Şimdi Ara

Autodesk'in Bütün Yazılımları Okullara,Öğrencilere ve Eğitimcilere Ücretsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
33
Favori
7.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500 baytla 80 gun sonra ınecekmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

• laider kullanıcısına yanıt
    Autocad 2015 eğitim versiyonu kurarak denermisiniz çıktıda Education sürüm yazıp yazmadığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Autocad 2015 eğitim versiyonu kurarak denermisiniz çıktıda Education sürüm yazıp yazmadığını

Education version yazsa nolacak ki sanki?cok onemliyse yazinin ustunu tipeksleyip tekrar fotokopi cekebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

communication failure yazıyor.

aynen. inmiyor bir türlü. indirebilen var mı?
  • ben dün akşam autocad 2015 indirdim sorunsuz bir şekilde ama bu akşam inventor u indiremedim.. takılıyor...
  • Bi ara kullandığım programları lisanslama kararı aldım fiyatlar çok uçuk çıkınca vazgeçtim corel draw alacaktım turkiyede fiyatlar 1600 den başlayıp 2000 tl ye kadar çıkıyordu yurt dışından aldım 750 tl ye gelmişti keşke cüzi fiyatlar isteselerde herkez alabilse

• quote:

Orijinalden alıntı: corluluu

ben dün akşam autocad 2015 indirdim sorunsuz bir şekilde ama bu akşam inventor u indiremedim.. takılıyor...

aynen,
    inventor'de ne varsa defalarca indirdim,
    sürekli hata verdi.

en son oldu nasıl olduysa.
  • Hala autocad kullanan var mı? :D
  • Telefondan aldım bende iyi oldu autocad için lisans aldım sanırım hesabı aktif edince tüm ürünleri 3 yıllık alabiliyorsun ayrıca edu.tr maili gerekmedi normal mailim ile aldım teşekkürler haber verene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Telefondan aldım bende iyi oldu autocad için lisans aldım sanırım hesabı aktif edince tüm ürünleri 3 yıllık alabiliyorsun ayrıca edu.tr maili gerekmedi normal mailim ile aldım teşekkürler haber verene

ins bahsettiğiniz gibidir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.