Şimdi Ara

Telefona gelen Sms'leri anında Bilgisayarda görmek ve bilgisayardan cevap yazmak Mümkün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bluestacks o kadar şahane ki anlatamam ancak bu bedava sürümünden bahsetmiyorum, o çünkü hem çok kasıyor, hem çok reklam indiriyor hem de özelliğini kullanamıyor doğru düzgün yazı da yazamıyorsunuz.

Yıllık 24 Dolar'a aldım Bluestacks'ı ve telefonu eşleştişrdirim, Whats App bilgisayarda ama aynı zamanda oraya gelen bildirimler telefonda, diğer tüm uygulmalar mükemmel çalışıyor hızı bilgisayar hızında sanki başka işletim sistemi kullanmıyorum bile.

Herkese tavsiye ederim.

• Bilgisayarda sms göndermek ve almak için MightyText'i şiddetle tavsiye ederim.
    Şöyle de göstereyim:
     Telefona gelen Sms'leri anında Bilgisayarda görmek ve bilgisayardan cevap yazmak Mümkün
  • WhatsApp web varken ne gereği var
  • Teşekkür ederim işime yaradı bu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airdroid
    (lg için) on screen phone

daha bir sürü uygulama var bluestcacks'ya gerek yok

• Mighty text yeterlidir

• Para vermeye veya kasıntı prgoramları kullanmaya gerek yok bence benim bulduğum program PushBullet hem pc den smslere cevap verebiliyor hem çağrı görebiliyor hem pc ile telefon arası dosya gönderebiliyorsunuz muaazzam ötesi bir program gerçekten şahane nasıl ineceği nasıl kullanılacağı hakkında yazıyı aşağı bırakıyorum.
    Bilgisayardan Sms Cevaplamak, Bildirmleri Görmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.