Bildirim
arabadaki çizikler hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Çizikler için rötüş boyası yaptıman veya yapman gerekli. Zift lekesi için sana yağını sürün biraz bekleyin ve silin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Çizikler için rötüş boyası yaptıman veya yapman gerekli. Zift lekesi için sana yağını sürün biraz bekleyin ve silin.
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kendim töruş boya yapcam da geçenlerde kaldırımlarda bulunan demirlere dokundurdum hafif göçtü ön tamponda yaklaşık 5-6cm genişliğinde bir göçük var onu kendim düzeltme imkanım var mı? direk sanayiye götüreyim orda hepsini yaptırsam maliyet ne olur, bilginiz var mı bu konuda -
zift lekesine en iyi çözüm gaz yağı, gidin benzin istasyonlarında bulunabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: quppas
hocam kendim töruş boya yapcam da geçenlerde kaldırımlarda bulunan demirlere dokundurdum hafif göçtü ön tamponda yaklaşık 5-6cm genişliğinde bir göçük var onu kendim düzeltme imkanım var mı? direk sanayiye götüreyim orda hepsini yaptırsam maliyet ne olur, bilginiz var mı bu konuda
Sanayide görmüştüm. tamponu saç kurutma makinasıyla ısıtıyor usta, belli miktar ısındıktan sonra arkasından bastırarak düzeltiyordu. öylece kalması için de işlem bittikten hemen sonra soğuk su döküyordu. tabi bu hem biraz ustalık hem deneyim gerektiren bir olay.. -
-
Bence tamponu boyatmayın bu kadarcık şey için. Boşuna macuna bulayacaklar, yarın öbür gün bir yere tıklattıgınızda tampon esneyecek ve macunlar çatlayacak. Rötuşla 1-2 metre ilerden fark edilmez, dibinden bakılınca anca öyle fark edilir. -
Rötuş boya boyaciya 10lira ver komple halleder zift için wd 40 sık az bekle sil hemen çıkıyor.
Tabikide margarin margani peceteye 20grm kadar al ziftli yada çizikli yere uygulayip 10 dk bekle sonra uyguladığın yeri ovalamaya başla zift yada çizikler gider
Ben bizim arabaya bizzat demistim sol on camurluk motorun tekere ufak bi surtme olmustu oraya uyguladim iz kalmadı
kardeşim bu kadar hassas olmayın tertemiz araba işte.aynısından bende var gümüş gri,kaputta 2 tane kocaman anahtar çiziği var.çamurlukta yer yer dökülmeler var.valla sakınınca birşeyler oluyor arabaya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X