Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raseptin

quote:

Orijinalden alıntı: PaP

Rcd 510 ununu satmayı düşünen varsa iletişim kursun benimle

Benim citiaydakini vereyim, sizde ne var.

Tmm bana uyar :))

Rcd 310 1 haftalık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yağ sorunu yüzünden satışlar pek prblm olmuyor sanırım taktıkları yok
  • yağ yakma problemi temmuz üretimlerinden itibaren giderilmiş durumda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş'tan GTI sahiplerine gelen bilgilendirme yazısı..

"CAVE motor kodlu Polo GTI araçlarda takip edilmekte olan aşırı yağ sarfiyatına ilişkin TPI yayınlanmıştır. 2025520-5 nolu TPI'ye istinaden, ölçümleri Rehberli Hata Arama üzerinden belgelenmiş yağ sarfiyatı olan Polo GTI CAVE motorlu araçlarda yeni bir krank havalandırması ve beraberinde bir yazılım öngörmektedir.

PARCA NO: 3C0 103 474 AD
    YAZILIM: 03C 906 027 AR - 9970"

Alıntı: vwpolom.com - Kemal - Moderatör

Kemal arkadaşımız bunu 30 Temmuz'da paylaşmış.. Bu yazıyı gördükten sonra yabancı forumlarda araştırmaya dalınca Temmuz başında bu işin çözüldüğünü ve 2012 Temmuz ayı ve sonrası sıfır üretimlerde bu problemin ortadan kalktığını öğrendim..

Krank havalandırmasının yanında EGR valfinin değiştiğinide belirten GTI kullanıcıları var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Ekim 2012; 15:22:49 >

• yeni üretim eski üretim fark etmiyor.Parça değişimi ve yazılım güncellemesi ile hepsinde sorun halledildi.

Aracın keyfini sürebilirsiniz.Hala bu fiyata böyle performans/tüketim değerini veren başka araç yok..
  • yeni üretim eski üretim demedim ben zaten, nereden çıktı o?

Temmuz üretiminden itibaren sorun halledilmiş bir şekilde üretimine devam ediliyor demek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 8 Ekim 2012; 4:17:39 >
  • Benim araç 4000km'de 1 Litreden az eksiltiyor. Sizce napayım parça değiğimi için servise başvurayım mı? Parça değişiminden sonra kaç kmde ne kadar eksiltiyor. Bana göre benim araçtaki değerler normal gibi.
  • şu 140 lık blue gt neden gelmiyor?

gti a yakın zevk verir; hatırı sayılır da az yakar.

gti ın zevkini almak için ortalama 11-12 l yi gözden çıkarıcaksın. blue gt 8-9 litre ile zevk verir bence
  • Polo gti bayan için nasıl bir araç?Aşırı seri olması bir problem olur mu sizce?
  • test etmem için doğuştan polo gti istedim
    2 günlüğüne bıraktılar
    araç 7 binde beyaz sfır kokusu hala üzerinde
    işte deneyimlerim

bu arada doğuşa teşekkürler ful depo benzin göndermişler

işe geldiğim yolda dizel aracımdan (155 ps 350 tork) den %40 fazla yaktı mesafe 3.5 km aşırı trafik...
    gece,
    15 km anneme gittim sert kullanımda 6.0 lt gibi yakarım polo ile 8.6 yaktım

işe gidip gelirken bu sabah tkr baktım cuma trafiği ve sabah saati ısı 20 derece
    benim araba en fazla 9.0 lt yakar
    polo 13.6 yaktı

ordan bastım gaza şileye
    her zaman gittiğim yer agresif sürüşte 5.5 larda yakar benim araba
    polo 7.7 yaktı
    giderken bayağı abandım gaza çok sert kullandım en fazla 8.5 yaktı max sürat 180 i geçmiyor o yolda bilirsiniz..

dün gece e-5 te topukladım tapa gaz 8.6 yaktı

konfor performans fren sürüş özelllikler vs akşam tem e çıkıcam ondan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 12 Ekim 2012; 11:22:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

test etmem için doğuştan polo gti istedim
    2 günlüğüne bıraktılar
    işte deneyimlerim

işe geldiğim yolda dizel aracımdan (155 ps 350 tork) den %40 fazla yaktı mesafe 3.5 km aşırı trafik...
    gece,

işe gidip gelirken bu sabah tkr baktım cuma trafiği ve sabah saati ısı 20 derece
    polo 13.6 yaktı

ordan bastım gaza şileye
    polo 7.7 yaktı
    giderken bayağı abandım gaza çok sert kullandım en fazla 8.5 yaktı max sürat 180 i geçmiyor o yolda bilirsiniz..

Nası yani doğuş test etmen için polo gti verdi diyosun doğrumu :))) Neye karşılık böle bişeyi yapıyor bilgilendirirsen memnun oluruz bizde araç almadan ;)

• doğuş oto dan talep ettim ama çalıştığım yer doğuşla iş yapıyor bunun etkisi tabi
  • Burda da paylaşılmıştı f1 vitesin üstüne takılan bişeyler vardı bende almıştım ebayde kalmamış o adam galba direksiyondan vitesin üstüne takılıp büyütüyordu filan güzel duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Burda da paylaşılmıştı f1 vitesin üstüne takılan bişeyler vardı bende almıştım ebayde kalmamış o adam galba direksiyondan vitesin üstüne takılıp büyütüyordu filan güzel duruyordu

Dostum ebayde 'DSG Paddle Extensions' diye arat..birkaç satıcı çıkıyor galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

test etmem için doğuştan polo gti istedim
    2 günlüğüne bıraktılar
    işte deneyimlerim

gece,

polo 13.6 yaktı

ordan bastım gaza şileye
    polo 7.7 yaktı

2 günlük testim bitti

dün akşam işyerinden dahi feragat ettim gece 2 yi geçiyordu hala yollardaydım aracı bugün öğlen teslim ettim
    inanın aracı bırakmak çok zor oldu
    iner inmez dizel aracıma bindim
    ilk fark arabam gemi gibiymiş bunu fark ettim polo ile çok fark var iç mekanda çok daha büyük arabam... ve rahat gerçekten... fakat yola koyulunca suratımda bir asılma belirdi sebebi yine gondol gibi sağı solu esnemeye başladı tabi aracımın.... yaylanma çok fazla poloya göre çukurlara engebelere girişlerde çok dibe batıyor kısacası amortisörler süspansiyon yürüyen aksam poloya göre çok zayıf polo adeta yolda vucutcu bir şampiyon gibi bileği bükülmez bir toklukta benimki ise şişman spor yapmayan bir beyfendi gibi yumuşak narin nazlı zayıf güçsüz...
    evet gelelim polonun dün gece boş trafikteki beni hayrete düşüren performansına ;
    gece trafik azalınca vitesi sport konuma aldım tek kelime söyleyeceğim anlatabilirmiyim acaba ""Aman Allah ım"" o nasıl bir güç öyle....direksiyon elimden çıkacakmış gibi yanımda 160 -170 iyi gittiğini sanan otomobilllerin yanından kıçına tekme yemiş gibi geçiyorum her geçtiğim araç rüzgarımdan ve sesimden kafasını bana çevirip hayrete düşüyor bu araba ne der gibi gerçekten polo s modunda yolları yırtıyor.. hala bir kayma savrulma yok frene basıyorum öyle güçlü frenlerki abs devreye girmeye ihtiyaç dahi duymuyur yakıt 10.7 lt...
    sabah şehir içi trafiğe girdim bir hayli yol gittim feci bir trafik 8.6 lt tüketim dur kalk yani gaza asılma hiç yok

işin özü şu polo gti bizim dizel araçlardan uzun yolda boş trafikte % 30-40 fazla yakıyor
    yoğun trafikte % 50 -60 fazla yakıyor
    hatta dizel otomatik ile e-5 te 15 km arka arkaya gittik ortalamaları sıfırladık polo 9.1 yaktı dizel at 7.2 yaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTHANZİ

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Burda da paylaşılmıştı f1 vitesin üstüne takılan bişeyler vardı bende almıştım ebayde kalmamış o adam galba direksiyondan vitesin üstüne takılıp büyütüyordu filan güzel duruyordu

Dostum ebayde 'DSG Paddle Extensions' diye arat..birkaç satıcı çıkıyor galiba..

dün baktım ben kırmızı siyah arıyorum bulamadım aramaya devam ediyim o zaman

• RNS 510 H sürüm Led Ekran Sıfır cihaz almak isteyenler detaylar özelde konuşulur pm bekliyorum ;)

• Sormak istediğim birşey var.
    Sport Mode "S" de kullanan var mı aracı?

Ne gibi bi fark sağlıyor D de hızlı gitmek ile S de gitmek ne gibi fark sağlıyor acaba?

Araç parktayken S ye geçirdiğimde motor sesi değişiyor daha çok homurtu çıkıyor sanki..
    Ama giderken pek denemedim 50 mt anca gittik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Sormak istediğim birşey var.
    Sport Mode "S" de kullanan var mı aracı?

Ne gibi bi fark sağlıyor D de hızlı gitmek ile S de gitmek ne gibi fark sağlıyor acaba?

Araç parktayken S ye geçirdiğimde motor sesi değişiyor daha çok homurtu çıkıyor sanki..
    Ama giderken pek denemedim 50 mt anca gittik..

s modda devir daha fazladır yüksek devirde vites geçişleri yüksek gücün sağlandığı devir sağlanır böylece amac en yüksek devir aralığında vites atımı sağlamaktır yüksek devir yüksek ses demek normal sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 17 Ekim 2012; 10:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasse

selamlar.2011 agustos trafige cikisli 5 kapili, siyah, 7.700KM deki full (xenon, sunroof, cd changer vs.aldigimda en dolu modeliydi) sorunsuz ve hatasiz polo gti imi daha buyuk bir araba gereksinimi icin (cocuk :)) degistirmeyi dusunuyorum. herhangi bir internet sitesine henuz ilana koymadim. sonax 1no. cam filmi, motor ve boya koruma mevcuttur. ilgilenen arkadaslarla irtibata gecebiliriz. saygilarimla

guncel... km 8bin oldu. bakimini yeni yaptirdim.sorunsuz.herhangi bir internet sayfasina koymadim.ilgilenen arkadaslar iletisime gecebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.