve cs go da aim alırken zorlanıyorum ellerim biraz ufak sizce hangi mouse almayalım
  • Prometheus # kullanıcısına yanıt
    G300 öneririm. Sadece CS GO için değil diğer tür oyunlar içinde elverişli. Özellikle küçük olduğu için G300 dedim.
  • daha yeni hepsiburadadan bloody gun3 V5 aldım çok fazla para vermemek için ama gayet güzel bi fare çok para vermek istemeyenler ona bakabilir.A4tech in markası
  • g300 ü incelicem teşekkürler bilgin için ,başka varmı beyler tavsiyesi olan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.