Şimdi Ara

arabadaki çizikler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimlerdede görüldüğü gibi bu çizikleri nasıl yokedebilirim?

arabadaki çizikler hk.

arabadaki çizikler hk.

arabadaki çizikler hk.

arabadaki çizikler hk.

Şurdada zift yapışmış ıslak mendille uğraştım biraz çıktı da zor oluyor başka türlü nasıl çıkarabilirm

arabadaki çizikler hk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çizikler için rötüş boyası yaptıman veya yapman gerekli. Zift lekesi için sana yağını sürün biraz bekleyin ve silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Çizikler için rötüş boyası yaptıman veya yapman gerekli. Zift lekesi için sana yağını sürün biraz bekleyin ve silin.

Teşekkürler hocam

• hocam kendim töruş boya yapcam da geçenlerde kaldırımlarda bulunan demirlere dokundurdum hafif göçtü ön tamponda yaklaşık 5-6cm genişliğinde bir göçük var onu kendim düzeltme imkanım var mı? direk sanayiye götüreyim orda hepsini yaptırsam maliyet ne olur, bilginiz var mı bu konuda
  • zift lekesine en iyi çözüm gaz yağı, gidin benzin istasyonlarında bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quppas

hocam kendim töruş boya yapcam da geçenlerde kaldırımlarda bulunan demirlere dokundurdum hafif göçtü ön tamponda yaklaşık 5-6cm genişliğinde bir göçük var onu kendim düzeltme imkanım var mı? direk sanayiye götüreyim orda hepsini yaptırsam maliyet ne olur, bilginiz var mı bu konuda

Sanayide görmüştüm. tamponu saç kurutma makinasıyla ısıtıyor usta, belli miktar ısındıktan sonra arkasından bastırarak düzeltiyordu. öylece kalması için de işlem bittikten hemen sonra soğuk su döküyordu. tabi bu hem biraz ustalık hem deneyim gerektiren bir olay..
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün götürdüm tampon sökülecek öyle düzelecek bu dedi diğer çizikler için de rötuş sırıtır boyanacak dedi

Artık arabayı alınca her tarafına şeffaf koruyuculardan yapıştırcam

arabadaki çizikler hk.

Edit: o da ısıtıp düzelteceğini söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quppas -- 8 Aralık 2015; 17:53:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quppas kullanıcısına yanıt
    Bence tamponu boyatmayın bu kadarcık şey için. Boşuna macuna bulayacaklar, yarın öbür gün bir yere tıklattıgınızda tampon esneyecek ve macunlar çatlayacak. Rötuşla 1-2 metre ilerden fark edilmez, dibinden bakılınca anca öyle fark edilir.
  • Rötuş boya boyaciya 10lira ver komple halleder zift için wd 40 sık az bekle sil hemen çıkıyor.

• Tabikide margarin margani peceteye 20grm kadar al ziftli yada çizikli yere uygulayip 10 dk bekle sonra uyguladığın yeri ovalamaya başla zift yada çizikler gider

Ben bizim arabaya bizzat demistim sol on camurluk motorun tekere ufak bi surtme olmustu oraya uyguladim iz kalmadı

• kardeşim bu kadar hassas olmayın tertemiz araba işte.aynısından bende var gümüş gri,kaputta 2 tane kocaman anahtar çiziği var.çamurlukta yer yer dökülmeler var.valla sakınınca birşeyler oluyor arabaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.