Bende o oran oldukça yüksek. 7000TL civarı net maaşım var, 3000 TL ev kredisi ödemesi ve 2 tane de ihtiyaç kredisi ödemesi var. Eşimin ailesinden vs g... Mesaja git »
Ziraat Bankası Bursa İzmir Yolu Şubesi'ne gittim saat 11 gibi. 1 saat civarı bekledim, görevli geldi "burada krediler kısmında tek görevli benim, ya e... Mesaja git »
Arkadaşlar, Bugün kredi kartlarını yapılandırma için başvuracağım. Ama 1 tane gecikmede kredim var, Vakıfbank kredileri de birleştirip yapılandır... Mesaja git »
Gerekli evrak listesi tam olarak nelerdir hocam? Bordro hazırladım, imzalı kaşeli. SGK dökümü de gerekiyor mu?... Mesaja git »
15 senedir bu işi yapıyorum, soruları alabilirim.... Mesaja git »
Neden mi müslüman değilim? Cevap net: SANA NE?! İşte insanların böyle başkalarının hayatına burnunu sokma, sorgulama cüretini kendilerinde... Mesaja git »
Şimdi de gidenler FETÖ'cü algısı yaratılmaya çalışılıyor. işlerine ne gelmiyorsa, o dönem ne popüler ise, insanlar onunla suclanir. Çok eskiden "bunla... Mesaja git »
Ben de çalıştığım şirketin İngiltere ofisinde bir pozisyon için teklif aldım, kuvvetle muhtemel ailemle birlikte gideceğiz önümüzdeki aylarda.... Mesaja git »
Yakında 40 yaşımı dolduracağım. Evliyim ve 2 çocuğum var. Arabam yok. Alamadığımdan değil, pintilikten hiç değil. Daha önce 2 defa sıfır araç aldım, ç... Mesaja git »
Ben ‘79’luyum, ne karne gördüm, ne ekmek/benzin sırası. ‘74 harekatı sonrası olmuş, iyili de olmuş, Amerikan mandası olmak yerine dik durmuşuz, ... Mesaja git »
Negro varken Oreo yiyen bizden değildir. Sakliköy serisi güzel. Bir de McVitesse mi, öyle bir bisküvi var başarılı.... Mesaja git »
Ben de kendimi çirkin bulurdum, lakin yeri geldi uzaktan bakış atsa kesin "bana değil, arkamdakine bakıyordur" diyeceğim kız "seninle birlikte olduğum... Mesaja git »
İade alıp ne yaptılar hocam? Değişim? Ücret iadesi?... Mesaja git »
Faturasını da vermiş miydibiz? Benim de hayalet ekran ve şarj problemi var %60'dan sonra şarj olmuyor, bağlantı noktası temas problemi var. Bir de kam... Mesaja git »
Hocam şu P=V.A hesaplaması doğru akım için geçerlidir. Alternatif akımda Cos ? değerini de hesaba katmak gerekiyor. Yani aktif / reaktif güç meselesi ... Mesaja git »
Ben de 2x6 ay aldım, 1 sene temiz. Daha da alsam mı diye düşünüyorum, 6 aylık üyeliğin 87TL'den aşağı düşeceğini hiç sanmıyorum.... Mesaja git »
Elbette biraz kalınlaştırıyor. iPhone'da 1 yılı aşkın süredir benzer kılıf kullandığım için, normal geldi, eşim de benzer kılıfı Moto G4 Plus ile ku... Mesaja git »
Ben n11'den almıştım, ürün şu: https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-redmi-note-5-pro-cift-katmanli-tank-kapak-kilif-P273083605 ... Mesaja git »
Ekran kırılması sonrası tough armor aldım. Kaba ama iyi koruyor... Mesaja git »
Tam hatırlamıyorum, ama en az bi 4 senesi olsa gerek.... Mesaja git »
Bende de aynı durum var, Nilüfer’deyim. Powerline kullanıyorum wlan’ı aktarmak için, ondan sıkıntı oluyordur diye tahmin etmiştim ama sizin durumun ay... Mesaja git »
Çakallığa benziyor diyeceğim ama, ben de aynı paketi kullanıyorum ve şu ana kadar hiç aranmadım değişiklik talebi ile.... Mesaja git »
Yazın da konuşmuştuk hatırlarsanız, ben ekran kırığı için KVK’ya teslim ettim, hala bekliyorum. Delta’dan sorgulama yaptığımda orada görünmüyor. ... Mesaja git »
Önceki sayfalarda bahsi geçtiyse kusura bakmayın, Night Sight için apk mı yükleniyor, root mu yapmak lazım? Kısaca bilgi verirseniz sevinirim.... Mesaja git »
Septum deviasyonu (ve buna bağlı olarak ağız açık uyuma) diş çürüklerini tetikler mi? Bir yerde, tükürüğün dişleri korumaya faydası olduğunu, ağız kur... Mesaja git »
Bu arada araç neydi hocam? Göstergeler şık görünüyor.... Mesaja git »
Turbo benzinli diyorum. Dizel motorun düşük devirdeki torku ile benzinin sessizliğini ve yüksek devir performansını bir araya getiriyor. Verimli aralı... Mesaja git »
TP-Link TL-WR902AC AC750 Wireless Travel Router 152 TL https://www.amazon.com.tr/TP-Link-TL-WR902AC-Wireless-Travel-Router/dp/B01N5RCZQH... Mesaja git »
Rifter güzel olmuş. Acaba fiyat ne zamana belli olur ki? Beklemeye gerek var mıdır... Mesaja git »
A3 için en uygun fiyat nasıldır? Dizel ve/veya benzinli için.... Mesaja git »
Merhaba Clio sahipleri, ben de aranıza katılmaya karar verdim gibi. Sıfır Clio SportTourer dCi EDC Icon almaya niyetlenmiştim, ama bugün Bursa M... Mesaja git »
Biraz dar kaldığının ve yüzünün eskimeye başladığının farkındayım ama, Clio Sport Tourer Dizel EDC 100'ün altında - fiyat iyi değil mi dersiniz? Bu fi... Mesaja git »
Dün pek çok firmayı dolaştım Bursa'da. Genel durum satıcıların liste fiyatlarının altına inmediği yönünde. Hatta Ford'da Fiesta sordum, dizel Titanium... Mesaja git »
Bu kadar tepki vermenizin sebebini anlamadım, sosyoekonomik statü gruplarının davranışlarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. "ben öy... Mesaja git »
GSM ARENA sitesi Kasım ayı cep telefonu alım rehberinde, Kamera öncelikli tercih yapacaklar için, en düşük maliyetli ama kamerası iyi olarak bu modeli... Mesaja git »
Arkadaşlar, Salonda Cambridge Audio 640A, Wharfedale 9.6 kullanıyorum. Ama yeri geldiğinde yatak odasında da kulaklarımı tırmalamayacak bir set k... Mesaja git »