Bildirim
Shimano Megarange Ruble 7'li 14-34
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam dağ bisikleti için mi alıyorsunuz yoksa şehir bisikleti için mi? -
Hocam şehir-tur bisikleti var ona alıcam -
hocam şehir tur bisikleti için alabilirsiniz sadece kafama takılan önceki dişlinizin oranları neydi en büyük dişli için 14 oran sizi biraz zorlayabilir yokuşlarda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En büyük dişli 34 hocam 14 en küçük olanı. Öncekininde En büyügü 28 dişli -
En küçük demek istemiştim yanlışlık olmuş hocam. Ama yine de 28 likten 34 lüğe geçiş yapmak sizi yorabilir kondisyon durumunuz ne? -
Hocam siparişi verdim teşekkürler -
Aynı değişimi bende düşünüyorum. 28'li yokuşlarda çok yoruyor. 34'lü olanı ile değiştirmek istiyorum. Sizin siparişiniz gelmiş ve değişim ile tecrübe etme imkanınız olmuştur sanırım 9 günde. Tecrübelerinizi aktarırsanız bende aynı işlemi yapacağım. -
Hocam yokuşlarda inanılmaz rahatladım çoğu kişinin tıkanıp kaldığı yokuşları çok rahat çıkabiliyorum kesinlikle tavsiye ederim. -
ben de arkadaki 7'li kaset dişlimi bununla değiştirmeyi düşünüyorum. göbeğim shimano fh-rm 66 arka aktarıcım tourney tx serisinden. sizce uyum sağlar mı sıkıntısız çalışır mı? -
Katlanir bisikletimde megarange taktirdim epey rahatladim rampalarda. Eger imkaniniz varsa en buyuk disli taktirin yada aynakol kucuk olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim de 14 28 arka dişli değiştirsem mi çünkü rampalarda bitiriyor beni -
Uyumlu ise, arka aktarici kisa degilse degistir. Ben Megarange 14-34 yaptim. Yokuslarda inanilmaz rahat ettiriyor. Simdi aynakolu 24-42'den 22-44 yapsam mi diye dusunuyorum. Hem duzde biraz katkisi olur hem de bizim semtin cok dik yokuslarinda ( tahmini 30 derece ) biraz daha ise yarar. Bisiklet forum'da konusu var, oraya da bakabilirsin. -
mantıgınız yanlışquote:
Orijinalden alıntı: xxkowboyxx
En küçük demek istemiştim yanlışlık olmuş hocam. Ama yine de 28 likten 34 lüğe geçiş yapmak sizi yorabilir kondisyon durumunuz ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tensi
Uyumlu ise, arka aktarici kisa degilse degistir. Ben Megarange 14-34 yaptim. Yokuslarda inanilmaz rahat ettiriyor. Simdi aynakolu 24-42'den 22-44 yapsam mi diye dusunuyorum. Hem duzde biraz katkisi olur hem de bizim semtin cok dik yokuslarinda ( tahmini 30 derece ) biraz daha ise yarar. Bisiklet forum'da konusu var, oraya da bakabilirsin.
Su siteden egiminize bakabilirsiniz. Derece olarak 30 olmasi mumkun degil, yuzdelik olarak da 30 olamaz, cunku 30'da pedal cevirmek imkansiz. Dunya rekoru yuzde 38 zaten, cok nadir bisikletciler cikabiliyor.
http://www.cycleroute.org
Aya da bye de sehrinizi yazin a noktasini yokis basina byi ise bitise surukleyin.sag ustte 4 kisim var onlardan birinde kirmizi oomasi icin egim kac olsun secenegi var onu yukseltip azaltarak egimi gorebilirsiniz.
Daha pratik bir site varsa beklerim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sanirim sabah 42te mesaj atmak bana pek yaramamis. Fazla abartmisim. 30 C.
En Beğenilen Yanıtlar

mantıgınız yanlış
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X