Şimdi Ara

SHOPTO Kampanya/İndirim/Oyun Satın Alma Rehberi [İLK SAYFA GÜNCELLENMİŞTİR] (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.936
Cevap
53
Favori
819.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siparişim bu sabah elime geçti. Ben bu siteyi sevdim. Türkiye'den asla oyun almam artık. Bir oyun fiyatına dört oyun aldım.
    Uncharted
    Little Big Planet
    Heavenly Sword
    Mirror's Edge
    Hiçbir sorun yaşamadım. Paketlerin takibini rahatlıkla yaptım. İşin ilginci, ben oyunları teslim aldım ama onlar hala İstanbul Posta İşleme Merkezi'nde gözüküyorlar. Bu arada, ben Ankara'dayım
    Bence hiç çekinmeden siparişlerinizi verebilirsiniz buradan.
    Başka deneyimlerim olursa sizlerle paylaşırım.
    Sırada Guitar Hero seti var. Bakalım ne zaman alabileceğim.
  • benim oyun hala ortada yok dagıtımda gorunuyor pazartesiye kaldı.arkadaslar shoptodan hiç pre order vermedim nasıl oluyor oyun cıktıgı günden kac gün once kargoya veriolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BelkiDegismenLazim -- 11 Eylül 2009; 20:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhumble

Selamlar,
    Siparişim bu sabah elime geçti. Ben bu siteyi sevdim. Türkiye'den asla oyun almam artık. Bir oyun fiyatına dört oyun aldım.
    Uncharted
    Little Big Planet
    Heavenly Sword
    Mirror's Edge
    Hiçbir sorun yaşamadım. Paketlerin takibini rahatlıkla yaptım. İşin ilginci, ben oyunları teslim aldım ama onlar hala İstanbul Posta İşleme Merkezi'nde gözüküyorlar. Bu arada, ben Ankara'dayım
    Bence hiç çekinmeden siparişlerinizi verebilirsiniz buradan.
    Başka deneyimlerim olursa sizlerle paylaşırım.
    Sırada Guitar Hero seti var. Bakalım ne zaman alabileceğim.

Aman, o set kesinlikle takılır gümrüğe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

benim oyun hala ortada yok dagıtımda gorunuyor pazartesiye kaldı.arkadaslar shoptodan hiç pre order vermedim nasıl oluyor oyun cıktıgı günden kac gün once kargoya veriolar

Ön-sipariş vermeniz için kart bilgilerinizi girmiş olmanız gerekiyor. Girdikten sonra spiariş etmek istediğiniz oyuna gelip ön-sipariş düğmesine tıklıyorsunuz. Oyun çıkmadan bir gün önce kargoya veriyorlar.
  • benim anlamadığım royal mail hiç böyle yapmazdı 8 gündür aynı yazı var
    hani türkiyeye geldi dese ptt ile irtibata geçeceğim ama bir aksilikmi oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 11 Eylül 2009; 21:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

benim anlamadığım royal mail hiç böyle yapmazdı 8 gündür aynı yazı var
    hani türkiyeye geldi dese ptt ile irtibata geçeceğim ama bir aksilikmi oldu acaba?

Grev vardı, ne oldu bilmiyorum sonucu, haberiniz yok mu?
  • bende garanti bankasının kredi kartı var sanal kart ile alışveriş yapmak istiyorum.acaba alışverişe başlamadan kart ile ilgi extra bir işlem yapmam gerekiyor mu tecrübelerinizi yazarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

bende garanti bankasının kredi kartı var sanal kart ile alışveriş yapmak istiyorum.acaba alışverişe başlamadan kart ile ilgi extra bir işlem yapmam gerekiyor mu tecrübelerinizi yazarmısınız.

Bende shopto'dan alışveriş yaparken garanti bankasının sanal kartını kullanıyorum. İlk olarak sanal kartını 3D Secure'a kaydetmen gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

bir tek banamı grev var anlamadım,eskiden royal mail 2 gün içinde not değişirdi 3 eylülde siparişi verdim ne royal de nede ptt de bişey yok
    acaba posta kayıp formu nereden dolduruluyor şimdiden bir öğreniyimde bu hafta içide gelmezse başvururum
  • quote:

quote:

quote:

bir tek banamı grev var anlamadım,eskiden royal mail 2 gün içinde not değişirdi 3 eylülde siparişi verdim ne royal de nede ptt de bişey yok
    acaba posta kayıp formu nereden dolduruluyor şimdiden bir öğreniyimde bu hafta içide gelmezse başvururum

Hesabınızla ShopTo 'da giriş yaptıktan sonra hesap sayfasında Orders (siparişler) sekmesinde, üstte "lost parcel claim form" var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hesabınızla ShopTo 'da giriş yaptıktan sonra hesap sayfasında Orders (siparişler) sekmesinde, üstte "lost parcel claim form" var.

tamam sağol perşembeye kadar bekleyeceğim olmazsa böyle yapacağım

• ben de dün 2 tane oyun siparişi verdim dün gece royal mail işleme koymamış.genel bir sorun olabilir.
  • siparişleri elden imza ile mi veriyorlar yoksa postacı posta kutularının üstüne bırakıp gidiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskiner -- 12 Eylül 2009; 23:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskiner

siparişleri elden imza ile mi veriyorlar yoksa postacı posta kutularının üstüne bırakıp gidiyor mu?

Elden imza ile.
  • artık postacı bana imza attırmıyor o kadar çok şey getirdi ki eve, kanka olduk postacıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 13 Eylül 2009; 0:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

artık postacı bana imza attırmıyor o kadar çok şey getirdi ki eve, kanka olduk postacıyla

Bizim mahalleye bakan postacı değişmeden önce bende de öyleydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

artık postacı bana imza attırmıyor o kadar çok şey getirdi ki eve, kanka olduk postacıyla

Bizim mahalleye bakan postacı değişmeden önce bende de öyleydi

• quote:

Orijinalden alıntı: saykokemal

quote:

Orijinalden alıntı: tomruq

Şok Şok Şok
    Yarım saaat once oyun elime geçti arkadaslar. Oynuyorum yarım saattir yani. Royal Mail e baktım hala gorunmuyor urun ise elimde. Cok mutluyum. 3 unde sipariş vardim 6 gün sonra elime ulastı.

Super bir duygu :D

bende bu supoer duyguya tatmak ıstıyorum bende 3 unde sıparıs verdım benım royal maılde gozukuyo ama ne gelen var ne gıden sen ıstanbul adresımı verdın kardes

arkadaslar benım oyunu dun 16,30 ıtıbarıyle ptt den teslım aldım ayın 3 unde sıparıs vermıstım bılgınıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlaXiD

ben de dün 2 tane oyun siparişi verdim dün gece royal mail işleme koymamış.genel bir sorun olabilir.

Bu sabah tekrar kontrol ettiğimde siparişlerimin Türkiye'ye yollandığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaXiD -- 13 Eylül 2009; 12:47:05 >
  • bu posta kayıp formunda en üst kısımdaki boşluğa ne yazacağımızı bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.