Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] ASUS TUF B450 PRO GAMING ANAKART Satın Al 18 Haziran 2025 16:42 1 1 [SATILIK] ASUS TUF B450 PRO GAMING ANAKART Anakartı forumdan satın almıştım. Şuanda garantisi bitmiştir. Anakart sorunsuz çalışmaktadır.2.M2 SSD slotuna ssd takmayı düşünüyorsanız bir durumdan bahsetmek istiyorum. Sisteme ilk kez güç gelirken sadece bir kereye mahsus bilgisayar bir kez açılıp kapanıyor. Bu slota ssd takmazsanız bahsettiğim durum olmuyor. Ayrıca bilgisayar uyku moduna girmiyor. Ben iki slotada ssd takarak kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.B550 chipset’ine geçtiğim için satıyorum.Anakartın kutusu eksiksizdir. 2 adet sata kablosu, 2 adet M2 SSD vidası bulunmaktadır. Windows 10 Pro lisansı anakarta gömülüdür. (Windows 11 Pro’ya yükseltebilirsiniz.)Herhangi bir soru için özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. PTT, Yurtiçi, Aras, MNG kargo firmaları ile gönderim sağlayabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] ASUS TUF B450 PRO GAMING ANAKART Ryzen 5 2600X İşlemci [SATILDI] Overwatch - COD Black Ops 4 | 1100 CP Steam Oyunları %20 İndirim İle Gönderilir (Bakiye 300TL)