Şimdi Ara

ASUS GAMING Anakartlar Kazandırıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit yeni: n11 de kuponlar var çok daha ucuza maal edilebilir vede maximuma puan kampanyası var
    500 tl üstü asus anakartları tüm bu indirimlerle epey düşük fiyata çekebilirsiniz

edit: anakart fiyatları hergün değişiyor almadan önce alacağınız anakart en ucuz nerde araştırınız, akakçeye güvenmeyiniz sadece
    kim para verirse onları gösteriyor akakçe, akakçeye dahil olmayan ama daha ucuz satan firmalarda var, n11 deki en düşük fiyatlar
    gözükmüyor akakçede, bir hinlik var, neyse...... siz araştırın.
    örnek: vatanpc de şu an asus crossblade runner 619 tl ben aşağıya 678 tl yazmışım (o zaman için)

Kampanya hakkında detaylı bilgiye
    https://offers.asuspromotions.com/tr/tr/pages/motherboardcashback/home
    ..........................................................................................................................adresinden ulaşabilirsiniz

promosyona dahil anakartlar listesi
    link -----> https://offers.asuspromotions.com/tr/tr/pages/motherboardcashback/qualifying

akakçe de satılan asus anakart (intel) linki
    link -----> http://www.akakce.com/anakart,1,2.html/130,2394

akakçe de satılan asus anakart (AMD) linki
    link -----> http://www.akakce.com/anakart,1,2.html/130,2395

MSI ın para iadesi kampanyası ile aynı, her anakartta değil, seçili anakartlar için geçerli, o anakartların listesini veriyorum
    ve yanlarına da kolaylık olsun diye piyasa fiyatını giriyorum akakce.com daki en düşük fiyatları yazıyorum ve akakçede olmayanlarıda bulup yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 1 Nisan 2016; 21:19:42 >

• ben gigabyte aldımya msi da buda indirim yapar.
  • Fena değil gibi. Maximus 8 hero n11 çek kampanyası yaparsa 700 liralara getirilebilir gibi.
  • Arkadaş Gaming Anakart nedir ya oyuncuları sömürüyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Arkadaş Gaming Anakart nedir ya oyuncuları sömürüyorlar resmen.

oyuncuları her konuda sömürüyorlar, ekran kartın iyi olsun yeterli bence ama kendin için değil de başka amaçlar için oynuyorsan
    yarışmalar, kariyer falan işte o zaman çok az performans farkları bile önemli olabiliyor, Mouse ın gecikmesinden dpi ına kadar, hdd nin anlık tepkime süresine kadar
    (artık ssd çıktı o sorun aşıldı), ramin kapasitesi ve gecikme değerlerine kadar, ekranın lagına kadar, seslerin ne kadarını duyabildiğinize kadar (ses kartı + hoparlör)
    çok etken var. anakart bu trafiği sağlayacağı için de bu çok önemli, bunların dışında online oyunlar için modeminde önemi büyük ....
    .
    biride akıllılık edip gamer modem çıkarsa iyi olur valla, girişleri altın kaplama, bolcana led efektli-ışıklı, boostlu falan :)

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html bu urunde de para iadesi gecerlimidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveinextreme

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html bu urunde de para iadesi gecerlimidir?

şu linkte msi için iade konusu var orda hangi anakartlar için geçerli yazıyor , sizin vatandaki o anakart için iade yok
    bir de msi ın sitesine bakın belki konuyu açan arkadaş bazılarını yazdı bilemiyorum şimdi.
    belki asusun 970 i uygun olabilirdi ama fiyatını bulamadım piyasada.

http://forum.donanimhaber.com/m_115361112/tm.htm

• Ne uğraştırıyor asus msi. İndir fiyatları senin kodunla faturanla bilmem neyinle mi uğraşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Ne uğraştırıyor asus msi. İndir fiyatları senin kodunla faturanla bilmem neyinle mi uğraşalım.

o zaman nasıl reklam yapacaklar biz inririm yaptık falan filan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Arkadaş Gaming Anakart nedir ya oyuncuları sömürüyorlar resmen.

oyuncuları her konuda sömürüyorlar, ekran kartın iyi olsun yeterli bence ama kendin için değil de başka amaçlar için oynuyorsan
    yarışmalar, kariyer falan işte o zaman çok az performans farkları bile önemli olabiliyor, Mouse ın gecikmesinden dpi ına kadar, hdd nin anlık tepkime süresine kadar
    (artık ssd çıktı o sorun aşıldı), ramin kapasitesi ve gecikme değerlerine kadar, ekranın lagına kadar, seslerin ne kadarını duyabildiğinize kadar (ses kartı + hoparlör)
    çok etken var. anakart bu trafiği sağlayacağı için de bu çok önemli, bunların dışında online oyunlar için modeminde önemi büyük ....
    .
    biride akıllılık edip gamer modem çıkarsa iyi olur valla, girişleri altın kaplama, bolcana led efektli-ışıklı, boostlu falan :)

Sadece anakart değiştirip % 40 fps artışı sağladım. Eskisi 150 tl di yeni 430 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Ne uğraştırıyor asus msi. İndir fiyatları senin kodunla faturanla bilmem neyinle mi uğraşalım.

alıp da bilmeyenler veya unutanlar tarihi geçirenler var. Onların iadeleri de firmada kalmış oluyor.
    Bence çok mantıklı
  • Ulan anakartın satın alındığı tarih 17.03.2016
    Anakartın ücret iadesi için istenen tarih 18.03.2016

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Ulan anakartın satın alındığı tarih 17.03.2016
    Anakartın ücret iadesi için istenen tarih 18.03.2016

yanlışınız var gibi, 17 nisana kadar diyor yani 4. ayın 17 si.

• Teşekkürler, dediğin gibi ben de geri ödeme alacağım galiba.

Hemen katıl'a tıkladığımda hata alıyorum.
    quote:

Talep formu şu anda açık değil; çevrimiçi form, satın aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde kullanılabilir olacak. Talep formlarının, faturanızın kesim tarihinden itibaren en erken 30, en geç 60 gün içinde gönderilmesi gerektiğini lütfen unutmayın. Talebinizi göndermek için satın aldığınız tarihten 30 gün sonra çevrimiçi talep formuna geri dönün.

Şimdi ben 17Mart'ta aldım ya. 17 Nisan'dan itibaren mi talep bırakabilir olacağım. Ne kadar ilginç adamlar ya.
  • Yurtdışından alınanlar geçerli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Teşekkürler, dediğin gibi ben de geri ödeme alacağım galiba.

Hemen katıl'a tıkladığımda hata alıyorum.
    quote:

Talep formu şu anda açık değil; çevrimiçi form, satın aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde kullanılabilir olacak. Talep formlarının, faturanızın kesim tarihinden itibaren en erken 30, en geç 60 gün içinde gönderilmesi gerektiğini lütfen unutmayın. Talebinizi göndermek için satın aldığınız tarihten 30 gün sonra çevrimiçi talep formuna geri dönün.

Şimdi ben 17Mart'ta aldım ya. 17 Nisan'dan itibaren mi talep bırakabilir olacağım. Ne kadar ilginç adamlar ya.

ilk resmin altına detay görseli ekledim ;
    ama ben bir örnek ile açıklayayım : diyelim ki 5 nisanda 1 adet anakart aldınız (18 mart ila 17 nisan aralığında alındığından kampanyaya dahilsiniz zaten faturanız ve tarihi var elinizde)
    5 nisanda alındı ise 30 gün bekleyip o zaman talep formu dolduracaksınız ve 30 gün süreniz var yani 5 mayıs ila 5 haziran arası form doldurma süreniz,
    form sonrası bekliyorsunuz bu süre belirtilmemiş belki 2 ay sonra talebiniz kabul edilecek belki 5 ay o kısımda bir eksiklik var,
    kabul edildikten sonra 30 gün içinde para size iade edilecek.
    .
    msi ın kampanyası daha garanti gibi, asus ta belirsizlik var her anakart alana mı verecek tam anlaşılmıyor çünkü "talebiniz kabul edilirse" ibaresi tedirgin edici
    yani kampanyaya dahil anakartlardan birini dahi alsanız para iadesi alamayabilirsiniz mi demek istiyorlar orasının bilemem, "5000 adete kadardı limit doldu" mu derler bilmiyorum.
    asus tr ye mesaj atıp kesin bilgi almak lazım.

• eskiye nazaran pek bi artısı yo k
  • Hocam Asus z170 Gaming pro aldım bilişimport dan yararlana biliyor muyuz ?

• H97 progamer neden yok ben onu anlayamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.