Şimdi Ara

SHOPİ GO ÇEŞİTLİ ÜRÜNLER----1----ÜCRETSİZ KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4635 -- 4 Ekim 2022; 16:42:4 >

• Nerden buluyorsun böyle siteleri.

Spor giyim sektöründenmisin?

The north face, tarzı ürünleri nerden ucuza bulurum. Bu kışa iyi hazırlanmalıyım yıllardır eski yırtık şeyleri giyiyorum. Önümüzdeki 10 yıl giyeceğim kalitede kışlık ürünler alıp bir kez ama biraz esaslı para harcamak istiyorum.

Bu tarz outdoor bilinen markalar için uygun yer site önerebilirmisin

• amazondan columbia, jacak wolfskin kovala, geçen ay 1000 lia texapore lu jack bot vardı. Sanki bu tarz işler için geç kalmışsın, sezon gelmeden alım yapsaydın keşke...

• @ali4635 Adidas Gazelle'yi aldım hocam teşekkürler. Piyasası 2300 TL civarı görünüyor. Uyguna aldım diye düşünüyorum.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

hocam araştırıp buluyorum merak ve ilgiden dolayı

spor giyim sektöründe değilim sadece hobi olarak yapıyorum

hocam bu tarz outdoor giyim ürünleri satan mağazalardan sana spx ve athleticzone var bu ikisine bakabilirsin

• PowerSync kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun güle güle kullanın .gazelleler çok pahalı evet gayet uyguna aldınız

• ali4635 kullanıcısına yanıt

@ali4635 Hocam ayakkabı bugün geldi. Firma kesinlikle çok güvenilir ve ürünü aldığım anda kargoladılar. Ürün orjinal, tertemiz ve yedek beyaz bağcığıyla birlikte geldi. Bundan sonraki alışverişlerimde de bu siteye bakmadan alışveriş yapmam. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler, ben de kızım için ayakkabı siparişi verdim, ilk defa kullandığım site bakalım nasıl olacak?

• PowerSync kullanıcısına yanıt

hocam tekrardan güle güle kullanın.evet siz yazdıktan sonra hemen gelmiş bayağı çabuk elinize ulaşmış ayakkabı.rica ederim size faydam dokunduğu için ben de :)

• germinall G kullanıcısına yanıt

rica ederim.inşallah sizinki de sıkıntısız ve hızlı bir şekilde elinize ulaşır

• wert1903 W kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi kendisi için değil de bizler için bu tarz paylaşımlar yapıyor
    Bir çok fırsat yakaladık sayesinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler bende 35.5 reebok princess modelinden aldım ürün gelince yine bilgilendirme yaparım.

• rica ederim kaan hayırlı uğurlu olsun. inşallah sıkıntısız bir şekilde gelir ayakkabı

• ali4635 kullanıcısına yanıt

ürün çok güzel bir paketlemeyle bugün öğlen saatlerinde elime ulaştı. ışık hızında geldi bu sitedende ilk alışverişimdi artık takip ederim teşekkürler tekrar.

• rica ederim tekrardan hayırlı olsun :)

• Bu nasıl site böyle sanırsın beymen. Buradan bu indirimler nasıl çıkmış hayret.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt

Bu site böyle piyasada olmayan ayakkabılar da satıyorlar. Sanırım kendileri özel olarak getiriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.