Şimdi Ara

Mutlu Yıllar Playstation Ailesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize mutlu yıllar diliyorum 2015 yılının oyunlar açısından bomba bir yıl olması dileğiyle.

Mutlu Yıllar Playstation Ailesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 31 Aralık 2014; 21:03:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Daha kaliteli yapımlar görmek dileğiyle iyi seneler DH .

*Kişisel değerlendirme olarak ise 2010'dan bu yana hayatım böyle dibe doğru yönlenmiş, son hızda giden torpido gibi . Bu yıl da böyle bir yıldı işte geldi geçti. Şanslıymışım diyemedim , başarılıymışım diyemedim. Kaybedenler kulübü kaybetmeye devam ediyor. Hani inişler çıkışlar olur ama hiç mi iyi bir şeyler olmaz hayatta ? " Umut et " . Ediyorum, hem de öyle ediyorum ki aptala bağladım. Artık acizlikten umutlara sarıldım . Bu hayatımdaki çapa artık neyse bir an önce ondan kurtulup yukarıya , suyun üstüne çıkmak istiyorum.
    Every thought derives from a thwarted sensation
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    İnşallah yeni yıl hakkında hayırlı olur dostum

Tüm arkadaşların yeni yılı kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 31 Aralık 2014; 23:05:59 >

'i find your lack of faith disturbing'
  • Hepimize Mutlu Yıllar.Her yılınız güzel ve mutlu bir şekil de geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 31 Aralık 2014; 23:16:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 1 Ocak 2015; 3:28:08 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.