Şimdi Ara

-------shobbo.com---------------BU SİTEDEN UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• o site aşmış kendini yaa
  • yahu vallaha bu şikayet vara girince netten alış veriş yapmaya korkuyorum .. hangi firmayı arasan bi ton şikayet çıkıyor tamda yakın bir zamanda ekran kartı almayı düşünüyordum ):
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

yahu vallaha bu şikayet vara girince netten alış veriş yapmaya korkuyorum .. hangi firmayı arasan bi ton şikayet çıkıyor tamda yakın bir zamanda ekran kartı almayı düşünüyordum ):

sikayetvar.com en etkili tüketici silahı bence geçenlerde vodafone ve aygazla ilgili 2 şikayet yayınladım bi gün sora vodafonedn arayıp hata için ozur dilendi ve düzeltildi aynı gün aygazdan aradılar ve hatalı tüpün yerine dolu yeni tüp gonderceklerini soylediler ve gerçektende geldi sikayetvar.com 1 numara
  • shobbo.com bu aralar iyice azıttı. Eski baskuda.com pozisyonunda.

Parmak filan kaptırmamak lazım. Aman çok dikkatli olun.

Uzak durun ikazına katılıyorum.

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=Shobbo&loc=ara&s222.x=12&s222.y=14
  • evet ben de bir kere alışveriş yaptım ama ucuz kurtuldum. sikayetvar.com a da yazdım
  • bende mağdurum bu siteden 15gündür siparişim gelmedi.Ürünün fiyatı pahalanmış iptal edelim yok diyolar ama ürünü hala stokta var ve satıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shobbo mağdurları epey arttı memlekette ilgili yetkili vs. bilen bulan varsa duyuruversin sevabına...
  • Sıcak fırsatlar bölümündeki başlığı görünce bir deneyelim dedim, denemez olaydım.
    Aldığım ürünü alışveriş yaptıktan 1 ay sonra gönderdiler, ve başka bir marka geldi.
    İnternetteki şikayetleri görünce paramı kurtardığıma şükrettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue -- 25 Mart 2008; 1:29:15 >
  • benimde canımı yaktılar malesef. bu siteye nerden bulaştım bilmiyorum. ilk defa başıma böyle bişey geldi. ne ilgi var ne alaka. telefonları devamlı meşkul. arıyorum yarın göndericez diyorlar 1 haftadan beri. yüzleride hiç kızarmıyor. eee benim paramı yiyorlar şimdi orda burda yüz mü kalmış adamlarda.
  • topluca gidip adamların mekanı basalım derim bende ürün aldım ama henüz bir ses yok telefonları çalışsa iptal edeceğim ama?
  • eski bir shobbo çalışanı olarak şunu söyleyebilirim ki, benim ve arkadaşlarımın da orada parası kaldı. muhtemelen bizden sonraki çalışanların da paraları kalmıştır... çünkü onların iş yapma mantığı bu.. paraları olmadığı için, ilk başta çalışanlarını kandırdılar, daha sonra da baktılar çalışanlar örgütlenemiyor, şikayet edilmiyor, şikayet edilse bile güzel yurdum da mahkemeler uzuyor ve sonuçsuz kalıyor onlar da müşterileri kandırma yoluna gittiler... işleyiş şu şekilde olur:

1.öncelikle stok durumuna bakılmaksızın ürünlerin %99 u temin edilebilecek gibi gözükür. (ürün tedarik edilse de edilmese de maksat kurbanın parasını almak nasıl olsa)
    2.ürün piyasa fiyatının %5 altında satılır. altında satılır ki, kurban diğer sitelerden değil de buradan alsın.
    3.normal ürünler..

diyelim ki bu 3 yoldan birine girip bir sipariş verdiniz... ne büyük bir hata yaptığınızı ileriki zamanlarda anlarsınız. işleyiş şu şekilde olur:

1.diyelim ki ürün temin edilme ihtimali var, üründe model renk farkı gözetmeksizin size yollarlar.(arada ürünleri yollarlar ki sizin tavsiyeleriniz sayenizde daha fazla kurbana ulaşabilsinler). siz geri gönderseniz ürünü, kargo, telefon masrafı baya bir masraf oluşturacağından sineye çekersiniz. göndermemekle de en iyisini yaparsınız. bir de ürününüzü kargoya verdik derler vermemişlerdir. kargo numarası istersiniz problem oldu derler...

2.diyelim ürün temin edilemiyor. işte o zaman yandınız. size derler ki şu ürünle değiştirelim kabul etmezsiniz. iptalini istersiniz, peki ediyoruz derler. 1 hafta geçer etmezler. sipariş ekstrenize yansır paranızı iade etmezler. telefona ödediğiniz paranın haddi hesabı olmaz, paranızı iade etmezler. ayın 11 inde 25 inde iade ediyoruz derler etmezler. iade ettik derler etmezler. artık aradan 1 ay geçmiştir(3 ay geçeni de biliyorum) mahkemeye başvurcam tüketici derneklerine başvurcam dersiniz belki iade ederler. aradan geçen 1-2 ayda onlar sizin paranızı kullanmış, 1.maddede bahsettiğim ürünlerin temini için değerlendirmiş veya artık ihtarname çeken müşterilerden birine sizin paranızı ödemiştir. bu arada telefonda size söylenen yalanlardan çok da fazla bahsetmiyorum. o kadar çok var ki...

görüldüğü gibi şirket dolandırıcılık yolunda ciddi adımlar atarak ilerlemektedir ve hiçbir yaptırım uygulanmadığı kesin. mutlaka ileride büyük bir firma olmayı hedeflemişlerdir. yani illa dolandırıcılık yapacağız diye girmediler bu işe biliyorum. ama paraları olmadığı için izledikleri yol tamamen dolandırıcılık. paran yoksa ne çalışanlarını ne de müşterilerini zor durumda bırakma hakkın yok.

bırakacaksın bu işi... anlamadığım bir nokta da şu, hadi biz çalışan olarak mağdur 10-20 kişiyizdir. arkadaş binlerce mağdur müşteri görüyorum. hiçbiri mi şikayet etmez, hiçbiri mi organize olup bişeyler yapmaz... türk insanı birleşememe durumunu shobbo örneğinde de göstermiştir... dilerim yakın bir zamanda örgütlenirler ve bu site daha fazla ayakta durmaz, sahiplerine maddi veya manevi ceza verilir...

umarım benim kim olduğumu tespit ederler dava falan açmaya cesaret ederler de belki organize bir şekilde biz de müşterilerle beraber savunuruz kendimizi....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.