Şimdi Ara

Mazda 3==> Büyük İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,on gün önce Peugeot 307 dizel aracımı çoğu peşin birazı vadeli 22.500 ytl ye satmıştım.Birçok arabaya baktıktan sonra Fiat Bravo'ya niyetlenmiştim.1.6 105 hp dizel emotion aracı Ankara Birmot 38500'e bırakmıştı,bende 35000 den fazla vermem dedim.Bayan bana o fiyata düşmez dedi.Bende Aralıkta görüşürüz dedim.Sonra forumun markalar kısmının Mazda bölümünde bir bayinin Mazda 3 'lerdeki indirimin üstüne birde Kdv bizden diye bir indirim yaptığını öğrendim.Dün bayiyi(Şahsuvaroğlu_İstanbul) aradım,Mazda 3 sedan touring metalik renk için 31,743 ytl fiyat verdiler.Aynı araca Ankaradaki bayi geçen hafta 35,200 ytl son fiyat demişti.Aradaki 3,500 ytl lik fark beni kasası değişecek olsa da bu arabayı almaya yöneltti.Telefonda çok pazarlık ettik ama satıcı "Melih Bey" abi bu fiyata yanında sakız bile veremem dedi.Araçta arka park sensörü yokmuş,ona olsun biraz pazarlık ettik 200 ytl ye anlaştık.Malum önümüz kış mevsimi,araçta 4 mevsim lastik varmış.Peugeot'tan kalma 4 adet sıfır sayılabilecek yazlık lastiğim vardı.Aracın üstündeki lastikleri kışlıkla değiştirirmisiniz dedim.200 ytl karşılığı Michelin kışlıkla değiştirecekler,çok memnun oldum,beni 500-600 ytl den kurtardılar
    Adamla biraz sohbet ettik.15 Kasımdan beri 52 adet fatura kesmişler,yarında birikmiş kesecekleri bayağı fatura varmış,zaten Mazda da pek araç bırakmadık dedi
    Arkadaşlar bence bu fiyat gerçekten fırsattır,diğer taraftada bahsedildi ama bu bölüm daha çok okunduğu için sizlerinde değerlendirmeniz için buraya da topic açtım,herhalde yarın da bu fiyatlardan araç verebilirler

Mazda 3==> Büyük İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 25 Kasım 2008; 22:02:46 >

• Paylaşım için teşekkürler düşünenler için güzel bir fırsat olabilir ...
  • su üstteki arabadansa,yani full falan olayı varya ben bilmemde
    mazdayı ustteki araba super
    fakat kıymeti bilinmiyor
    mazda da benzer kaliteyi sunan bir araç
    umarım kıymeti bilinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta80 -- 26 Kasım 2008; 16:55:24 >

Orjinalden alıntı: yalnızcı

su üstteki arabadansa,yani full falan olayı varya ben bilmemde
    mazdayı ustteki araba super

fotusu olan mazda3 en üst donanım "sport" olarak geçiyor
    onun otomatik viteslisi yani mazda3 sport sedan 1.6 otomatik için şahsuvaroğlu 36.500YTL fiyat verdi

Orjinalden alıntı: raifkokten
    Arkadaşlar,on gün önce Peugeot 307 dizel aracımı çoğu peşin birazı vadeli 22.500 ytl ye satmıştım.Birçok arabaya baktıktan sonra Fiat Bravo'ya niyetlenmiştim.1.6 105 hp dizel emotion aracı Ankara Birmot 38500'e bırakmıştı,bende 35000 den fazla vermem dedim.Bayan bana o fiyata düşmez dedi.Bende Aralıkta görüşürüz dedim.

arkadaşım sen bravo'da dizele bakıp mazda3'de benzinliye aklın gitmiş
    bravonun benzinlisi en son kasko hediyesi ile zaten mazda3 fiyatına geldi..yada tam tersi şahsuvaroğlu yaptığı indirimlerle mazda3 ü bravo fiyatına getirdi
    mesela aldığım fiyatlardan örnek vereyim; mazda3 1.6 (105HP) sport (en üst donanım) sedan otomatik 36.500 YTL iken (bravoda emotion'a denk geliyor)
    fiat bravo emotion T-Jet 1.4 120HP dualogic otomatik vites ve üstüne birde stil paketi ile 37.500YTL birde kasko hediyesi var araba geldi sana 36.250 YTL
    yani şu an mazda3 ile bravo fiyatları eşitlendi....tabi benzinli ile benzinliyi karşılaştırman lazım
    birde bravo mazda3 kadar yakmıyor ve parça fiyatları daha ucuz....servisinin yaygınlığını söylemeye bile gerek yok...yeni kasa bir araba olduğunu zaten söylemiyorum
    mazda3 iyi araba ama 6 ay sonra kasa değiştirecek ve sıfır alıp o kadar para vereceksin araban 6 ay sonra eski kasa olacak...daha yeni sıfır araba aldım derken yanından yeni kasa mazda3 ler geçerken dumur olmazsan mesela yok
    ben yerinde olsam bir daha düşünürdüm....zaten bende düşündüm mazda3 almaktan vazgeçtim
    mazda3 105hp touring ile bravo tjet 120hp dynamic fiyatlarını tekrar kontrol etmeni öneririm (touringin karşılığı dynamic)
    elma ile armutu karşılaştırma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 26 Kasım 2008; 0:54:38 >

• Bence en doğru kararı vermişsin güle güle kullan arabanın 56 ödülü güvenlik konusunda sınıfının en başarılı arabasıdır performans olarakta sınıfına göre iyi.
    herşeyden önce sorunsuz bir araç. parça-servis konularında kesinlikle seni üzmez. Ve en önemlisi eski beceriksiz-vizyonsuz-kapasitesiz distribürtöründen mazdayı kurtardılar artık direk Japonya Mazda bu işi yapıyor. yani aynı seatın uzanlardan kurtulduktan sonra ki hali gibi önü açık olacak.
    imzamızdaki araç 10 yıldır bizde, yağ-su harici servis bilmez.benzinini koy devam et
    2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri
  • mazda ile fiatı karşılaştırmam bile bravo tutulmayan bir araba alanlarında aynen önceki bravolara ve stillo'lara benziyecek kaderi
  • mazdalar güzel arabalardır adamlar zamanında vankel motorlar üzerine epey uğraşmışlar yakıttan tam verim konusu denince mazda bu grup içerisinde ön sıralarda yer alır bu arabasıda gayet başarılı görünüyor paylaşım için teşekkürler
    Tanrı, Amerika'ya kaçan hocamızı korusun...
  • Sakız vermem demiş ya.

quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

31,743 ytl şuradaki 3 lirayı düşmediler mi

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

mazda ile fiatı karşılaştırmam bile bravo tutulmayan bir araba alanlarında aynen önceki bravolara ve stillo'lara benziyecek kaderi

Reklam eksikliğinden ve gereksiz TOFAŞ antipatisinden kaynaklanıyor,yoksa Bravo,emin olun ki C sınıfındaki birçok araçtan daha kaliteli.

Orjinalden alıntı: deserthawk
    Reklam eksikliğinden ve gereksiz TOFAŞ antipatisinden kaynaklanıyor,yoksa Bravo,emin olun ki C sınıfındaki birçok araçtan daha kaliteli.

"Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur." Albert Einstein
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.