Şimdi Ara

shift + 3 ile şapkalı harf yazma sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi shift + 3 tuşlarına aynı anda basıp arkasından basılan harfe şapka koyabiliyoruz. Bende bu yöntemi uzun zamandır kullanıyorum. Ancak dünden beri shift + 3 basınca şapka koymak yerine ^^ işareti çıkıyor.

Forumlardan araştırarak bir çok şey denedim (yapışkan tuşlar gibi) ancak sanırsam sorun bir virüsün komut dosyasına zarar vermesinden kaynaklanıyor.http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2002-100117-4923-99 linkteki programı kullandım ancak bir fayda sağlamadı.

Ancak Combofix adlı program sorunumu geçici olarak çözüyor tarama yaptırdıktan sonra şapka koyabiliyorum ancak pc'yi kullanmaya devam ederken bir süre sonra veya pc'yi yeniden açıp kapatınca yeniden aynı sorunla karşılaşıyorum. Lütfen bu konuda kalıcı olarak çözüm bulmama yardımcı olun yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legionaire471 -- 2 Haziran 2011; 16:13:10 >

• windows logosu + r hardine basıp çalıştır ı aç, oraya 'charmap' yazarsan istediğin karakterleri bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.