Şimdi Ara

Türknet bağlatmak hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahaddütsüz turknet internete geçmeyi düşünüyorum bulumduğum yerde bayileri varmış ilçede sadece ttnet ve türkmet olunca kötünün iyisi gibi geldi;

Bunu yalın internet olarak bağlayabilir miyiz , modem gelicek mi ekstra modem mi satacaklar ve modemleri iyi mi biz kendimiz mi alalım , Türknet ttnet altyapısı mı kullanıyor bizim burda bir hat var oda bakır bilidiğimiz 24mbps hat hizmet farkı olur mu ttnet arasında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Telefon altyapısı olan her yerde Turknet size en uygun hizmeti sunmaktadır.Hemde herhangi bir taahhüt olmadan aylık 59.99 TL ve Her Yön 1000 dakika ile beraber.Modem olayı gelicek olursak adsl ve vdsl2 modemleri farklıdır.Özgür İletişim VDSL hizmetinde alt yapının desteklemesi durumunda 32 Mbps’e kadar hızlı internet hizmeti sunulabilmekte olup, yine altyapının uygunluğuna göre 32 Mbps’ın üzerindeki hızlar da alınabilmektedir. Altyapının VDSL2 hizmetini desteklememesi durumunda Adsl hizmeti sunulmaktadır. Hattın uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak 16 Mbps’ye kadar alabileceğiniz en yüksek hızda hizmet verilmektedir.

• doominsert kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ilçemizde Adls mevcut ;

Ev telefonu hattı var ama ev telefonu yok yalın olarak kullanabilir miyiz genede (1000 dakika konuşma verdiğinize göre ev telefonu bulundurmak zorundayız galiba)

Bu kampanyayı sürekli evde olmadığımız için istiyorum biz mesela 2 ay burda 3 ay başka yerde 3 ay tekrar ilçedeyiz kampanya devam ettiği sürece dondur-tekrar aktifleştir tarzı birşey yapabilir miyiz?

• Hocam merhabalar, hiç bulaşmayın derim. Bu konu sıcak fırsatlarda baya tartışılıyor. Ben de hizmet alamadan lanet etmişler kervanındanım. Yaşadıklarıma şuradan ulaşabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_115044832/mpage_37//tm.htm#118207902
  • Bende vazgeçtim zaten hizmet yoksa isterse 300gb yazsın işe yaramaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    internet nakil hk.
    6 yıl önce açıldı
    Superonline Fiber HK.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.