Şimdi Ara

Eksi Butonu Geri Gelsin ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KillZone44

Ne işi doğru yaptılar ki zaten şimdiye kadar

oooo something good

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

iyi de ben beğenmediğim bi mesajı nasıl tepkimi gösterecem + vererek mi hepten kaldırsınlar o zaman

Zaten haber başlıkları haricinde tüm forum genelinde + - olmamalıydı.
    Yine de bu şekilde - nin kalkması da iyi, en azından gereksiz yere mesajlara - veren üyelerde artık bunu yapamaz.

Eğer bir mesaja tepki göstermek istiyorsanız da o mesajı alıntılayarak tepkinizi verebilirsiniz.

Olaya tersinden bakalim: artı butonu kaldırılsın ve görüşe katılmak isteyenler alintilayarak bunu bildirsin.

Ayrıca tepki dediğimiz fiil, olumlu da olabilir; olumsuz da olabilir ama görünüşe göre siz sadece olumsuz kısmını dikkate alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graveety -- 2 Aralık 2015; 2:43:02 >

• Eksi olayının kalkması daha iyi oldu. Mantıklı, yararlı olan her mesaja dahi eksi veriliyordu. Sırf "ben seni sevmiyorum, her mesajına eksi vereceğim" mantığı yüzünden. Yani güzel bir sistemi çoğu kişi iyi kullanamıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Eksi olayının kalkması daha iyi oldu. Mantıklı, yararlı olan her mesaja dahi eksi veriliyordu. Sırf "ben seni sevmiyorum, her mesajına eksi vereceğim" mantığı yüzünden. Yani güzel bir sistemi çoğu kişi iyi kullanamıyordu.

Şimdi de saçma sapan, troll mesajlar bol miktarda artı alarak yukarı da gözüküyor sırf "ben seni seviyorum, her mesajına artı vereceğim" mantığı yüzünden. Yani bu açıdan bakınca artının da kaldırılması lazım. Bir mesaja olumlu tepki verilebiliyorsa olumsuz da verilebilmeli. Ya ikisi birden olmalı yada hiçbiri. Biri olup diğeri olmazsa olmuyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Eksi olayının kalkması daha iyi oldu. Mantıklı, yararlı olan her mesaja dahi eksi veriliyordu. Sırf "ben seni sevmiyorum, her mesajına eksi vereceğim" mantığı yüzünden. Yani güzel bir sistemi çoğu kişi iyi kullanamıyordu.

Aynen ben de kesinlikle böyle düşünüyorum. Bazı mesajlar sırf kendi düşüncesine uymadı diye eksi veriyorlar. Dediğiniz gibi yararlı mesajlara bile sadece o kişiyi sevmediği için eksi veriyor. Onu kendince küçük düşürmeye çalışıyor.

Ben bu artı-eksi olayını çok kullanmıyordum ancak eksi kaldırılınca daha sık kullanmaya başladım. Yani artı eksi olunca kimin haklı olduğunu göstermiyor sadece forumdaki çoğunluğa göre haklılık payı çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

% gelsin %

Eksi vermeden yaşayamayanlar, eksi vererek rahatlayanlar yine versinler eksilerini ama beğeni oranı % 0 ile % 100 arası değerlerde görünsün.

Ks'de gibi mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılımı neymiş ksnin?

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Kızlarsoruyor

• Eksiyi kaldırana
  • Eksi geri gelmeyecekse başka bir şey bulsunlar. Şu durumda hakaret içeren mesajlar bile 10 küsür artı alıp üstte gözükebiliyor. Millet artıyı mesajın doğruluğuna, yararlılığına göre falan vermiyor ki(çoğunluk için konuşuyorum) kimin kime yazdığına göre veriyor. Mesela x grubundan bir kişi y grubuna karşı bir mesaj yazmışsa konuya giren x grubundan diğer üyeler direkt artı veriyor ve y grubunun eksileri olmadığı için dengeleme durumu yok. Hatta duruma göre mesaj "asfasgvdgjajkusds" şeklinde olsa bile epey artı alabilir. Bence bu durum pek hoş değil.
  • ben yöneticilere - verdim adamlar butona kesti cezayı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 26 Mayıs 2017; 12:27:55 >
  • Arkadaşlar konuyu lütfen güncel tutalım, olurda belki yöneticiler görür ve eksi sistemi geri gelir.

Konuya giren herkes güncel mesajı yazsın.

• upupupupu
  • Gelişme yok mu?

• Eksi butonu geri gelsin. Site şu haliyle yarım bir site gibi duruyor.

Eksi olmayınca Troll dünyasına döndü forum.
  • Bu olayı daha saçma hala getirip futbol bölümünde başka bölümlerde oy veremiyorsun. Başka bölümlerde bu var mı bilmiyorum ama bunun mantığı ne çözemedim. Madem oy vermenin mantığı mesajın beğenildiğini göstermekse niye başka bölümdeki mesajı oylayamıyorum.
  • futbol bölümünde gs taraftarı seçiminde bulunmama rağmen gs bölümünde oy kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

iyi de ben beğenmediğim bi mesajı nasıl tepkimi gösterecem + vererek mi hepten kaldırsınlar o zaman

Zaten haber başlıkları haricinde tüm forum genelinde + - olmamalıydı.
    Yine de bu şekilde - nin kalkması da iyi, en azından gereksiz yere mesajlara - veren üyelerde artık bunu yapamaz.

Eğer bir mesaja tepki göstermek istiyorsanız da o mesajı alıntılayarak tepkinizi verebilirsiniz.

Polemikler artar.

Eksi butonu geri gelsin.

• upupupup
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.