Şimdi Ara

EuroNcap'den SON DAKİKA sonuçları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dacia Logan MCV 3 yıldız
    Lexus NX 5 yıldız
    Ford Mondeo 5 yıldız
    Kia Sorento 5 yıldız
    Land Rover Discovery Sport 5 yıldız
    MINI Cooper 4 yıldız
    Opel Corsa 4 yıldız
    Volkswagen Passat 5 yıldız
    Smart Forfour 4 yıldız
    Smart Fortwo 4 yıldız
    Subaru Outback 5 yıldız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 3 Aralık 2014; 12:51:40 >

•  EuroNcap'den SON DAKİKA sonuçları!

•  EuroNcap'den SON DAKİKA sonuçları!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 3 Aralık 2014; 13:03:16 >

• Dacia hic sasirtmadi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim panzer yine döktürmüş
  • sadece passatı izledim.. en azından sürücü ön hava yastığı ıskalamamış, ona sevindim. sonuç passat açısından olması gerektiği gibi.
    dacianın 3 yıldız alması da şaşırtmadı beni açıkçası..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dacia deyince hiç bir zaman sanırım aklımıza güven gelmeyecek ucuz etin yahnisi hesabı
  • Iyi, herkese 5leri 4leri dağıtmıslar, hicbir firmayi gücendirmemişler. Daçyaya da verirlerdi de dikkat çeker tepki aliriz diye demek ki cesaret edemediler.

• Euro ncap small overlap testleri hikayedir, 60 km hızla düz duvara çarpışma sadece bir kaza şeklidir, oysa trafikte kafa kafaya, yanlama takla atma vs vs bir sürü değişik fizik kuralının geçerli olduğu kaza şekilleri yaşanmaktadır. Bu testler sadece "biraz" fikir verebilir zaten dünyada ncap üreticiler tarafından son zamanlards eskisi kadar reklam ve özellik argümanı olarak kullanılmadığı açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

bizim panzer yine döktürmüş

Bu sefer kapıyı bırakmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

bizim panzer yine döktürmüş

Sol kapı fırlamamış bu sefer :)

Şaka bir yana bilmediğimden soruyorum D sınıfında 5 yıldız alamayan var mı?
  • geçen ay c4 cactus almak için bi araştırmaya girdim 4 yıldız aldı diye yerden yere vuruldu vazgeçtim.. ama bakıyorumda mini de 4 yıldız almış.. 4 yıldız az mı gerçekten.. kafam karıştı..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Bence hayal kırıklığı...Özellikle MINI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

hocam hayal kırıklığımı yoksa 4 yıldız normal mi... 5 yıldız için fazladan donanım mı gerekli mesela kör nokta uyarı sistemi yada şerit takip asistanı vs vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

hocam hayal kırıklığımı yoksa 4 yıldız normal mi... 5 yıldız için fazladan donanım mı gerekli mesela kör nokta uyarı sistemi yada şerit takip asistanı vs vs..

Hocam Corsa yi bahsettiğin donanimlardan mazur görebiliriz ama Mini kalite ve fiyat olarak bence 5 yıldız almalıydi diye düşünüyorum...

• Corsa 4 yıldız.

• Son dakika nedir .haber kanallarının ucuz ilgi çekme yöntemi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Corsa 4 yıldız.

bende onu dicektim

videosu var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Euro ncap small overlap testleri hikayedir, 60 km hızla düz duvara çarpışma sadece bir kaza şeklidir, oysa trafikte kafa kafaya, yanlama takla atma vs vs bir sürü değişik fizik kuralının geçerli olduğu kaza şekilleri yaşanmaktadır. Bu testler sadece "biraz" fikir verebilir zaten dünyada ncap üreticiler tarafından son zamanlards eskisi kadar reklam ve özellik argümanı olarak kullanılmadığı açık.

Ben gerçek hayattan örnek vereyim.

2005 Opel Corsa ile (Corsa C - NCAP 3 yıldız) çevre yolunda 100 civarı hızla giderken yanıp sönen ışıklardan hızlanıp geçmek gibi bir aptallık ettim. Gaza daha da asıldım.. Tahminen 110 gibi hızla ışıklardan geçeceğim sırada kavşakta ışıkları beklemeyen ve direk yola giren 2004 model Ford Fiesta'ya yandan frensiz vurdum.

18mt sürüklendik ve trafik lambasını devirip öyle durduk.

Benim opel corsanın ön camı bile kırılmadı, ön farlardan biri sağlamdı.. hava yastıkları patladı (emniyet kemerlerimiz takılıydı ve hiçbirişe yaramadılar). Burnumuz bile kanamadı. Diğer araçtakilerin de burnu bile kanamadı.

2 araba da pert oldu.

Opel Corsamı ön şasi direkleri herşeyi sapasağlam kaldı.. Hatta aracı perte ayırmadanservis benden satın aldı, tamir etti ve başkasına sattılar.

Uzun lafın kısası.. Ncap 4-5 yıldız alan araçları çok da hafife almamak lazım bence.. Bu testler sayesnde üreticiler daha sağlam araçlar yapmaya zorlanıyorlar.. Gerçi Corsa bu sefer 4 yıldız almış ama sebebi bazı destek donanımlarının olmaması sanırım.

Başıma gelen bu olay 2009 yılında oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.