Şimdi Ara

HTC ONE M8 1599 TL (PEMBE) - HTC E8 1228 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
4.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada cikis fiyati 2499 tl olan M8 i kisa bir sure icin 1599 tlden satisa sunmus. Maalesef sadece pembe renk var.

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-m8-pembe/productDetails.aspx?productId=telcephtcm8p&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCM8P-P

Yine donanimlari ayni olan ve pembe secenegi olmayan Htc E8 de 1228 tl.

ğLink:
    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-e8/productDetails.aspx?productId=telcephtce8&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCE8-G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 13 Mart 2015; 20:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m9 sandım cikmamisti gerci
  • Şimdi açacaktım konusunu, konuyu gördüm.Özellikle e8 harika fiyat. Birde şöyle 150tl çek kampanyası yapsaydı tadından yenmezdi.

• Garantisi ne ki bunun..?

• Pembe bilemedim ki.. Alan olur elbet bazı arkadaşlar pembe pantolon giyiyor pembe telefon niye almasın?

• boyasak tutar mı ki
  • garantiden kapak degisiyormu.

on yuzde ekran harici hersey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 13 Mart 2015; 21:19:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m8 fiyatı cok uygun.
  • Mobil oldugum icin mi gorumnuyor..

Distrubitor mu paralel mi cihaz..?

• hee çok uygun snap dragon 801 çöp işlemcisiyle, 4 milyon ultrapixeliyle, birer tane fazla alın eşe dosta dağıtın..
  • One m8 yaniyor bence... tam eslere hediye almalik olmus.

Hepsiburada kredi vs olaylarina giriyor mi acaba yani illa tek cekim ya da havalemi yapacagiz

• İşkembei kübradan sallayanlar yine gelmiş.Sd 801'in yerine merak ediyorum hangi işlemci olacaktı.

• Pembe
    Bozmasın?
  • İki cihazda pahalı; ama malum HTC'nin fiyat politikası bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

garantiden kapak degisiyormu.

on yuzde ekran harici hersey var.

Zannetmiyorum hocam, bir de garantinin bu islem icin alacagi ucret de iyice maliyeti artiracaktir.
    Aslinda ayni donanim cihazi kampanyali pembeye gore 300, normal fiyatlara gore 700 civari uyguna almak E8 ile mumkun.
    Isin ilginci bazi desire cihazlarin donanim olarak geri oldugu E8 den pahali olmasi.

• bir kişi bile almamış
    yoksa hepsiburada çoktan 100'er 100'er arttırırdı fiyatı..
  • E8 donanım olarak aynı da SAR değeri çok yüksek. M8 in 2 katı nerdeyse.
  • Bu Fiyatlara eskiyen teknoloji bence alınmaz. 1600 tl az para değil.. 1 ay sonra başka cihaz çıkacak 400-500 tl fazlasıyla alınabilir. Çek+kampanya+anneler günü vs vs
  • Rengini sıkıntı etmeyin alın bence üstüne de 50 TL'ye icarbons kaplama yaptınız mı tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

Bu Fiyatlara eskiyen teknoloji bence alınmaz. 1600 tl az para değil.. 1 ay sonra başka cihaz çıkacak 400-500 tl fazlasıyla alınabilir. Çek+kampanya+anneler günü vs vs

Hocam bir seyin eskidigi yok.
    Degisen, model numarasinin bir birim sayi artirmasiyla 'eskidi' moduna dusen kafalar.
    Sd 801 li cihaz hangi isinizi gormuyor da sd 805 810 olsun diye tutturuluyor?
    5 inchlik telefonda photoshop,cizim programlari calistirmiyoruzki.
    En komplike dediginiz oyunlari 2 nesil oncenin amiral gemileride rahatlikla calistirir. Onemli olan cihazi begenmeniz. Cunku epey suredir android tarafinda da amiral gemileri arasinda yavas,kullaniciyi deli eden cihazlar kalmadi. Hepsi hizli artik.
    Ornegin m7 ile m8 i dusunun. Kullanim deneyiminde size buyuk farklar varmi?
    Saglayacagi kucuk detaylar olur,oyun aciliminda milisaniye hizli olmak gibi.
    Ayni sey M8 M9 arasindada bu seviyelerde kalacak. Devrimsel bir degisim olmayacak.
    Size bu daha iyi dedirten sey genellikle en son nesili,en iyi cihazi kullaniyorum psikolojisidir.
    Yoksa magazasinin cogu 8bit seviyesinde uygulamalarla dolu bir isletim sistemine sahip telefonun ufak bir iki makyajla teknolojisinin geride kalmasi mumkun degildir.

Ayrica cikis fiyati 2499 olan telefonun yenisini 1600+400 lira olarak dusunmeniz hayalperestlik olur. Yeni nesil 2700 civarinda cikacak ve bu telefon gibi bir seneyi tamamlamaya yakin ancak dususe gececek. Ama hem daha yuksek fiyattan ciktigi icin hemde o donemki dolar kuru+vestel vergisinden dolayi yeni nesilde bu fiyatlari gormek mumkun olmayacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 14 Mart 2015; 11:51:32 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.