Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
26
Favori
118.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam zaten biliyordum ama yine de teşekkürler Zaten ön gösterimde politikayla ilgili şeyler olucağı belliydi mahkeme falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkanimede de vardi bu yorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzumaki D Kurosaki. -- 18 Haziran 2019; 11:10:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malda FMAByi geçmek uzere. IMDBde Top 5 e 3 bölüm soktu cok fena gidiyor sezon he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manga spoiler

    Ekşide bir yorum okudum.Bir yazar her şeyi ymir fritz in(kurucu titan) yönlendirdiğinden bahsetmiş.Açıkçası bana da çok mantıklı geldi.Bence ymir fritz şeytanla yaptığı anlaşmadan pişman oldu ve anlaşmayı bitirmek için yaşanan her olaya müdahil oluyor.Geleceği bildiğini varsayarsak(eren kruger ın henüz doğmamış mikasa ve arminden bahsetmesi).İstediği geleceğin gerçekleşmesi için,olması gereken olayların neler olduğunu bildiğini düşünebiliriz.Bu durumda istediği sonun gerçekleşmesi için yaşanan her olayı kontrol ediyor.Yani dünyada yaşanan bütün olaylar aslında ymirin kontrolü ve yönlendirmesi altında diyebiliriz.Bence serinin en sonunda bütün titan güçlerinin yok olduğu,herkesi dehşet içinde bırakacak bir son göreceğiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

    Turkanimede de vardi bu yorum
    ben yazdım
  • Son bolumde erenin abisi bi sari sacli bi siyah sacli oluyor ne o olay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

    Son bolumde erenin abisi bi sari sacli bi siyah sacli oluyor ne o olay
    Siyah saçlı olmadı ki hiç. Grisha gösterdiler orada aynı duruma düşürüyor çocuğunu babası gibi. Empati kur diye
  • Grishanin cocuklugu yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    Malda FMAByi geçmek uzere. IMDBde Top 5 e 3 bölüm soktu cok fena gidiyor sezon he
    İmdb vs hiç girip bakmadım ama bu anime, özellikle de 3. sezon 2. part gerçekten en güzel yerleri hakediyor :) "Got" ile kıyaslanmaz ama o rezaletten sonra bana ilaç gibi gelmişti.
  • Bir çırpıda tüm bölümleri izledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

    Hocam sırf manga yüzünden 2. sezon 4 sene gecikti. Baya bi' bölüm biriktiemişlerdi gelecek sezonlar için :D Ama zaten 40 ya da 50 sayfa arası geldiği için aylık çıkmasında sorun yok bence
    Şu an manga öyle bir yerde ki peş peşe 30 40 bölüm ne varsa yollasınlar diyorum :) Böyle güzel ona lafım yok, hikaye aksamadan aylık 30-40 sayfa civarı kalitesini bozmadan çıkıyor ama insan belli yerden sonra bekleyemiyor. Bu işler gerçi bellide olmuyor. Bak Game of thrones'e 2 yıl beklettiler, şöyle güzel böyle güzel şöyle harika vs senaryoyu domatesçi fuat abi yazmış bizde seyrettik :D




  • Soru:
    3.Sezon 2.kısmın 1.bölümünde Maymun (zeke) titanın yanında oluşan devler kim ve nasıl oluştular? Son bölümde iğneyle dönüştürüldükleri ortaya çıktı, peki bu bölümde kimler nasıl aniden dönüştü?
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Cevap



    Hatırlarsanız Hayvan Titan 2. sezonun başlarında da Connie'nin köyünde yaşayanları hatta annesini de titana çevirmişti ve o zaman da titanlara emir verebiliyordu. Dediğiniz gibi 3. sezonun ikinci kısmında da bu özelliği kullandığını gördük. Anime'de henüz bu titanların nasıl oluştuğunu veya Zeke'nin diğer özelliklerini ayrıntılı anlatmadılar. Sizin sorunuzun ayrıntılı cevabı 4. sezonun 1. bölümünde verilecek.

    Ancak son bölümde şöyle bir ipucu verdiler, Marley'de yaşayan Eldia ırkına mensup kişilerin itaatsizlik yapanları ceza maksatlı Paradis adasına götürüp akılsız titana çevrildiklerini öğrendik. Belki de Zeke'nin yanındakiler de benzer şekilde muamele gören Eldianlardır.



    Altyazıyla ilgili şöyle bir uyarı yapayım. Tabi ki emek sarf edenler var saygısızlık etmek istemiyorum. Ancak altyazı kaliteleri yeterli değil. Bu altyazıların önce Japonca'dan İngilizce'ye sonra dilimize çevrilmesinden kaynaklı bir sıkıntı da olabilir. Mesela kahramanlarımızın yaşadığı toprakları Paradis adası olarak adlandırılmış. Ancak bölüm içerinde 2 yerde doğru olarak özel ismi çeivrmeden Paradis yazmışlar. 2 yerde ise çevirmeye kalkıp "cennet" olarak yazmışlar. Bundan dolayı "seni cennete yollarım" tehdit içeren çeviriler anlaşılmamış olabilir.

    İmkanı olanların resmi İngilizce altyazı ile izlerse daha çok anlayacaklarını düşünüyorum.




  • https://youtu.be/ePfSbgVpAGU

    25 Haziran'da tamamı çıkıyor. Seride en beğendim şarkı buydu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Bir çırpıda tüm bölümleri izledim
    Bende İzlediğim yerde 4.sezon bölümü açmışlar bende rahat rahat izliyordum.20.bölüm bitince boşluğa düştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aragramir

    Bende İzlediğim yerde 4.sezon bölümü açmışlar bende rahat rahat izliyordum.20.bölüm bitince boşluğa düştüm

    Alıntıları Göster
    Bir hışımla mangaya da giriştim, lanet ettim tüm bölümleri iple çekiyorum şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Bir hışımla mangaya da giriştim, lanet ettim tüm bölümleri iple çekiyorum şimdi

    Alıntıları Göster
    Yarın yeni bölüm geliyormuş (sanırım) Sonraki haftada sezon finali olacak sanırım. Manga okumadığım için ben bekleyeceğim afiyet olsun size




  • Yine harika bir bölümdü. Tam her şeyi açıkladık derken bir bilmeceyle bitirdiler. Yalan olmasın mangayı okumama rağmen unutmuşum buraları.


    Şimdi 9 tane devden kaçını gördük ?

    Zırhlı Dev (Reiner)
    Devasa Dev (Bertholdt) (Armin)
    Saldırgan Dev (Eren)
    Kurucu Dev (Eren)
    Canavar Dev (Zeke)
    Canavar Dev'e yardım eden Akıllı Dev (?)
    Ymir'in Devi (Ymir)

    Bunlar dışındı iki dev var. İkiside mangada gözüküyordu sanırım. Biri devleri parçalamak için olan Çene Devi diğerini ise unuttum

    Bu arada bölümün sonundan Kruger yoksa her şey tekrar eder diye söyleyip Mikasa ve Armin demesi sanki bunlar daha öncede olmuş izlenimi verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 24 Haziran 2019; 15:14:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Öncelikle şunu şuraya bırakalım; yeni çıkacak ost'ları bile efsane 3. sezonunun (1,2,7,12,14 yeni çıkacak favori ostlarım tabi ki yeni düzenlemelerle eskilerde efsane duruyor)


    Bölüm hakkında ise son sahnede beynim folloş oldu.

    Baykuşun tam ismi eren kruger oldukça ilginç oldu. Sanırım grisha bu adamdan etkilendiği için bir noktada hayatındaki en büyük dönüm noktasını yaşattığı için oğluna onun ismini vermiş. 9 özel dev dediler bizim erenin devi saldırı. Tam olarak hepsini görmedik. Zeke'in yanındaki uzun suratlı dev vardı; birkaç tane açıklanmayan vardır. 13 yıl ömür olayından erenin 8 yıldan az kalmış; zaten erenin öleceği beklediğim bir şeydi. Historia yine efsaneydi mükemmel bir karakter oldu ; darısı mikasının başına.

    Ve dina'ya dokunma olayı yeminle 2. sezon dedim ki eren kızdı iman powerla gücü açtı ama adamlar bu olayı da o kadar güzel bağladılar ki anime de hiçbir şey imanla yürümüyor mantıklı bir açıklaması var. Her bölüm bıktım övmekten ama mangaka efsane konuları bağlıyor.

    Ve son sahne ne diyeceğimi bilmiyorum eren kruger'ın onu demesi çok ilginç !!! daha mikasa armin yok ortada.... mangaka olayları biraz kurcalasa; bir film vardı geçmişteki gelecekteki tüm karakterler tek bir insandı neredeyse ona döndürecek.( tabi böyle olması imkansız kruger,grisha çocukluğunu falan gördük). Hadi biraz teori kasarsam. Zamanda yolculuk gibi bir olay olacağını hiç sanmıyorum ama sanki birileri veya bir güç zamana çomak sokuyor. Zamanda ufak tefek değişikler yaparak istediği sonuca doğru zamanın akışını çeviriyor gibi. Bu noktada bu insanın veya bu gücün bilemiyorum bu müdahaleleri armin ve mikasayı ve herkesi kurtarmak için olduğunu anlayabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 24 Haziran 2019; 17:22:43 >




  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.