Bildirim
Fifa 15 satın almayı düşünüyorum ama pc'im kaldırır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Rahatlıkla yetecektir diye düşünüyorum. _____________________________ -
Directx 11 destekli kart gerektiriyor oyun. 310 m desteklemez. i5 içindeki grafikle de pek keyif vermez bence oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 14 Aralık 2014; 18:55:25 >_____________________________ -
Şansa bırakmayıp da demoyu deneseniz? _____________________________
PSN: itsberkelium -
Bence 720m var oynayamiyorum:) Asus X550LC modeli _____________________________ -
Fifa 14 ile Fifa 15 in oyun motorunda çok fazla fark fark sakın kıyaslamayın ki verdiğiniz pc fifa 15 de kesinlikle performans konusunda tatmin etmez ki belkide açmaz _____________________________ -
Ekran kartınız DircetX 10,1 destekli. Fifa 15 için Directx 11 dsetekl olası gerekiyor. Maksimum ekran kartı bellek boyunuz 512 mb. Bu ekran kartı fifayı malesef oynatmaz. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
sirf onun icin ekran kartini degistirdim bende eski model olan hd6870 aldim mukemmel oldu diyebilirim
i5 3330 3,00 ghz islemci
4 gb 1333mhz ram
hd 6870 sapphire gpu
4 gb olmasina ragmen 1600x900 (monitorun destekledigi son ayar) full ayarda gayet tatminkar akicilikta oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar6055
Ekran kartınız DircetX 10,1 destekli. Fifa 15 için Directx 11 dsetekl olası gerekiyor. Maksimum ekran kartı bellek boyunuz 512 mb. Bu ekran kartı fifayı malesef oynatmaz.
Benim intel core 2 duo E7500 işlemci ve Ati Radeon 1gb 128bit HD 5570 ekran kartı var. 4 GB ddr3 RAM. Oyunu orta seviyede oynayabilir miyim pek donmadan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ekran kartın kaldırır diye düşünüyorum fakat işlemcin biraz soru işareti bıraktı bende. daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir. veya demoyu bir yükleyip deneyin derim _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sinann7
quote:
Orijinalden alıntı: serdar6055
Ekran kartınız DircetX 10,1 destekli. Fifa 15 için Directx 11 dsetekl olası gerekiyor. Maksimum ekran kartı bellek boyunuz 512 mb. Bu ekran kartı fifayı malesef oynatmaz.
Benim intel core 2 duo E7500 işlemci ve Ati Radeon 1gb 128bit HD 5570 ekran kartı var. 4 GB ddr3 RAM. Oyunu orta seviyede oynayabilir miyim pek donmadan?
Hocam oyunu açsada bir performans beklemeyin işlemci ve ekran kartı pasif kalır._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt