Şimdi Ara

Autodesk'in Bütün Yazılımları Okullara,Öğrencilere ve Eğitimcilere Ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
33
Favori
7.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denetimler oldukça sıkı, küçük büroları önemsemiyorlardır belki ama 8-10 kiş üzerinde çalışılan büroları affetmezler. Kimse de "ben kırık program kullanıyorum, benden haberleri yok" sanmasın. Hepinizi ve hatta ne işlerle uğraştığınızı çok iyi biliyorlar. Kırık programı profesyonel amaçlarla kullandınız ve kimse büronuza, kapınıza gelmediyse sadece gerek görmemişlerdir.

SolidWorks ile ilgilenen arkadaşlara da o programın ülkemizde küçük atölyeler dışında pek rağbet görmediğini, imkanlarının kısıtlı olduğunu onunla katı model mantığını oturtup hemen ardından yine aynı firmanın ürünü olan CATIA programını öğrenmeye çalışmalarını tavsiye ederim.
  • communication failure hatası alıyorum.nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • Maya indirdim de keske cinema 4d bunlarda olsaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız beyler maya için bana gelen lisansa 3 yıl vermedi.Hata veriyor.Aynı sorun olan varmı yoksa maya dahil değil mi
  • Aynı anda Autocad ve Autocad Mechanical'ı kurabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Va Fail

Bütün ürünleri almak için teker teker uğraşmaya gerek yok sanırım.

Ortak serial number veriyor, product key ise autodesk sayfasında gösteriliyor .

http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/2015-Product-keys-for-Autodesk-products.html

+1

• Şaka mı bu

• Bir seyi de suistimal etmesek cok sasiririm. Adam gelmis "ogrenci olmaya gerek yok, normal maille de oluyor" diyor. Bu nasil bir zihniyettir yahu? Bu tur seyleri gorunce bizim firmalarin bizlere az bile yaptiklarini dusunuyorum, mustehak.

Ne diyor orda? "for students" birakin da ogrenciler icin kalsin. Adamlar ogrencilerin okulda kullandiklari programlari ogrensinler diye bedava yapmis, hatta egitimlere filan da ulasmak oldukca basit. Ama durur muyuz, 18 yasindaki ogrenci de aliyor, yanina 50 yasindaki adam da alacak illa...

Cok yazik, amazon.com gibi musteri hizmetleri istiyorsak once amazon.com'un musterisi gibi olmamiz lazim. AutoDesk gibi uygulamalarini ogrencilere bedava sunan firmalar istiyorsak once bunu suistimal etmemeyi ogrenmemiz lazim. Utanalim biraz kendimizden. Ahlak degerlerimiz paramparca olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 3 Aralık 2014; 4:24:45 >
  • quote:

http://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/2015-Product-keys-for-Autodesk-products.html

hocam bu işi nasıl yaptığımızı ekran görüntüleri alarak konuya yükleyebilecek var mı ? adım adım konuyu aktaran olacaksa herkes rahatlıkla faydalansın ve sizde bunun hepsini bir kerede yapabileceğimiz şeklini anlatabilirseniz çok faydalı olur düşüncesindeyimyardımları bekliyorum

• Sketch up programı yerine sketch pro yada sketch book kullanılabilir mi? Mimarlık okuyan kardeşim için soruyorum.
  • saol umarım makine kaldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

hocam bu işi nasıl yaptığımızı ekran görüntüleri alarak konuya yükleyebilecek var mı ? adım adım konuyu aktaran olacaksa herkes rahatlıkla faydalansın ve sizde bunun hepsini bir kerede yapabileceğimiz şeklini anlatabilirseniz çok faydalı olur düşüncesindeyimyardımları bekliyorum

Hocam şu linkten
    http://www.autodesk.com/education/free-software/desktop-products
    bir ürün seç - kayıt ol (create account yazar) - dil seç - işletim seç
    Hemen aynı sayfada size özel serial number ve product KEY yazar. Aynı zamanda e posta adresine gönderir.
    Bu serial number her üründe aynı olacak artık.
    Product KEY ise yukarıda kendi sitesinde veriyor. Mobilden yazıyorum anca
    Düzenleme; ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Va Fail -- 3 Aralık 2014; 11:18:47 >

• teşekkürler kaptım bir adet
  • 2 sene kadar öncede konusu açılmıştı bunun. Kırpılmış sürüm bunlar orjinal sürüm değil yani. Akıl mantık alıyor mu arkadaşlar binlerce liralık programların mail adresini giren herkese bedava verileceği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

2 sene kadar öncede konusu açılmıştı bunun. Kırpılmış sürüm bunlar orjinal sürüm değil yani. Akıl mantık alıyor mu arkadaşlar binlerce liralık programların mail adresini giren herkese bedava verileceği..

neye dayanarak böyle söylediniz bilmiyorum ama evde öğrenci sürümü autocad, max ve revit kullanıyorum,
    işyerinde de lisanslı full sürüm kullanıyorum; hiçbir farkları yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

2 sene kadar öncede konusu açılmıştı bunun. Kırpılmış sürüm bunlar orjinal sürüm değil yani. Akıl mantık alıyor mu arkadaşlar binlerce liralık programların mail adresini giren herkese bedava verileceği..

neye dayanarak böyle söylediniz bilmiyorum ama evde öğrenci sürümü autocad, max ve revit kullanıyorum,

Bildiğim kadarıyla öyleydi. 2012 de açılmış konusu. Program üzerinden kağıda çıktı almayı denermisiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Bildiğim kadarıyla öyleydi. 2012 de açılmış konusu. Program üzerinden kağıda çıktı almayı denermisiniz ?

autocad 2014'ten sonra çıktıda "eğitim sürümüdür" yazısını kaldırdılar.
    normal çıktı alıyor.

• Takip yapılıyor diye biliyorum.
    İş yerine çağırdığımız eta satıcısı anlatmıştı...

xxx firma autocad bilen eleman için gazeteye ilan vermiş, bakıyorlar firmanın lisansı var mı diye
    Firmanın lisansız kullandığını tespit edilince binlerce liralık ceza kesilmiş...
  • doğru, ayrıca bazı şirketlerin web sitelerine bakıp kaç personel çalıştığı bilgisi ile işyerinin lisans bilgilerini çakıştırıyorlar.
    mesela adam ekibimizde şu kadar mühendis var diyor, tek tek isimlerini yazıyor, ama bakıyorlar 1 tane autocad almış.

işte o zaman önceden arayıp tatlı dille satmaya çalışıyorlar, genelde işyeri sahipleri uyanmıyor, "ihtiyacımız yok, teşekkürler" diyorlar,
    daha sonra da baskın geliyor.
  • Harika iki ablam da mimar, yolladım hemen. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.