Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
26
Favori
118.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sezonun zirve bölümünü izleyerek yorum yapıyorum WiT stüdyo değişmesin diyenler haklı gerçekten. Dediğiniz gibi atmosferin değişmesi riskini göze almazlar umarım. Tabi ki geçmiş sezonlara göre farklı olduğu noktalar var. Mesela bu bölümdeki bazı aksiyon sahnelerinde anime abartısına girmeleri ve şiddet barındıran sahnelerde eskiye göre sansürü artırmaları denebilir. Yine de soluksuz izlenecek bir bölüm ortaya çıkmış.

    Bir taraftan yapımcı değişecekse aslında tam zamanı diye düşünüyorum. Sezon sonu yeni arc'a geçiş yapılacak ve kısmen zaman atlaması yaşayacağız, mangada hem çizimler hem karakterlerin tipleri değişim geçirmişti. Animenin 24 bölümlük son sezonu ile kapanışı yapacağını zannediyorum. Ancak 2. sezona yaptıkları gibi manganın bitmesini bekleriz ondan sonra diziye başlarlar ki yıllarca beklemek gerekecek..

    @victor zsasz

    Hocam Eren'deki değişimi fark etmeniz güzel. Herkesin eleştirdiği "işe yaramaz atarlı ergen" kabuğundan çıkıyor. Tahminim çoğunluğu tatmin eden değişimler göreceğiz kahramanlarımızda. Mangada son aşamaya kadar tutarlı gidiyordu, mangaka sanki baştan itibaren böyle bir gelişim planlamış gibi. Yalnız Hajime Isayama'yı iyi bilenler mutlu sonla biten hikaye beklemeyin ana kahramanımız için diye ekliyorlar. Hatta dizide olayları "Armin"in gözünden izlememizin sebebi olarak görüyorlar..




  • M.Riddle kullanıcısına yanıt

    Hocam eren'in yaşı 15-16 levi yada erwin olgunluğu beklemek hata zaten(kaç yaşında herifler) mikasayı sayma onun kanından gelen bir farklılık var arminde çok zeki o yüzden farklı ama diğer yaşıtlarına dikkat edin eren gibi gelgitleri olan duygusal kişiler(connie,sasha,jean).O yüzden erenin atarlı olması kabul edilebilir bir durum.Zaten anası titanlar tarafından yenince travma yaşamış bir çocuk.En başta karakteri ve hayat amacı titanlardan intikam almak iken sonra sürekli hayal kırıklığına uğradı(annie,reiner'ın hain çıkması,babasının masumları öldürmesi,babasını yediğini öğrenmesi,sürekli onun yüzünden ölen insanlar vs).İlk 2 sezon erenin şok geçirme evresiydi 3.sezon ilk partı erenin kendiyle yüzleştiği bir sezon oldu(eren o sezonda bir şeyleri sürekli sorguladı,dalıp dalıp gitti) hatta mikasa yeter eren kendine gel çorba iç dedi kendini yumrukladı vs bir noktada historia ile bir bağı da oluştu(benzer trajedi).Eren'in zaten hayatı trajik olduğu için sonu da trajik olması beklenebilir zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 27 Mayıs 2019; 3:2:11 >




  • M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Hocam zannetmiyorum son sezonun 24 bölüm olacağını. Daha uzun olabilir. Çünkü manga çok detaylandı ve belkide bir bölüm manga bir bölüm animeye eşit olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wowow anime tarihindeki en kaliteli anime bölümlerinden biriydi, 1 bölüme 3 konuyu sığdırmışlar efsane!

    Stüdyo değişebilir bence 4.Sezon'da çok konuşma, politik var. Farklı bir yöne gidicek zaten başka bir stüdyo altından kalkabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 27 Mayıs 2019; 6:31:27 >
  • Animenin en iyi bölümüydü diyebilirim.
  • Haftaya bomba bölüm var .
  • 2 yıl önce olması lazım ramazan ayında tesadüfen 2. sezon 9. bölümü izleyip ardından geri kalan bütün bölümleri ve mangasını okuyarak anime&manga dünyasına giriş yaptım. Bu seri haricinde okuduğum veya izlediğim o kadar anime&manga olmasına rağmen hala en sevdiğim anime&manga dır kendileri. Bugün ise Animenin şimdiye kadarki en güzel bölümünü izledim, mangayı okuyup ne olacağını bildiğim halde gözümü kırpmadan izlettirdi desem yeridir. 4. sezon için umarım çok ara vermezler ve yine kaliteli bir şekilde izleriz. Önümüzde ki bölüm de canımı sıkacak tek şey
    Erwin Smith'in ölmesi. Mangada okurkende yedirememiştim böyle bir karakter hayatta kalmalıydı. Her ne kadar kendi amacı uğruna yaşayıp savaşsada gerçekleri öğrendikten sonra nasıl bir yol izleyeceğini ve bunu nasıl yansıtacaklarını görmek isterdim. Büyük ihtimalla Manga şu anki çizgisinden epey farklı olurdu.




  • Bu haftaki bölüme tam puan veriyorum. Umarım sezonun kalanı da böyle gider.
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Eren konusunda aynı düşünüyoruz hocam. Yaşadıkları hafife alınacak şeyler değil. Zaten yazdığım sıfatı tırnak içerisine alma sebebim genelde diziyi aşağılamak için Eren'in davranışlarını kullananlara bir göndermeydi. Halbuki mangakanın Eren'in geçirdiği aşamaları baştan planladığını zannediyorum. Yani eleştirmenin tersine kahramanımızın geçirdiği arc'lar serinin tatmin edici yönlerinden birisi olsa gerek.


    Ayrıca Historia ile bağını başka tespit edenler de olmuştu ve Eren-Historia ilişkisi isteyenler az değil. Historia'nın şansızlığı Mikasa Ackerman ile aynı dünyaya gözünü açması, hiç şans tanımıyorum


    Bu arada son bölümün kalitesi herkesi tatmin etmiş gözüküyor. Hem myanimelist hem de imdb verilerine göre yayınlanmış en yüksek puanlı dizi bölümü oldu. Tabi henüz az oylandı ancak GoT'un meşhur "Battle of Bastards" ve BB'in "Felina" bölümlerinden yüksek puanda duruyor. Muhtemelen anti kampanya ile aşağı ederler.
    https://www.imdb.com/search/title?title_type=tv_episode&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc




  • Bugün mağazada mangasını gördüm, güzel midir, animenin 2.sezonunu bitirdim, 3.sezon mangada kaçıncı bölüm oluyor?

    Manga kaç bölüm olacak, hala yazılıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Mangası güzeldir, çizimleri de bölümler ilerledikçe iyileşiyor.

    Animede 2. sezonun sonu, mangada 50. chapter

    Ancak animenin 3. sezonu mangakanın isteği üzerine mangadan biraz farklı.

    Sezon 3 part 2 ise mangayla aynı gidiyor, bundan sonra da mangadan pek sapmaz zaten.

    Manga şu an 117 chapter, devam ediyor fakat final arc
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5A7DB961D

    Mangası güzeldir, çizimleri de bölümler ilerledikçe iyileşiyor.

    Animede 2. sezonun sonu, mangada 50. chapter

    Ancak animenin 3. sezonu mangakanın isteği üzerine mangadan biraz farklı.

    Sezon 3 part 2 ise mangayla aynı gidiyor, bundan sonra da mangadan pek sapmaz zaten.

    Manga şu an 117 chapter, devam ediyor fakat final arc
    Teşekkür ederim hocam, ilk manga deneyimim olacak.
    Yarın ilk kitabıyla okumaya başlayayım.
    117 chapter, 117 kitap olacağı anlamına mı geliyor?
    Arc nedir?

    Naruto' da vardı ama onun animesini bitirdiğim için okuması sarmaz galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 1 Haziran 2019; 22:2:29 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden okuman daha iyi olur hocam Türkiye mangalar çok pahalı değmez bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira yazıyordu, pek pahalı değil gibi ama onlarca bölüm olunca cep yakar.
    E-kitap okuyucu, PC ‘ den birşeyler okumay alışamadım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Chapter aylık çıkan sayı, yaklaşık 50 sayfa
    Sizin alayım dediğiniz kitaplar volume olduğundan dörder tane chapter içeriyor, 200 sayfa falan onlar da
    117 chapter (sayı), 28 volume (cilt) var
    Arc için bölümlerin konulara göre ayrılması diyebiliriz. Sezon gibi düşünülebilir.
  • Teşekkür ederim hocam.
  • Yıllar geçti ama şu forum spoiler işini halledemedi. 3. sezonun 1. kısmını daha yeni bitirdim. Endingteki dehşet verici sahneden sonra forumdaki eski mesajlara bir bakayım dedim millet ne konuşmuş ne yazmış. Teori falan kasıldıysa bir okuyayım dedim. Spoiler yememek için buraya uğramam ama o son sahne o kadar beklenmedik ve çarpıcı oldu ki hızımı alamadım. Sonuç olarak 2 baba spoiler yedim allahsızlar.

    Arkadaşlar şu spoiler butonunu kullanın ama sadece kullanmak ile kalmayın. Öncesinde, izlediğiniz anime bölümü hakkında mı spoiler veriyorsunuz yoksa aninemede henüz gerçekleşmemiş fakat mangada gerçekleşen bir olayın spoilerını mı veriyorsunuz belirtin. Belirtin ki mangadan olduğunu bilelim ve açmayalım. Normalde mangasını okuyanların burada takılmaması gerekiyor. Millet rahat rahat teori kasamıyor bu yüzden. Teorisini geçtim konuya bile girerken 2 kere düşünüyordur. Ama madem yazıyorsunuz öncesinde mangadan baba bir spoiler verdiğinizi belirtin de öyle koyun şu spoiler butonunu. Sadece merak edenler açsın okusun.




  • Bu konu manga konusu mu anime konusu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm çok iyiydi.


    Erwin'e üzüldüm ancak yapacak bir şey yok.
  • Animenin en iyi sezonu diyebiliriz artık. Çok duygusal bir bölümdü.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.