Şimdi Ara

Eksi Butonu Geri Gelsin ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle iyi, eskiden tek bir görüş artıda kalabiliyordu, diğerleri yerin dibine sokuluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

Böyle iyi, eskiden tek bir görüş artıda kalabiliyordu, diğerleri yerin dibine sokuluyordu

Bir görüş yerin dibine sokulurcasına eksileniyorsa o görüşte veya görüş sahibinde bir problem vardır.

Kişilerin kendilerine çeki düzen vermesi ve kalitenin artması için eksi butonu şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela eksi devam etseydi benim bu üstteki mesajım eksi yağmurunda kalırdı. Bu bende sorun olduğuna, kendime çeki düzen vermem gerektiğini mi gösterir?
    Ve eğer artılayan varsa da arada kaynar benimle aynı görüşte olan var mı bilemem

• Tabi ki hayır.
    Sadece görüşünüzün birçok kişi tarafından yanlış bulunduğunun farkına varmanızı sağlardı.
    Sizin istemediğiniz o butonun ne kadar çok kişi tarafından istendiğini görmüş olurdunuz.
    (benim çeki düzen vermekten kastım ciddi konulara girip saçma sapan mesaj yazanlar)

Ayrıca artılar kaynamıyor. Bir insan 100 tane eksi alıp 99 tane artı alırsa o kişide sadece -1 görünür (bildiğiniz üzre)
    Artıların da etkili olduğunu -1 ile -100 arasındaki farkta açıkça görmektesiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim görüşümü beğenmeyen görmezden gelip bana zıt yazıya artı verebilir ya da kendisi yazabilir
    saçma cevap yazanlar zaten eksi almaktan zevk alan adamlar, oylamayla düzelmezler

dersen ki eksi gelsin ama artı eksi ayrı ayrı gözüksün onu kabul ederim,
    öbür türlü kaç kişinin ne verdiğini bilmediğin için katılanlar ya da katılmayanlar arada kaynayacak.

diğer bir açıdan bakarsak eksinin kalkması foruma daha çok ve anlamlı mesaj getireceğini tahmin ediyorum,
    şöyle açıklayayım artı ve eksinin olmadığını varsayalım, ki bir dönem yoktu ben de forumda yoktum o zamanlar,
    yazma niyeti olmayan adam birin görüşüne katıldığında ya geçecek ya da "aynen,+1,haklısın..." gibi gereksiz mesaj yazacak,
    aynı adam yazmaya niyeti olmasa dahi katılmadığı mesajlara karşıt görüş belirtmek isteyecektir, benim bu konuda yaptığım gibi,
    yoksa birkaç kişiye eksi verip çıkardım. gerçi onu yapabilsem bu konu olmazdı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma girmeyerek tepkimizi gösterelimde gelsin şu buton

• Gun başkan bi gelir misin ?

• Eksi ve artı ayrı ayrı gösterilsin o zaman. (12 Artı) / (5 Eksi)
  • güncel
  • Eksi butonu geri gelsin. Herkes kendini öyle veya böyle ifade ediyor. Eksi sistemi insanların ifadesi üzerinde bir çekince yaratmaz. Ayrıca gereksiz polemiklere girilmesini ve forumda mesaj kirliliğinin de önüne geçer.

O kadar rica ettik, artık lütfen gelsin şu eksi sistemi.

• Gelemez zira düşünce özgürlüğüne aykırı birşey o Zaman seçim sisteminde de beğenmediğiniz partilere eksi oy atın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Gelemez zira düşünce özgürlüğüne aykırı birşey o Zaman seçim sisteminde de beğenmediğiniz partilere eksi oy atın.

Bir fikrim var, madem böyle düşünüyorsunuz, o halde bu sistemin yanlış olup olmadığına üyeler karar versin.

Eksi butonu ile ilgili bir anket açın, "eksi butonu geri gelsin mi" diye bakalım kaç kişi destek verecek.

En azından bu tartışmanın da sonu gelmiş olur.

• Anketin ne sonuç çıkaracağını tahmin edebiliyorum. Bir çok yerde bize sorun çıkardı zira farklı sesleri ve kişileri rencide edici şeyler konabiliyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Site sahibine bak üstünden para kazandığı üyeleri kaale almıyor bile

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Ben de destekliyorum ve bu başlığı tekrar canlandırmak istiyorum. Eksileme butonu çok işlevseldi. Neden kaldırıldığına dair mantıklı bir açıklama yapıldı mı hiç?

Ne söylesek boş. Site adamların sitesi, biz ne dersek o olur diyorlar. Daha anket fikrine bile yanaşmadılar, ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 13 Haziran 2016; 12:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Ben de destekliyorum ve bu başlığı tekrar canlandırmak istiyorum. Eksileme butonu çok işlevseldi. Neden kaldırıldığına dair mantıklı bir açıklama yapıldı mı hiç?

Gun beyin canı öyle istedi

• - butonu gelsin artık...

• -Butonunu söke söke alacağız

• Ne oldu bu iş hani geri gelicekti

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.