Şimdi Ara

Shollym Patch 2011-2012 [PES 6]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Efsane oyun PES 6 için yapılan yamanın yeni sürümü bugün internete düştü.

Yama 3 moddan oluşuyor ;

- Milli takımlar
    - Kulüp takımları
    - Klasik takımlar

Oyundaki takımların kadroları, transferleri, formaları, logoları, stadyumları, tezahüratları, oyuncuların yüzleri ve güçleri hepsi 2011-2012 sezonuna göre ayarlanmış. Spor Toto Süper Lig'den de Bursaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor bulunuyor. Yamanın boyutu 10GB civarında.

Facebook takip sayfası :http://www.facebook.com/pages/Shollym-Patch-PES-6/62017601456

İndirme Linki :http://www.mirrorcreator.com/files/0LNFCWFO/____All_Download_Links____.rar_links

NOT: Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 20 Ağustos 2011; 5:04:36 >

• Şuan indiriyorum bitmek üzere

Hocam sizde de oyundan atma sorunları oluyor mu yamada genel şikayetler o yönde?
  • Güzel patch bir ara indiricem. @Oggie Boogie bir sorun oldumu atma vs.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão
    . @Oggie Boogie bir sorun oldumu atma vs.?

oldu hocam hiç bişeye giremiyorum oyuna giriyorum maça gircekken atıyor kurulumda hata yaptım sanırım
  • yamayı denedim baya güzel olmuş tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecraxp

yamayı denedim baya güzel olmuş tavsiye ederim

Ben yapamadım hocam kurulumu anlatır mısınız? Oyundan atıyor bende.
  • Merhaba Herkese, bende bu yama ile oyunu oynuyorum gercekten cok muthis tek eksiği Turkiye ligi onuda kendim değiştirilebilen bazı takımları değiştirerek cozuyorum yavas yavas. oyunun en buyuk problemi ne zaman olacağı belli olmayan oyundan atma sorunu onuda su sekilde cozdum arkadaslar oyuna girmeden evvel kitserver uninstall edip tekrardan install diyorum ve ayarlardan spikeri kapattım. Yüksek ihtimalle spikerden dolayı oyundan atıyormus. Soyle fark ettim Örneğin dikkat ederseniz galatasarayda Riera 'nın commentery (spiker) ismi Riera yazmasına ragmen Ortega diye okuyordu ısrarla belli ki bir uyumsuzluk mevcut.Tahminim spiker mac yaptıgınız vakit belli bir oyuncunun ismi hafızanda yoksa ve ismini soylemesi gerekiirken soyleyemeyince yada mac anlatımı sırasında soylemesi gereken bir cumlenin karsılıgını hafızasında bulamayınca oyundan atıyordu. Aynı sekilde herhangi bir top yaması,stadyum, yaratılan bir oyuncu veya yuz ya da sac yaması hatası yuzunden de oyundan atabilir. Oyuna girerken atıyorsa staadyum yamasından da kaynaklı olabilir. Oyundan attıgı yerde tek tek yamaları kaldırarak hatanın kaynagını bulabilirsiniz veya yeni bir guncelleme daha yapılacak onuda bekleyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2012 Demo Çıktı
    14 yıl önce açıldı
    PES 2010 Become A Legend Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • spikeri kapatıp denemek lazım. Bendede atıyor. Kurlumda hata yaptığıma inanmıyorum.Güncellemeyi bekleyeceğiz.
  • arkadaşlar elinde pes 06 olanlar paylaşabilir mi? yada link verbilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

spikeri kapatıp denemek lazım. Bendede atıyor. Kurlumda hata yaptığıma inanmıyorum.Güncellemeyi bekleyeceğiz.

Bende güncelleştirmeyi bekleyeceğim hocam ne zaman çıkacak? Bide tüm patch mi yeniden yayınlancak bikaç dosya mı ekleyecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

spikeri kapatıp denemek lazım. Bendede atıyor. Kurlumda hata yaptığıma inanmıyorum.Güncellemeyi bekleyeceğiz.

Bende güncelleştirmeyi bekleyeceğim hocam ne zaman çıkacak? Bide tüm patch mi yeniden yayınlancak bikaç dosya mı ekleyecekler?

Birkaç dosya değişir heralde. Yoksa o indirilmez bi daha Spikeri kapatıp pynuyorum şu ana kadar bir sorun olmadı

• buna benzer başka patchler var mı acaba ? spiker olmaması kötü
  • ben yamayı sorunsuz oynuyorum oyundan da atmadı şu ana kadar

e sound spiker dosyasının orijinalini değiştirmedim , takım isimlerini falan yanlış söylüyor ama olsun zaten sadece taraftar sesleriyle oynamak da güzel oluyor
  • yamayı indirenlerdenim bende, o sound afs(1,5 gb) , e sound afs (2gb) ve stadyumlar şeklinde (4.5gb) dosyalar çıktı. bunları ne şekilde oyuna monte ediliyor gerekli program kitserver midir başka neler gerekir nasıl eklenir yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.