Şimdi Ara

Nvidia Ekran kartı işleme geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus X555L dizüstü bilgisayarım var.Daha önce windows 7 işletim sistemi kullanıyordum hiç bir sorun yoktu.Ama W 8.1 yükleyince pes 13 gibi bazı oyunları düşük sistem özellikleri uyarısı nedeniyle açmıyor.Biraz araştırdım bunun nedeni ekran kartlarındakı optimus özelliğiymiş.Yani Sadece gerektiği zaman işleme giriyor.Özellik iyi iyi olmasına ama gel gelelim bizim bilgisayarda Nvidia ekran kartı hiç işleme geçmiyor.İntel ekran kartını devre dışı bırakıp denedim olmadı,Nvidianın sitesinden En güncel sürücüyü indirdim olmadı,Nvidia denetim masasından Yüksek Performanslı Nvidia işlemcisini seçerek yaptım o da olmadı.Lütfen Bu konu hakkında Yardım edin.KAfayı yemek Üzereyim.

Pc özellikleri şöyle ;

İntel Core-i5 4210U
    4 GB Ram
    Nvidia GeForce 840M Ekran kartı
    Ayrıca Asusun kendi sitesinde Sadece W 8.1 sürücüleri mevcut. W7 işletim sistemine geçme şansımız da yok yani.

Yardımlarınız için Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

• hocam 2013 ve önceki peslerde sıkıntı veriyor ben bu videoyu izleyerek çözdüm sıkıntıyı.
  • principino kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok sağol.Yöntem çok güzel ama bi türlü indiremedim,sürekli reklam çıkıyor.Varsa alternatif bir link verir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.