Şimdi Ara

shib Coin den 1 miyon tl param oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

hocam trust wallet ile shibcoin nasıl alıyorsunuz? Ben bulamadım

hocam trus wallet cuzdan alım satımı Gate.io  Hotbit gibi borsalara kayıt olup alabilirsin bilmiyorsan hic bir şey girme bu coinler bitcoin etheryum gibi saglam coinler değil şuan popüler oldugu icin uctu yarın ilgi azalır paranı kaybedebilirsin kaybetmeyi göze aldıgın para ile alım yap sonra üzülürsun

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

hocam 0 tl den coin ile 1 milyon olmasa da binlere gelebilir miyiz bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir

Alıntıları Göster

bu coin ilk ciktiginda 0,00000001 dolar dı bunun gibi yeni cikan bir suru coin var coğu çöp oluyor aralarında 1 2 tanesi borsalara girer fiyatları cok duşuk oldugu icin sen 100 dolarlık alım yaptıgın taktirde mılyon adet alabilyorsun ve coin şuan $0,00000413 kaç katı artıgını hesapla bu coin elon musk twiti ile poüler olmuş coin yoksa kimse yüzüne bakmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

alınır mı şuan

hayat risk den ibarettir şu an $0,00000413 soldaki sıfırların yok olugunu fiyatın 1 dolar olugu düşün mılyoner olursun :D ben böyle ufak ufak 10 20 30 dolarlık alıyorum kalıyor öyle elongate ve safemoon aldım ilerde tutulur diye milli piyango gibi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

hocam trus wallet cuzdan alım satımı Gate.io  Hotbit gibi borsalara kayıt olup alabilirsin bilmiyorsan hic bir şey girme bu coinler bitcoin etheryum gibi saglam coinler değil şuan popüler oldugu icin uctu yarın ilgi azalır paranı kaybedebilirsin kaybetmeyi göze aldıgın para ile alım yap sonra üzülürsun

Alıntıları Göster

anladım hocam teşekkrler

hocam yeni bir coin çıktığında hemen naısl alabiliyorsunuz? hızlı bir şekilde?

uniswap ile mi?

• quote:

hayat risk den ibarettir şu an $0,00000413 soldaki sıfırların yok olugunu fiyatın 1 dolar olugu düşün mılyoner olursun :D ben böyle ufak ufak 10 20 30 dolarlık alıyorum kalıyor öyle elongate ve safemoon aldım ilerde tutulur diye milli piyango gibi :D

Alıntıları Göster

0,0000029 şuan ve bana girdi

289a düştü..

• quote:

gercek yaptım

Alıntıları Göster

Probably 1 aydan önce girdiniz. Çünkü 1 ayda 27 kat artmış ve bu "coin'i en dipten alıp en tepeden sattığınızı varsayarsak bile 37k tl ile girmeniz gerekecekti ve bu arzı max olan coinlerde öyle bir risk'e gireceğinizi düşünmüyorum. Eğerki; bu kadar riskli değil de yüzde 50 ya da 2x 3x yapma potansiyeli olan coinlerden tahmin etme yeteneğiniz varsa benimle pm'den paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günlerde harcayın

• quote:

Orijinalden alıntı: abstre adam

Probably 1 aydan önce girdiniz. Çünkü 1 ayda 27 kat artmış ve bu "coin'i en dipten alıp en tepeden sattığınızı varsayarsak bile 37k tl ile girmeniz gerekecekti ve bu arzı max olan coinlerde öyle bir risk'e gireceğinizi düşünmüyorum. Eğerki; bu kadar riskli değil de yüzde 50 ya da 2x 3x yapma potansiyeli olan coinlerden tahmin etme yeteneğiniz varsa benimle pm'den paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günlerde harcayın

Alıntıları Göster

evt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 23 Nisan 2021; 19:7:7 >
  • quote:

evt

Alıntıları Göster

50 milyon tl!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fazla zorlama onun 750 binini çek 250 bin kaybolursa kaybolsun. Güvenli değil. Gerçi çok para lan o maliye peşine düşer adamın he  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 23 Nisan 2021; 16:38:6 >
  • beyler nasıl satın alıyoz

• torunlarını emekli etti  

• Milyarder oldunuz mu hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

harbiden napıyor bu adam şuan acaba :D sen naptın hocam aldın mı

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    45 den alım emri verdim bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 7 Kasım 2021; 1:57:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Durum nedir?

• ne diyorsunuz SHİBAYA girelim mi ne kadarlık girelim bir sabah anıden dip olur mu

• 1 milyon tl'si olan adamın burada hala ne işi var CSB

• Dreamerrrr D kullanıcısına yanıt

Girmeyi düşüyorum bakalım 100 dolarlık alıp kenara çekilsem mi diye tereddütlerdeyim

• Tamamen sizin kararınız. Aldıktan sonra yarılandı. Sonra 27x yaptı. Sonra tekrar düştü. Şuan 8x te. 100x e kadar bekliyecem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.