Şimdi Ara

Ship Simulator 2008'i hiç multiplayer olarak oynayan/oynayabilen varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bu oyunu multiplayer oynayan var mı?,
    ben çok uğraştım ama nafile, diyoki ''ship simulatorun forumuna üye ol, olda profilinden, oyunun licence keyini yolla. (oyunun elimde olan 7 licence keyinide yolaldım hiçbiri kabul edilmedi)
    keyi yolladıktan sonra, oyunun içinde kullanıcı adını yazıp giriyomuşsun. '' ( bende diyorum böyle aşkın ızdırabını*****)
    ya anlamıyorum adamlar, alt tarafı bi multiplayer yapıcaklar, çok kolay, çoğu oyunuki gir, reflesh yap listeden bölümü seç oyna)''

ya arkadaşlar bunu neden bu kadar taktım, ben profesyonel denizci olduğum için, denizcilik lisesi menzunuyum, şimdi ben takmimde kim taksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 13 Eylül 2009; 22:30:25 >

• Forumda key paylaşımı yasak. Mesajını düzenlersen iyi olur. Bu arada ben de Shipsim için ek paket indirecektim. Yazdıklarını görünce vazgeçtim. :)
  • quote:

Bu arada ben de Shipsim için ek paket indirecektim. Yazdıklarını görünce vazgeçtim. :)

hangi ek paket? New Horizons ek paketimi? Eğer New Horizons'sa kesinlikle indir derim. Çünkü hem yeni gemiler eklenmiş hemde Mission Editor koymuşlar.
  • Evet new Horizons indirecektim sırf multiplayer için, ama boyutu da çok büyük be kardeş. Oyunla aynı büyüklükte ek paket yapmışlar. Sende new Horizons varsa bir şey sorayım, Titanic ve adını unuttuğum devasa yolcu gemisiyle tam check point tarzı mekan değişim yerlerine geliyorum yeni bölüme geçince gemi batıyor. Bu sorunu düzeltmişler mi acaba? Mesela San Fransisco'da artık okyanusa açılcaz, hop gemi batıyor. Ya da o titaniğin buz dağı olan bölümüne geçişte sorun var. Ha, bir de konteynır vinciyle ikinci konteynırı olması gereken yere bırakamıyoruz. Geminin zemininde duracağına içinden geçip boşluğa düşüyor. Eğer bu tür sorunlar düzeltilmişse indireyim bakalım.

Umarım senin sorunu çözen bir arkadaş çıkar.

• kardeş oyunda hala sorunlar var titanicle buzdağı olan haritaya geçemedim ( çok zaman alıyor) ona bişey diyemicem,
    konteynır vincinde; bölümü açtım vincin çelik tel halatlarla bağlı, konteynırı tutup, bırakan aşağıdaki zımbırtısı yoktu 2.girdiğimde ise herşey normaldi. Yani hala sorun var. Birde şunu fark ettim bu hataların düzelmesi için oyun güncellemek lazım, oyunun en güncel yaması 1.4 yaması. New Horizons u yüklediğmidede altta 1.4 yazıyo ama 1.4 değilmiş
    oyunun sitesinde new horizonsu 1.4 e yükselten 60mb lık bi yama var.
    Onu yükledim püfffffff yine licence key elimdeki tüm licence keyleri denedim nafile
    oyunu kaldırıp tekrardan yükledim(ama 60mb lık yamayı yüklemedim)

oyun sanki sırf para için yapılmış, key üstüne key, key üstüne key.

oyunun hatalarını görmezden geliyorum, oyunu çok seviyorum ama oyunun yapımcısına az sövmüyorum. (ya kardeşim bi tek sizinmi oyununuz var, yemedik oyununuzu)
    alt tarafı bi multipalyer yapıcakalr onun içinde bi ton iş, yukarıda anlattığım gibi.
    içimden diyorum acaba, multiplayer için yukarıda saydıklarım işlemleri yaptıkran sonra karşıma daha ne çıkacak !!!!!

bu arada ''caadas '' kardeş, burada sana rastladığım için çok mutluyum, ilk defa ship simulatorü oynayan seven, dertleşeceğim birine rastladım.

Eğer gel multiplayer için uğraşalım, bildiğim yöntemler var diyosan varım, sonuna kadar

• Oyunun multi arayüzünü görmek daha nasip olmadı ama kendi özel keyleri ile bağlanmaktansa Hamachi ile üç beş arkadaş bir araya gelip bağlanamaz mıyız acaba?

Ben bu ek paket olayından iyice soğudum. :) Dosyayı tor*rent listesine ekledim. Gıdım gıdım çekerim artık, o da beelki. :)
  • quote:

Oyunun multi arayüzünü görmek daha nasip olmadı ama kendi özel keyleri ile bağlanmaktansa Hamachi ile üç beş arkadaş bir araya gelip bağlanamaz mıyız acaba?

oyunun multiplayer bölümüne tıkladığın an hata veriyo, işte yukarıda saydığım işlemleri yap diyo. Yoksa o hamachi olayı benimde aklıma gelmişti, taaki ek paketi yüklemeden önce.
    yoksa hamachi olayı olsa, mükemmel olur, düşünsene deniz otobüsleriyle Hamburg'da sefer atarız.( orda bi tane otel var, onun önünde iskele, bağlamak için babalar(gemi bağlanan yapı) var. ordan kalkar ileride gemi kızakları var, onunda orda bağlamak için yerler var, o ikisi arasınd a sefer atardık )
    yada alırdık romorkörleri(çok yüksek makine gücü olan, gemilerin yanaşmasında ve birçok işelrinde kullanılan tekne) bi tane gemiye, baştan kıçtan dayanarak yanaştırırdık.
    varyaa hayal ediyorumda, işte bizi bu hayalimizden mahrum eden ship simulatorün dıdııııııııtttttt.

quote:

Ben bu ek paket olayından iyice soğudum. :) Dosyayı tor*rent listesine ekledim. Gıdım gıdım çekerim artık, o da beelki. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 14 Eylül 2009; 17:49:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar dediklerinizi gördüm aklıma geldi SS 2008 şimdi yükleyip denicem bi de
    belki online olmasa bile landan hamachiyle oynarız o hamburgda deniz otobüsü seferi şahane olurdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: psp_master

arkadaşlar dediklerinizi gördüm aklıma geldi SS 2008 şimdi yükleyip denicem bi de
    belki online olmasa bile landan hamachiyle oynarız o hamburgda deniz otobüsü seferi şahane olurdu :D

kardeş, şunu söylim, hamachi işi aklıma gelemedi değil. ( ben denizcilik lisesi mezunuyum, sınıfta arkadaşlarla, hep konuşuyoduk hamachi olayını; işte gireriz oynarız, sefer atarız, sürat tekneleriyle kapışırız felan) Ama oyunun multiplayer bölümünün açılması için yukarıda saydığı licence key'li işlemleri yapman gerekiyor.

ama herşey olumlu oldumu düşün; deniz otobüsleriyle sefer atmak, new yorkdaki özgürlük heykelinin çevresinde sürat tekneleriyle yarışmak, 3 kişiyiz mesela: birimizde büyük gemi diğer 2mizde romorkör- gemiyi yanaştırırdık(romorkörlerin biri baştan diğeri kıçtan dayanır) aklıma gelen şimdilik sadece bunlar...

umarım bu işe mutlu bir çözüm buluruz...

• Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
    sonunda ship simulatoru multiplayer oynadım, ama serverda hiç kimse yoktu.
    olsun tek başımada olsam multipayer arayüzünde oynama fırsatım oldu. Nasıl mı yaptım.
    bugün öğlen youtube için dns ayarlarımla oynadım. Bide girim oyuna bi-iki sefer atim dedim, şansa multiplayer bölümüne tıkladım bi baktım karşımda resimdeki sayfa!!!
    arkadaşlar işte oyunu multiplayer bölümü
    http://img182.imageshack.us/img182/2609/shipsimulatorf.png

arkadaşlar yukarıdad söylemiştim, hamachi olayı olmuyor, çünkü oyun kullanıcılarının bölüm kurma seçeneği yok, sadece oyun yapımcısı tarafından kurulmuş serverlar üzerinden oynayabiliyoruz.
    Resimde görülen manual settingse tıkladığımda sağ tarafa bi kutucuk çıkıyo, server için ip adresi felan hesabı.
    Arkadaşlar birde oyunun multiplayer bölümüne girebilmeniz için öncelikle, ana menüdeki ''profile'' bölümünden online giriş yapmanız gerekiyor. İşte sorun orda oraya bağlanabilsek tammdır. ama license key olayı, işte resmi:
    http://img178.imageshack.us/img178/8237/shipsi.png
    (sağ taraftaki kutucuk önemsizdir.)

Demin bi girimde multiye belki birileri vardır, 2 manevra yapimde ağızları açık kalsın dedim
    Bu sefer yine multiplayer arayüzünü açamadım(dns ayarım öğlenki olduğu gibi) yine diyo licence key felan
    ama bu işin peşini bırakmıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 17 Eylül 2009; 0:30:47 >

• Ship Simulatoru Multiplayer Oynamak mı İstiyorsunuz ?...Artık Çok kolay ve Ben şuan oynuyorum hemde New Horizons Ek paketsiz Bana Ulaşmak İçin osman_alptek@hotmail.com ekleyin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.